Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

Атлас. "Історія для допитливих"

Атлас. "Історія для допитливих" - купить и читать книгу
Кликните на картинку для расширенного просмотра
Атлас. "Історія для допитливих" - купить и читать книгу
Атлас. "Історія для допитливих" - купить и читать книгу
Атлас. "Історія для допитливих" - купить и читать книгу
0.00
0 отзывов
Артикул:160832

Характеристики книги "Атлас. "Історія для допитливих""

Издательство:

Год издания: 2017

Количество страниц:

56

Язык:

Украинский

ISBN:

978-617-670-933-6

Переплёт:

7БЦ - твердый

Формат:

60×84/8 (205x290 мм)

Вес:

500 г

Описание книги «Атлас. "Історія для допитливих"»

Вихід у світ кожного картографічного видання, а поготів причетного до історії, обумовлене суспільним запитом. А суспільно-політичні події останніх років потребують певного перегляду української історичної парадигми, що тягне з...

Описание книги «Атлас. "Історія для допитливих"»

Вихід у світ кожного картографічного видання, а поготів причетного до історії, обумовлене суспільним запитом. А суспільно-політичні події останніх років потребують певного перегляду української історичної парадигми, що тягне за собою й перегляд концепцій історичних атласів.


Концепція нового атласу полягає у демонстрації спільного історичного шляху й споконвічних зв’язків України та країн Західної Європи. Коло користувачів атласу – це насамперед школярі 5 – 7 класів, покоління ХХІ століття, чий світогляд не обмежений рамками пострадянського простору. Матеріали атласу доцільно використовувати передусім у 5 класі, позаяк саме в цьому віці школярі знайомляться з усією історією України – від доісторичних часів до сьогодення. Оформлення та зміст видання зорієнтовано на цю вікову категорію. Але й старшим учням Атлас стане у пригоді, оскільки має високу інформативність та дає змогу подивитися на певні історичні події з неформального боку, у популярному викладі.


Атлас складається із шести розділів: «Давня історія», «Середні віки», «Козацька доба», «Україна наприкінці XVIII – на початку XX століття», «Україна в 1921 – 1991 роках», «Сучасний світ».

Зміст певним чином співвідноситься зі шкільною програмою, але не дублює її. На кожній сторінці, окрім адаптованої історичної карти, містяться тематичні ілюстрації, хронологічна таблиця у вигляді «стрічки часу» й додаткова інформація, яка, власне й зорієнтована на «допитливих» учнів, має спонукати їх до більш детального вивчення матеріалу, до поглиблення історичних знань, вчити звертати увагу на історичні деталі, «занурюватися» в давнину, бачити історичну перспективу.

Державне науково-виробниче підприємство «Картографія» має понад двадцятирічний досвід випуску історичних атласів і карт різного призначення: навчального, довідкового, наукового. Цей атлас спадкує попередні напрацювання і зорієнтований на сучасне бачення української історії.

Отзывы о книге «Атлас. "Історія для допитливих"»

Здесь можете оставить
свой отзыв о товаре

Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву
Дітям про опришків

Роман Яськів

209 
Купить
Читаю про Україну. Гори та печери

Юлия Каспарова

45 
Купить
TravelBook. Independent

Марта Лешак

750 
Купить
Велика книжка. Українське козацтво

Олег Зав’язкін

55 
Купить
Наверх