Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

Притчі для малят

Притчі для малят - купить и читать книгу
Кликните на картинку для расширенного просмотра
Притчі для малят - купить и читать книгу
Притчі для малят - купить и читать книгу
Притчі для малят - купить и читать книгу
Притчі для малят - купить и читать книгу
0.00
0 отзывов
Артикул:218937

Характеристики книги "Притчі для малят"

Издательство:

Редактор:

Год издания: 2021

Количество страниц:

136

Язык:

Украинский

Возраст:

от 3 до 5 лет

Илюстрации:

цветные

ISBN:

978-617-7754-11-3

Переплёт:

7БЦ - твердый

Формат:

51x104/8 (250x250 мм)

Вес:

400 г

Описание книги «Притчі для малят»

Чи всі казки повчальні для дітей? Аж ніяк, адже є казки, призначення яких – просто зацікавити чимось дитину, вгамувати її, допомогти вкласти спати. Такі казки не можна назвати «поганими», «беззмістовним...

Описание книги «Притчі для малят»

Чи всі казки повчальні для дітей? Аж ніяк, адже є казки, призначення яких – просто зацікавити чимось дитину, вгамувати її, допомогти вкласти спати. Такі казки не можна назвати «поганими», «беззмістовними» тощо, адже вони виконують свою функцію – і це чудово. Та є казки, створені для духовного розвитку дитини. Їхнє завдання – не лишень розкрити певну тему, а й допомогти дитині замислитися над нею, поспілкуватися з дорослим, засвоїти певний урок. Це дуже важливо, адже таким чином дитині закладається певний поведінковий алгоритм. Як правильно робити, а як – ні, що за певних обставин відчуває той чи інший персонаж, як реагувати на певні життєві обставини.

Згодом, коли дитина підросте, вона без сумнівів допоможе ближньому, який потребує допомоги. Зрозуміє, що агресія породжує агресію, тож цього слід уникати, але й давати себе ображати також не можна.

Всі ці життєві істини дитина може засвоїти за допомогою дорослого. Для цього не потрібно бути надто мудрим, «жертвувати» купу свого часу чи проходити спеціальні тренінги. Варто лишень взяти до рук книжку «Притчі для малят», розгорнути її – і почитати дитині повчальну історію.

У кожній з історій «Притчі для малят» закладено певний виховний момент, який дитина має засвоїти. Інколи він «лежить», як то кажуть, на поверхні. А є історії, з яких читач не одержить конкретної відповіді. Йому дається можливість самостійно над нею поміркувати і визначити, що добре, а що – погано.

Під час обговорення з дитиною притч дуже важливо дорослому висловлювати і власну точку зору. Пам’ятайте: ви є авторитетом для вашої дитини, вона прислухається до вашої думки, їй дуже важливо знати, як саме ви відреагуєте на ту чи іншу історію. Ситуації, наведені у притчах для дітей, — це лише начерк подальшої вашої теми для спілкування з дитиною — пам’ятайте це.

Отзывы о книге «Притчі для малят»

Здесь можете оставить
свой отзыв о товаре

Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву
Наверх