Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

Ангстремменеджмент авіапідприємств. Сучасний підхід до ефективного прийняття управлінських рішень. Монографія

нет фото
Кликните на картинку для расширенного просмотра
0.00
0 отзывов
Артикул:182771

Характеристики книги "Ангстремменеджмент авіапідприємств. Сучасний підхід до ефективного прийняття управлінських рішень. Монографія"

Год издания: 2016

Количество страниц:

250

Язык:

Украинский

ISBN:

978-611-01-0792-1

Переплёт:

Мягкий

Формат:

60×88/16 (150x210 мм)

Вес:

200 г

Описание книги «Ангстремменеджмент авіапідприємств. Сучасний підхід до ефективного прийняття управлінських рішень. Монографія»

В монографії представлено сучасно оновлений процес формування та прийняття управлінських рішень в системі ангстремменеджменту авіапідприємств, уведено нові економічні поняття, систематизовано науковий та методичні підходи до п...

Купить другие книги автора

Описание книги «Ангстремменеджмент авіапідприємств. Сучасний підхід до ефективного прийняття управлінських рішень. Монографія»

В монографії представлено сучасно оновлений процес формування та прийняття управлінських рішень в системі ангстремменеджменту авіапідприємств, уведено нові економічні поняття, систематизовано науковий та методичні підходи до прогнозування ризиків, охарактеризовано шляхи запобігання корпоративному захопленню, запропоновано вдосконалення методів забезпечення конкурентоспроможності авіапідприємств. Монографію рекомендовано для використання при подальших дослідженнях у напрямах забезпечення ефективності ухвалення управлінських рішень стосовно підвищення економічної стійкості та господарської надійності авіапідприємств.

Отзывы о книге «Ангстремменеджмент авіапідприємств. Сучасний підхід до ефективного прийняття управлінських рішень. Монографія»

Здесь можете оставить
свой отзыв о товаре

Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву
Стратегії кризових комунікацій

Аманда Коулман

390 
Купить
Червона команда

Брайс Г. Гоффман

390 
Купить
Only the Paranoid Survive

Эндрю Гроув

496 
Купить

Разделы, в которых можно купить "Ангстремменеджмент авіапідприємств. Сучасний підхід до ефективного прийняття управлінських рішень. Монографія"

Свернуть Развернуть
Наверх