Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

Притягнення до кримінальної відповідальності неповнолітніх:процесуальне керівництво досудовим розслідуванням та підтримання державного обвинувачення

Притягнення до кримінальної відповідальності неповнолітніх:процесуальне керівництво досудовим розслідуванням та підтримання державного обвинувачення - купить и читать книгу
Кликните на картинку для расширенного просмотра
0.00
0 отзывов
Артикул:55684

Характеристики книги "Притягнення до кримінальної відповідальності неповнолітніх:процесуальне керівництво досудовим розслідуванням та підтримання державного обвинувачення"

Автор:

Издательство:

Год издания: 2013

Количество страниц:

82

Язык:

Русский

ISBN:

978-617-673-172-6

Переплёт:

Мягкий

Вес:

100 г

Описание книги «Притягнення до кримінальної відповідальності неповнолітніх:процесуальне керівництво досудовим розслідуванням та підтримання державного обвинувачення»

У навчально-практичному посібнику розглядаються питання, пов’язані з обвинувальною діяльністю прокурора в суді першої інстанції у кримінальних провадженнях щодо неповнолітніх осіб. Авторами аналізуються окремі особлив...

Купить другие книги автора

Описание книги «Притягнення до кримінальної відповідальності неповнолітніх:процесуальне керівництво досудовим розслідуванням та підтримання державного обвинувачення»

У навчально-практичному посібнику розглядаються питання, пов’язані з обвинувальною діяльністю прокурора в суді першої інстанції у кримінальних провадженнях щодо неповнолітніх осіб. Авторами аналізуються окремі особливості процесуального керівництва досудовим розслідуванням кримінальних правопорушень, вчинених неповнолітніми, пропонуються тактичні прийоми участі прокурора у з’ясуванні в суді обставин кримінального провадження, судових дебатах, судовому розгляді кримінальних проваджень про застосування примусових заходів виховного характеру. Видання буде корисним для прокурорів, суддів, адвокатів, слухачів системи підвищення кваліфікації, студентів, аспірантів, науково-викладацького складу вищих навчальних закладів, а також усіх, хто цікавиться діяльністю органів прокуратури.

Отзывы о книге «Притягнення до кримінальної відповідальності неповнолітніх:процесуальне керівництво досудовим розслідуванням та підтримання державного обвинувачення»

Здесь можете оставить
свой отзыв о товаре

Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву
Наверх