Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

Алгебра. 9 клас

Алгебра. 9 клас - купить и читать книгу
Кликните на картинку для расширенного просмотра
0.00
0 отзывов
Артикул:159689

Характеристики книги "Алгебра. 9 клас"

Издательство:

Год издания: 2017

Количество страниц:

272

Язык:

Украинский

ISBN:

978-617-656-750-9

Переплёт:

Твердый

Формат:

70×100/16 (170x240 мм)

Вес:

485 г

Описание книги «Алгебра. 9 клас»

Рекомендовано Міністерством освіти і науки України (наказ Міністерства освіти і науки Укра їни від 20.03.2017р. № 417. Настав новий навчальний рік і ви з новими силами продовжуєте підкоряти алгебру — цікаву і важ...

Описание книги «Алгебра. 9 клас»

Рекомендовано Міністерством освіти і науки України (наказ Міністерства освіти і науки Укра їни від 20.03.2017р. № 417.

Настав новий навчальний рік і ви з новими силами продовжуєте підкоряти алгебру — цікаву і важливу складову математики. Опанування цією наукою є запорукою для подальшого успішного вивчення інших навчальних предметів, для повноцінного життя в сучасному суспільстві.

 

Значення алгебри для людини розкривали відомі математики:

  • Алгебра розширює та удосконалює людський розум (Л. Пуансо).
  • Люди, які не знайомі з алгеброю, не можуть уявити тих дивовижних речей, яких можна досягти за допомогою вказаної науки (Г. Лейбніц). 

 

Разом із цим підручником ви завершуєте вивчення алгебри в основній школі. А щоб уявити, яке місце належить матеріалу 9 класу, розгляньте розміщений нижче перелік тем. Кольором виділено матеріал, який ви вивчатимете в цьому році.

Математичні поняття «нерівність», «квадратична функція» та «числова послідовність» відображають відношення, які відіграють важливу роль у реальному світі. На основі цих понять та їх властивостей базується багато методів сучасної науки і здійснюється дослідження різноманітних явищ і процесів природи та людської життєдіяльності.  Алгебра сьогодні пронизує майже всі галузі знань і є мовою, якою «говорять, пишуть і думають» інші науки. Важко уявити сферу діяльності, де не використовують математику. За допомогою математичних моделей описують реальні процеси, математичними методами користуються соціологи й інженери, юристи й біологи, архітектори й музиканти. Аби стати фахівцем у майбутньому, здобути достойну освіту та бути успішними у дорослому житті, необхідно докласти багато зусиль. А вивчення алгебри — одна зі сходинок до успіху на вашому шляху. Черпайте алгебраїчні знання, розширюючи і доповнюючи досвід, отриманий у попередні роки.

Сподіваємося, що цей підручник стане вам добрим помічником в опануванні алгебри, у набутті нових знань, умінь і досвіду, у гармонійному розвитку вашої особистості.

Отзывы о книге «Алгебра. 9 клас»

Здесь можете оставить
свой отзыв о товаре

Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву
Наверх