Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

Процесуальні документи в галузях цивільно-правових, трудових, сімейних, господарських, житлових та інших відносин. Зразки, коментарі ,пояснення

Процесуальні документи в галузях цивільно-правових, трудових, сімейних, господарських, житлових та інших відносин. Зразки, коментарі ,пояснення - купить и читать книгу
Кликните на картинку для расширенного просмотра
0.00
0 отзывов
Артикул:71276

Характеристики книги "Процесуальні документи в галузях цивільно-правових, трудових, сімейних, господарських, житлових та інших відносин. Зразки, коментарі ,пояснення"

Автор:

Год издания: 2013

Количество страниц:

402

Язык:

Русский

ISBN:

978-611-01-0553-8

Переплёт:

Мягкий

Вес:

400 г

Описание книги «Процесуальні документи в галузях цивільно-правових, трудових, сімейних, господарських, житлових та інших відносин. Зразки, коментарі ,пояснення»

Запропонований збірник процесуальних документів спрямований до використання широким загалом читачів – від студентів юридичних факультетів і професійних правників до звичайних громадян, що вирішили самостійно скласти д...

Описание книги «Процесуальні документи в галузях цивільно-правових, трудових, сімейних, господарських, житлових та інших відносин. Зразки, коментарі ,пояснення»

Запропонований збірник процесуальних документів спрямований до використання широким загалом читачів – від студентів юридичних факультетів і професійних правників до звичайних громадян, що вирішили самостійно скласти документ, що має юридичне значення. За своїм змістом він охоплює найширше коло правовідносин, які притаманні фізичним особам у їх повсякденній діяльності, а також увагою не ображені й особи юридичні. Документи охоплюють собою відпрацьований на практиці досвід з їх складання, а також враховані новації у законодавстві, зокрема у цивільно-процесуальній галузі, у відносинах реєстрації прав власності, у кримінальному провадженні. До уваги читачів розділи, які не часто потрапляють на сторінки подібних видань – зокрема документи про захист прав споживачів, про захист прав дітей, про звернення до Європейського суду із захисту прав людини. З метою полегшити користування матеріалами посібника читачам, які не мають спеціальної юридичної освіти, пропонуються короткі коментарі та пояснення, посилання на чинні норми відповідних нормативних актів. Запропоновані до уваги читачів документи є зразками, які мають охопити найбільш актуальні для людини правовідносини, але вони не є всеохоплюючі, а тим більше не істиною у «останній інстанції» - документи, що мають юридичне значення, не зважаючи на доволі суворі вимоги до них правових норм, у залежності від юридичних фактів, що покладаються в їх основу, є суб’єктом творчості особи, яка їх складає, предметом її інтелектуальних зусиль. Тут так само, як і в інших сферах людської діяльності, є місце широті поглядів і майстерності. Також стануть у нагоді матеріали інформаційного та довідкового характеру, що приведені у посібнику станом на 2013 рік, тобто чинні на момент придбання посібника та його практичного застосування.

Отзывы о книге «Процесуальні документи в галузях цивільно-правових, трудових, сімейних, господарських, житлових та інших відносин. Зразки, коментарі ,пояснення»

Здесь можете оставить
свой отзыв о товаре

Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву
Наверх