Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

Калиновий герб

Калиновий герб - купить и читать книгу
Кликните на картинку для расширенного просмотра
0.00
0 отзывов
Артикул:134846

Характеристики книги "Калиновий герб"

Издательство:

Год издания: 2016

Количество страниц:

320

Язык:

Украинский

ISBN:

978-617-585-110-4

Переплёт:

7БЦ - твердый

Обложка:

Тканевая

Формат:

70×100/32 (120x165 мм)

Вес:

300 г

Описание книги «Калиновий герб»

Ігор Калинець - український письменник, поет, володар багатьох літературних премій. Народився в сім’ї службовця на Львівщині. Юнаком навчався у Львівському університеті на факультеті філології. Після отримання диплом...

Купить другие книги автора

Пан Ніхто

Игорь Калинец

200 
Купить

Описание книги «Калиновий герб»

Ігор Калинець - український письменник, поет, володар багатьох літературних премій. Народився в сім’ї службовця на Львівщині. Юнаком навчався у Львівському університеті на факультеті філології. Після отримання диплому починав свою професійну діяльність в обласному архіві.

Ігор Калинець дебютував зі збіркою поезії "Вогонь Купала" в 1966 році у видавництві "Молодь", яка була схвально прийнята критиками. Проте в літературному колі він був мало знайомий до восьмидесятих років.

Він приймав участь у дисидентському русі, за що й у 1972 році був засуджений на шість років та відправлений до в’язниці суворого режиму. Після виходу на волю письменник працював у Львову редактором журналу.

Як талановитий поет, Ігор Калинець є автором сімнадцяти збірок поезії, які хронологічно можна поділити на дві частини: перший том, який складається з дев’яти збірок, був написаний до ув'язнення і опублікований у Варшаві під назвою «Пробуджена муза»; й другий том (вісім збірок) був створений під час та після перебування за гратами й виданий у Америці з назвою «Невольнича муза».

Автором було написано також декілька повістей у прозі, проте передусім Ігор Калинець залишається поетом.

Окрім книжок для дорослих, перу Калинця також належать дитячі вірші. Твори відомого українського письменника публікуються не тільки в Україні, але й за кордоном, особливо в країнах з великою українською діаспорою.

Книга "Калиновий герб" - поетична збірка одного з найвідважніших українських поетів другої половини двадцятого століття. Це зібрання кращих віршів Ігоря Калинця, які написані в різний період творчості автора.

Видання входить до серії "Українська Поетична Антологія", де публікуються вірші таких відомих поетів України, як Юрій Андрухович, Сергій Жадан, Ліна Костенко, Микола Вінграновський та ін.

Варте уваги також чудове оформлення книги "Калиновий герб" - зручний формат, золоте тиснення, якісний папір, тверда палітурка, обтягнена тканиною.

Отзывы о книге «Калиновий герб»

Здесь можете оставить
свой отзыв о товаре

Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву
Циклон

Олесь Гончар

202 
Купить
Без ґрунту

Виктор Домонтович

220 
Купить
Ілонка

Олесь Гончар

317 
Купить
Собор

Олесь Гончар

350 
Купить

Разделы, в которых можно купить "Калиновий герб"

Наверх