Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

На запах м'яса

На запах м'яса - купить и читать книгу
Кликните на картинку для расширенного просмотра
5.00
1  отзыв
Артикул:75310

Характеристики книги "На запах м'яса"

Автор:

Год издания: 2018

Количество страниц:

368

Язык:

Украинский

ISBN:

978-966-14-5801-6

Переплёт:

Твердый

Формат:

84×108/32 (130x200 мм)

Вес:

365 г

Описание книги «На запах м'яса»

Люко Дашвар полонила серця читачів України своїми гостропсихологічними романами. Її твори неодноразово ставали призерами численних літературних конкурсів, таких як «Коронація слова», «Книга року» Бі-бі-...

Описание книги «На запах м'яса»

Люко Дашвар полонила серця читачів України своїми гостропсихологічними романами. Її твори неодноразово ставали призерами численних літературних конкурсів, таких як «Коронація слова», «Книга року» Бі-бі-сі та Всеукраїнського рейтингу. Видання «Фокус» та «Главред» назвали її однією із трьох найуспішніших авторів України, а 2012 року Люко Дашвар було удостоєно почесного звання «Золотий письменник України». Сьогодні загальний наклад її романів сягнув понад 400 тисяч примірників.

«На запах м'яса» вразить (…) Авторка заходить у серце на правах ґаздині. Чинить гармидер , викидає зайве. Спершу дратуєшся від того, що душу скуйовджено, але коришся, бо моментом ліпшаєш.
Ольга Фреймут, телеведуча.

Людина — це хижак. Але, на відміну від тваринного світу, у неї своє «м’ясо». Жага до багатства, влади, примарного благополуччя, бажання мати більше, ніж тобі потрібно, — все це м’ясо! Потяг до нього йде з самого низу людської натури.
Майя хотіла втекти від тваринного світу, де сильніший пожирає слабшого, та знайти забуття. Покинутий хутір, що загубився серед лісів, — саме те, що треба. Це гарна можливість закінчити своє життя, чи, може, почати нове? Саме тут, серед щирих почуттів і давніх легенд, вона знову повірила в себе. Повірила, що можна жити не заради себе чи якоїсь примхи, а жити заради життя. Але чи надовго це? Адже потяг до м’яса неможливо заглушити, і спрага до «красивого життя», наче голод, висотує з тебе всі сили, вмовляє повернутися до міста і забрати те, що тобі належить!

Люко Дашвар
Україна, 03.10.1957

Люко Дашвар, за паспортом Ірина Чернова, народилася в Херсоні. Проте вже 15 років вона живе і працює в Києві. В неї 2 вищі освіти – інженер-механік та фахівець з державного управління.

Читать полностью

Отзывы о книге «На запах м'яса»

0
Життєва

Книжка дуже цікава. Єдине що довго читала, чомусь вона для мене була важка. Але прочитала із задоволенням. В ній є життєві моменти багатьох людей. Відношення людей до людини коли вона хвора, коли в неї проблеми. Розчарування в коханій людині. Бачимо корисливих людей, які нажаль і в спражньому житті трапляються на шляху. В книжці описується українське село. Село де є один магазин на все село, і всі про всіх все знають. Але переживання героїні ти переживаешь разом з нею. Єдине, що лягає, це мабуть трошки надмірна жага до помсти головної героїні. Останні дві сторінки правда трошки підвели, не такого кінця я очікувала. Але книжку це не зіпсувало. И дякую Буклі за те що доставили книжку. Доставка була на наступний день після замовлення.

Ответить
Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву
Побачити Алькор
Побачити Алькор

Володимир Єшкілєв

90 
Купить
Подорожній і місячне сяйво

Антал Серб

342 
Купить
Washington Square

Henry James

190 
Купить
Українська принцеса чи Мрії посла України

Голда Виноградська

150 
Купить
Малий український роман

Андрій Любка

320 
Купить
Наверх