Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Увійти
/
Реєстрація
Реєстрація дозволяє Вам користуватись додатковими послугами нашого магазину
Кошик
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Києву

БЕЗКОШТОВНО
при замовленні від 500 грн.

Конструктор LEGO VIDIYO Куб BeatBox Солодка русалка (43102)

Купить "Конструктор LEGO VIDIYO Куб BeatBox Солодка русалка (43102)"
Натисніть на зображення для розширеного перегляду
0.00
0 отзывов
Артикул:222094
Характеристики

Виробник:

Рік:

2021

Вага:

175 г

Серія

Артикул:

43102

Тип:

Пластиковий конструктор

Країна:

Китай

Упаковка:

Коробка

Стать дитини:

Для дівчаток

Рекомендований вік:

7-14 років

Матеріал:

Пластик

Кількість елементів:

71 штук

Кількість фігурок:

1 штук

Розміри:

розмір BeatBox - 80х70х100 мм

Розмір упаковки:

12x12x12 см

Комплектація:

71 елемент конструктора, 1 міні-фігурка, розділювач кубиків, інструкція по збірці

Висота іграшки:

8 см

Цільова аудиторія:

Дитяча

Вікові обмеження:

Не рекомендується дітям до 3-х років

Опис «Конструктор LEGO VIDIYO Куб BeatBox Солодка русалка (43102)»

Нехай діти, що  виступають і танцюють, перенесуться в світ, повний музичних кліпів. З набором LEGO® VIDIYO ™ Candy Mermaid BeatBox (Куб BeatBox Солодка русалка) (43102) кожна гра буде веселою і за...
Опис «Конструктор LEGO VIDIYO Куб BeatBox Солодка русалка (43102)»

Нехай діти, що  виступають і танцюють, перенесуться в світ, повний музичних кліпів. З набором LEGO® VIDIYO ™ Candy Mermaid BeatBox (Куб BeatBox Солодка русалка) (43102) кожна гра буде веселою і захоплюючою. Завантажте безкоштовний додаток, щоб відсканувати міні-фігурку в стилі «поп» і відкрити класний сценічний образ русалки. Після цього відскануйте елементи BeatBits (Бітбітс), щоб відкрити спеціальні ефекти, завдання і багато іншого. Юні режисери зможуть створювати свої власні музичні кліпи і ділитися ними з іншими авторами в безпечної соціальної мережі для дітей.

 

Розваги, які можна взяти з собою.

Дітям сподобається прикрашати свій BeatBox елементами LEGO. Вони можуть вибрати дизайн з морозивом, хвостом русалки або гітарою - або придумати свій власний. BeatBox складається, і в ньому можна зберігати тайли BeatBits і міні-фігурку, так що він ідеально підходить для гри в дорозі.

 

Створюйте свої власні музичні кліпи.

Набори LEGO VIDIYO - це нова соціальна гра, яка дозволяє дітям стати режисерами, продюсерами та зірками, власних музичних кліпів. Спостерігайте, як розкривається їх творчий потенціал, коли вони створюють ролики, змішують стилі і додають веселих персонажів, пісні, танцювальні рухи і дивовижні ефекти.

 

  • Надихайте дітей ставати режисерами і виконувати головні ролі у власних музичних кліпах з набором LEGO® VIDIYO ™ Candy Mermaid BeatBox (Куб BeatBox Солодка русалка) (43102). Він включає міні-фігурку русалки з гітарою, 14 випадкових BeatBits і 2 ексклюзивних тайла BeatBits.
  • Завантажте безкоштовний додаток LEGO® VIDIYO™, щоб відсканувати міні-фігурки і пластини BeatBits зі спецефектами. Діти будуть в захваті від того, як персонаж оживає в їх музичному кліпі.
  • Сканувати BeatBits в додатку, щоб розблокувати спеціальні ефекти - наприклад, ефект музичного театру зі звуками духових інструментів.
  • Веселі музичні враження для дітей у віці від 7 років, яким ви хочете зробити сюрприз. Цей набір стане чудовим подарунком на свята для будь-якої дитини, якf любить музику, танці та виступи.
  • Розміри BeatBox складають понад 8 см у висоту, 7 см в довжину і 10 см в ширину.
  • BeatBox складається, так що діти можуть взяти свій музичний світ на гастролі, куди б вони не поїхали. У BeatBox є місце для зберігання сцени для сканування, 16 BeatBits і гітари русалки.
  • Додаток LEGO® VIDIYO™ є сумісним з деякими пристроями на базі iOS і Android. Будь ласка, перевірте сумісність на сайті www.LEGO.com/devicecheck. Перш ніж виходити в інтернет, дітям необхідно отримати дозвіл батьків.
  • Набори LEGO® VIDIYO™ - це нова соціальна гра, яка дозволяє хлопчикам і дівчаткам стати режисерами, продюсерами та зірками музики, знімаючи і публікуючи свої власні кліпи.

Відгуки про товар «Конструктор LEGO VIDIYO Куб BeatBox Солодка русалка (43102)»

Тут можете залишити
свій відгук про товар

Відгук
Коментар
Осталось

Оцінка

Кому:
Тема:
Закрити коментар до відгуку
Вгору