Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

Фармацевтична і продуктова мафія. Наслідки її діяльності: дискредитація алопатичної медицини і серйозні проблеми стану здоров'я населення Заходу

Фармацевтична і продуктова мафія. Наслідки її діяльності: дискредитація алопатичної медицини і серйозні проблеми стану здоров'я населення Заходу - купить и читать книгу
Кликните на картинку для расширенного просмотра
0.00
0 отзывов
Артикул:224684

Характеристики книги "Фармацевтична і продуктова мафія. Наслідки її діяльності: дискредитація алопатичної медицини і серйозні проблеми стану здоров'я населення Заходу"

Автор:

Издательство:

Год издания: 2021

Количество страниц:

320

Язык:

Украинский

Илюстрации:

нет илюстраций

Бумага:

офсетная

ISBN:

978-966-1635-77-6

Переплёт:

7БЦ - твердый

Формат:

60×90/16 (145x215 мм)

Вес:

515 г

Описание книги «Фармацевтична і продуктова мафія. Наслідки її діяльності: дискредитація алопатичної медицини і серйозні проблеми стану здоров'я населення Заходу»

У запропонованій книзі відомий французький вчений, доктор медичних наук Луї Броуер на основі беззаперечних фактів доводить, що сучасною медициною керує невелика, але всемогутня група олігархів, яка стоїть на чолі великих хімік...

Описание книги «Фармацевтична і продуктова мафія. Наслідки її діяльності: дискредитація алопатичної медицини і серйозні проблеми стану здоров'я населення Заходу»

У запропонованій книзі відомий французький вчений, доктор медичних наук Луї Броуер на основі беззаперечних фактів доводить, що сучасною медициною керує невелика, але всемогутня група олігархів, яка стоїть на чолі великих хіміко-фармацевтичних компаній, і що їй вдається, завдяки колосальним фінансовим засобам, підбирати потрібний їм уряд, політиків, глав лікувальних закладів. Автор приходить до приголомшливого висновку, що воротили хімічної, фармакологічної промисловості і агропромислового сектору підготували щось схоже на змову, яку можна порівняти зі справжнім геноцидом: чим більше хворих людей, тим більше процвітають олігархи, що керують медициною західного світу. І ні один з урядів, до якої б нації він не належав, ніколи не ризикне поставити на карту економічну і політичну рівновагу своєї держави заради збереження здоров'я громадян.

Для широкого кола читачів.

Отзывы о книге «Фармацевтична і продуктова мафія. Наслідки її діяльності: дискредитація алопатичної медицини і серйозні проблеми стану здоров'я населення Заходу»

Здесь можете оставить
свой отзыв о товаре

Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву
Чому Україна переможе Роzzію

Виктор Савченко

230 
Купить

Немоскалька

Тарас Береза

370 
Купить
We should all be feminists. Дискуссия о равенстве...

Чимаманда Нгози Адичи

136 
Купить

Разделы, в которых можно купить "Фармацевтична і продуктова мафія. Наслідки її діяльності: дискредитація алопатичної медицини і серйозні проблеми стану здоров'я населення Заходу"

Наверх