Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Увійти
/
Реєстрація
Реєстрація дозволяє Вам користуватись додатковими послугами нашого магазину
Кошик
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Києву

БЕЗКОШТОВНО
при замовленні від 500 грн.

Моя перша валіза Вундеркінд з пелюшок, 5 наборів (українською)

Купить "Моя перша валіза Вундеркінд з пелюшок, 5 наборів (українською)"
Натисніть на зображення для розширеного перегляду
0.00
0 отзывов
Артикул:213951

Опис «Моя перша валіза Вундеркінд з пелюшок, 5 наборів (українською)»

Досліджувати та дізнаватися щось нове – найважливіше  заняття будь-якого малюка. А завдання батьків полягає в тому, щоб з самого народження дати малюкові необмежені можливості розвитку. Методика Домана прекрасн...
Опис «Моя перша валіза Вундеркінд з пелюшок, 5 наборів (українською)»

Досліджувати та дізнаватися щось нове – найважливіше  заняття будь-якого малюка. А завдання батьків полягає в тому, щоб з самого народження дати малюкові необмежені можливості розвитку.

Методика Домана прекрасно справляється з цим завданням. Тільки почніть проводити заняття і результат не змусить довго себе чекати!

 

Характеристика:

  • Вага валізи: 1,3 кг
  • Розмір упаковки: 21 х 18 х 6 см
  • Розмір карток: 19,5 х 16,5 см
  • Матеріал: якісний картон
  • Картки українською мовою
  • Набір для дітей з народження до 6 років

 

Кожні батьки в еру нових технологій і масової конкуренції на ринку праці, задають собі питання: Як виростити вундеркінда? Як допомогти своїй дитині досягти в майбутньому успіхів?

Є чудовий метод, який допоможе розвинути інтелект і розширити кругозір дитини – метод Глена Домана. Займаючись з дитиною по 5-10 хвилин в день, Ви з часом помітете, як покращиться пам’ять і мислення вашого малюка!

Американський лікар-нейрохірург Глен Доман створив просту і чітко розписану методику навчання малюків, якою можуть скористатися батьки в домашніх умовах, і довів, що абсолютно з кожної дитини можна зробити генія.

Картки Домана містять в собі інформацію, засновану на фактах. Кожен факт правильно і, головне, вчасно поданий дитині, буде не тільки сприяти розвитку дитячого мозку, а й сформує фундамент всіх його майбутніх знань.
Ці картки прекрасно підходять для дитячої стимуляції, цікаві для більшості дітей, завдяки чому стають для них захоплюючою грою.

У подарункову валізу увійшла книга про методику і 5 базових наборів карток для розвитку мозку, фотографічної пам’яті малюків.

 

В валізі:

  • Набір “Свійські тварини” з фактами
  • Набір “Дикі тварини” з фактами
  • Набір “Фрукти” з фактами
  • Набір “Овочі” з фактами
  • Набір “Форма і колір”
  • Книга про методику
 
“Свійські тварини “великі з фактами (240 цікавих фактів! 80 завдань і загадок!):

20 карток з фотографіями домашніх тварин, для дітей від 6 місяців до 8 років, на якісному картоні. Розмір кожної картки 16,5 х 19,5 см. Детальна інструкція додається.

У набір увійшли:
  • гусак, коза, качка, вівця, віслюк, поні, кішка, хом’як, півень, індик, свиня, собака, корова, курка, кролик, кінь, папуга, черепаха, морська свинка, акваріумна рибка.

На зворотньому боці карток надруковано багато цікавих фактів, декілька завдань і загадка про кожну тварину. Заняття з дитиною перетворяться в пізнавальну гру! Навіть дорослі знайдуть тут багато нового для себе.

 
“Дикі тварини” великі з фактами (240 цікавих фактів! 80 завдань і загадок!):

20 карток з фотографіями диких тварин, для дітей від 6 місяців до 6 років, на якісному картоні. Розмір кожної картки 16,5 х 19,5 см. Детальна інструкція додається.

У набір увійшли:
  • заєць, вовк, білка, олень, їжак, лев, тигр, ягуар, зебра, слон, коала, лисиця, ведмідь, мавпа, жираф, кенгуру, бегемот, носоріг, панда, верблюд.

На зворотньому боці кожної картки надруковано багато цікавих фактів, декілька завдань і загадка про кожну тварину. Заняття з дитиною перетворяться в пізнавальну гру! Навіть дорослі знайдуть тут багато нового для себе.

 
“Фрукти “великі з фактами (200 цікавих фактів! 80 завдань і загадок!):

20 карток з фотографіями фруктів на білому фоні, для дітей від 6 місяців до 8 років, на якісному картоні. Розмір кожної картки 16,5 х 19,5 см. Детальна інструкція додається.

У набір увійшли:
  • яблуко, груша, слива, персик, абрикос, нектарин, апельсин, мандарин, лимон, грейпфрут, хурма, айва, ківі, манго, банан, ананас, гранат, інжир, кавун, диня.

На зворотньому боці кожної картки надруковано багато цікавих фактів, декілька завдань і загадка про кожен фрукті. Заняття з дитиною перетворяться в пізнавальну гру! Навіть дорослі знайдуть тут багато нового для себе.

 
“Овочі” великі з фактами (200 цікавих фактів! 100 завдань і загадок!):

20 карток з фотографіями овочів на білому фоні, для дітей від 6 місяців до 8 років, на якісному картоні. Розмір кожної картки 16,5 х 19,5 см. Детальна інструкція додається.

У набір увійшли:
  • помідор, огірок, картопля, буряк, капуста, морква, цвітна капуста, брокколі, редис, пастернак, селера, ріпа, гарбуз, болгарський перець, баклажан, кабачок, патисон, часник, цибуля, авокадо.

На зворотньому боці кожної картки надруковано багато цікавих фактів, декілька цікавих завдань і загадок про кожному овочі. Заняття з дитиною перетворяться в пізнавальну гру! Навіть дорослі знайдуть тут багато нового для себе.

 
“Форма та колір” великі (2 набора в одному):

20 двосторонніх карток із зображенням кольору з одного боку і геометричної фігури з іншого боку, для дітей від 6 місяців до 6 років, на якісному картоні. Розмір кожної картки 16,5 х 19,5 см. Детальна інструкція додається.

 

Книга «Як виростити вундеркінда», автор Олена Башкова

Глен Доман став засновником ідеї раннього розвитку дітей, яка в подальшому, здійснила революцію в педагогіці і була втілена в життя мільйонами батьків по всьому світі. У книзі ви знайдете всю необхідну інформацію про методику.

Відгуки про товар «Моя перша валіза Вундеркінд з пелюшок, 5 наборів (українською)»

Тут можете залишити
свій відгук про товар

Відгук
Коментар
Осталось

Оцінка

Кому:
Тема:
Закрити коментар до відгуку

Розділи, в яких можна купити "Моя перша валіза Вундеркінд з пелюшок, 5 наборів (українською)"

Згорнути Розгорнути
Вгору