Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

Правда. Пам’ять. Примирення

Правда. Пам’ять. Примирення - купить и читать книгу
Кликните на картинку для расширенного просмотра
0.00
0 отзывов
Артикул:144946

Характеристики книги "Правда. Пам’ять. Примирення"

Издательство:

Год издания: 2016

Количество страниц:

416

Язык:

Украинский

Составитель:

ISBN:

978-966-378-475-5

Переплёт:

Твердый

Формат:

60×84/16 (145x200 мм)

Вес:

430 г

Описание книги «Правда. Пам’ять. Примирення»

Ключові християнські поняття правди, пам’яті та примирення є також засадничими і для світської гуманістичної культури. Біблійні значення цих понять висвітлюються у Новому Завіті та в ранній Церкві, починаючи від послань ...

Описание книги «Правда. Пам’ять. Примирення»

Ключові християнські поняття правди, пам’яті та примирення є також засадничими і для світської гуманістичної культури. Біблійні значення цих понять висвітлюються у Новому Завіті та в ранній Церкві, починаючи від послань апостола Павла та св. Климента Римського. На літургії ми просимо про мир «з висоти», тобто від Бога, і це прохання безпосередньо перетікає в молитву «про мир всього світу». Для нас це сьогодні актуально як ніколи. Про важливість дослідження і втілення у соціальне життя правди, пам’яті та примирення свідчить плідна діяльність комісій «Правда та примирення» у багатьох країнах після жахливих наслідків криз і конфліктів.

Учасники XV щорічної міжнародної конференції «Успенські читання» в Києві докладно розглядають богословські, духовно-практичні, історичні, філософські й соціальні аспекти цих понять у світлі найактуальніших питань і викликів сучасності. Збірку доповідей доповнено текстами видатних сучасних богословів: митрополита Калліста Уера, кардинала Вальтера Каспера, єпископа Дідьє Берте, Енцо Б’янкі та Марґеріт Ленá.

Книга буде корисною всім, хто причетний до духовної освіти, популяризації християнської культури, цікавиться розвитком християнської думки у сучасному контексті.

Отзывы о книге «Правда. Пам’ять. Примирення»

Здесь можете оставить
свой отзыв о товаре

Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву
Наверх