Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

Книжкова полиця мільярдера Білла Гейтса

18.02.2020 12:27

Свою першу компанію Білл разом з приятелями організував ще в 17 років. В даний час він заробляє близько 250 доларів щосекунди або 20 млн. доларів в день! Складно повірити, але при цьому він не зайнятий цілодобово бізнесом, у нього залишається час на нормальне життя і навіть читання... До речі, хочете знати що він читає? Тоді цей список - для вас!

 

Книжкова полиця мільярдера Білла Гейтса

 

Купить книгу "Зброя, мікроби і сталь. Витоки нерівностей між народами", автор Джаред Даймонд"Зброя, мікроби і сталь. Витоки нерівностей між народами", Джаред Даймонд (російська версія)

Американський еволюційний біолог, фізіолог і біогеограф Джаред Даймонд у 1998 році отримав за цю книгу Пулітцерівську премію, трохи згодом – у 2005 році – зняли документальний фільм виробництва National Geographic. Робота отримала статус світового наукового бестселера завдяки своїй багатогранності і масштабності проведеної роботи. На основі масштабних міжконтинентальних порівнянь і залучення широкого спектра новітніх досягнень історії, біології, лінгвістики, археології, епідеміології, біогеографії, палеонтології та екології автор пояснює «найзагальнішу схему історії», давши відповідь на головне питання книги: чому вогнепальна зброя, найзгубніші мікроби та сталь з’явилися у суспільствах одних частин світу, даючи їм переваги у завоюванні народів інших частин світу? На його думку, причини нерівностей сучасного світу, які, на його думку, криються в глибинах ще доісторичного минулого людства.

 


 

Купить книгу "Сигнал і шум. Чому більшість прогнозів виявляються хибними", автор Нейт Сілвер"Сигнал і шум. Чому більшість прогнозів виявляються хибними", Нейт Сілвер

Ми вважаємо, що наш світ у більшості випадків логічний і передбачуваний, а тому робимо прогнози, вираховуємо ймовірність землетрусів, епідемій, економічних криз, намагаємося вгадати результати торгів на біржі і спортивних матчів. У цьому безмежному океані даних важливо вміти правильно розпізнати справжній сигнал і не відволікатися на даремний інформаційний шум. Про те, як цьому навчитися, розповідає у своїй книзі Нейт Сілвер – політичний візіонер і гуру статистики. Саме він розробив систему прогнозів, яка дозволила двічі максимально точно передбачити результати президентських виборів майже у всіх штатах Америки. Автор узагальнює досвід відомих експертів-практиків, вивчає різні моделі і підходи, що дозволяють робити більш точні прогнози. А ще стверджує: комп'ютери незамінні при роботі з величезними масивами даних, однак для максимальної точності результатів необхідний гнучкий людський розум і досвід, адже прогнозування - це планування в умовах невизначеності.

 


 

Купить книгу "Черепахи аж до низу", автор Джон Грін"Черепахи аж до низу", Джон Грін

Новинка від автора романів «Провина зірок» та «Паперові міста» - ще одна історія про підлітків, проте на цей раз дещо інша. Пікантності розповіді додає той факт, що головна героїня роману – шістнадцятилітня Аза Холмс – страждає від обсесивно-компульсивних розладів психіки… Власне, як і сам письменник – Джон Грін (тому роман можна вважати дещо біографічним). Аза страждає нав'язливими думками, впоратися з якими самостійно вона не в силах. У цьому дівчині допомагає психолог, до якого вона ходить майже щотижня. Та одного разу подруга Дейзі втягує Азу у карколомну пригоду – вони повинні разом вияснити, куди зник мільярдер Рассела Пікет, батько давнього друга Ази. Дівчині нелегко переключитися з руйнівних роздумів, як і збивають ії з пантелику, і наштовхують на ідеї одночасно…

 


 

Купить книгу "Симпатик", автор В'єт Тан Нґуєн"Симпатик", В'єт Тан Нґуєн

«Я шпигун, сплячий агент спецслужби, людина двох облич. Навряд чи дивно, що я водночас і людина двох свідомостей» - так починається роман-сповідь капітана в’єтнамської армії. Після війни у 1975 році він разом зі своїми співвітчизниками перебирається до Америки і починає нове життя. Але для нього війна продовжується – духовна.  Аби не зрадити своїх переконань, він змушений піти проти найдорожчих людей… На чиєму він боці насправді? Сповнена драматизму особистісна історія героя тісно переплетена з історією країни, для якої він як був, так і залишився чужинцем. Й найжахливіше те, що так можна сказати і про США, і про В’єтнам. Це історія про людину з відірваним корінням, яке не може прирости до каменю від людської відрази та расової нетерпимості.

 


 

Купить книгу "Ген. Надзвичайна історія", автор Сіддгартха Мукерджі"Ген. Надзвичайна історія", Сіддгартха Мукерджі

Чи багато ми знаємо про людські гени? Як вони впливають на долю людини? Коли ми зможемо «читати» і «переписувати» генетичну інформацію? Сіддгартха Мукерджі — американський медик індійського походження, відомий фахівець з біології стовбурових клітин та генетики раку – у своїй книзі порушує актуальні питання, якими задаються такі важливі науки сучасності, як генетика та євгеніка. Доступно і захопливо розповідаючи про історію генетики, автор торкається теми майбутнього всього людства. Книга – бестселер по версії The New York Times, The Washington Post і The Seattle Times. Вперше українською мовою!

 


 

Купить книгу "Как лгать при помощи статистики", автор Дарелл Хафф"Как лгать при помощи статистики", Дарелл Хафф

«Я придбав цю книжку, коли побачив її в списку корисних книг для інвесторів Wall Street Journal. І вона дійсно припала мені до душі, настільки, що на конференції TED цього року я  рекомендував її всім підряд. Дуже зацікавила глава, присвячена застосуванню візуальних засобів для гіперболізації трендів і спотворення порівнянь, - дуже актуально, зважаючи на те, як часто останнім часом в стрічках Facebook і Twitter мигає інфографіка» - ділиться враженням про дану книгу Білл Гейтс. У ній автор дійсно розповідає про різні способи зловживання статистикою з метою обману аудиторії і маніпулювання суспільною думкою. Щодня вас підштовхують до покупки якогось «потрібного» продукту або вибору «правильного» кандидата, використовуючи промовисті відсотки. Як зрозуміти, наскільки достовірні ті чи інші дані? Яким чином відбуваються підрахунки? Що враховується, а що залишається за кадром? Відповіді на ці та багато інших питань ви знайдете в книзі.

 


 

Купить книгу "Антикрихкість. Про (не)вразливе у реальному житті", автор Насім Ніколас Талеб"Антикрихкість. Про (не)вразливе у реальному житті", Насім Ніколас Талеб (російська версія)

Ця унікальна книга розповідає про ключову властивість людей, у якої досі не було назви. У світі, де панує невизначеність, чи можна бажати більшого, аніж бути антикрихким, тобто при зіткненні з хаосом життя вміти не просто залишатися неушкодженим, але і ставати ще кращим, еволюціонувати, розвиватися. Талеб формулює прості правила, які дозволяють нам подолати крихкість і діяти так, аби несподіванки не завдавали нам шкоди, більш того – допомагали вдосконалюватися. В книзі віртуозно переплетені такі теми, як прийняття життєво важливих рішень, метод проб і помилок, оцінка ризику, інновації, політика, освіта, війна, особисті фінанси, економічні системи та медицина.

 

Читайте також, яким книгам надає перевагу «король жахів» Стівен Кінг.

Отзывы

Здесь можете оставить
свой отзыв о товаре

Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву
Наверх