Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

Озеро загадок

Озеро загадок - купить и читать книгу
Кликните на картинку для расширенного просмотра
Озеро загадок - купить и читать книгу
Озеро загадок - купить и читать книгу
Озеро загадок - купить и читать книгу
Озеро загадок - купить и читать книгу
0.00
0 отзывов
Артикул:202619

Характеристики книги "Озеро загадок"

Издательство:

Год издания: 2020

Количество страниц:

40

Язык:

Украинский

Иллюстратор:

ISBN:

978-617-07-0751-2

Переплёт:

7БЦ - твердый

Формат:

96x118/16 (240x295 мм)

Вес:

523 г

Описание книги «Озеро загадок»

Чи може маленький Поросючок писати вірші, а корова — кататися на ковзанах? Які загадки криються в чорних глибинах озера, де живе страховисько з величезною пащею? Які небезпеки чигають на корову й Поросючка? А що, як стра...

Описание книги «Озеро загадок»

Чи може маленький Поросючок писати вірші, а корова — кататися на ковзанах? Які загадки криються в чорних глибинах озера, де живе страховисько з величезною пащею? Які небезпеки чигають на корову й Поросючка? А що, як страховисько в біді і йому потрібна допомога? Чи допоможуть йому наші герої? І що переможе – сміливість і дружба чи страх? Про все це ви дізнаєтесь, прочитавши нову казку литовського письменника Марюса Марцинкявічюса «Озеро загадок», яку проілюструвала художниця Ліна Дудайте.

Автор — Марюс Марцинкявічюс, лікар, мандрівник і письменник, вивчав голкорефлексотерапію в Китаї та Узбекистані, подорожував по Індії, Ізраїлю та різних інших куточках світу. Його твори для дітей перекладено багатьма іноземними мовами, за ними ставлять вистави. Письменник є лауреатом багатьох літературних премій. Пише також романи для дорослих.

Проілюструвала книжку молода литовська художниця Ліна Дудайте. Ілюстрації виконано олівцем, що створює неймовірно теплу атмосферу в книзі. Така техніка є особливо близькою для дітей, викликає в них відчуття довіри та затишку.

Книжка має пізнавальну, освітню та виховну мету. Може бути використана не лише для домашнього читання, а й педагогами у дошкільних закладах освіти.

 Ця книжка не лише про те, як допомагати всім, хто цього потребує. Вона також вчить помічати красу довкола, любити природу, цінувати друзів, розповідає про чари зими і про розваги, які ця пора року дарує дітворі, а найголовніше, звертає увагу дітей на особливості життя мешканців живої природи взимку та на небезпеки, які на них чекають у цей час і з якими вони часто не мають змоги впоратися самотужки.

Це історія також про те, як бути кмітливим та винахідливим, адже коли маєш бажання комусь допомогти, то обов’язково знайдеш спосіб це зробити!

А ще тут можна дізнатися про те, що хімічний склад води — Н2О; що вона перетворюється на лід, який комусь дарує розваги й веселощі, а для когось становить загрозу для життя; вивчити литовське слово ORO, що у перекладі українською означає повітря; дізнатися про таке явище, як дзеркальне відображення і його особливості, завдяки цьому процес читання книжки може перетворитися на захопливу гру — читання слів у дзеркальному відображенні.

Марюс Марцинкявічюс
Смотреть все книги автора

Отзывы о книге «Озеро загадок»

Здесь можете оставить
свой отзыв о товаре

Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву
Спящая красавица

Шарль Перро

50 
Купить

5.00Пес на ім’я Мані

Бодо Шефер

220 
Купить
Harry Potter and the Cursed Child, Parts 1 & 2,...

Джоан Роулинг

950 
Купить
Дім метеликів

Сара Смит

146 
Купить
Зося з вулиці Котячої на канікулах

Агнєшка Тишка

150 
Купить
Наверх