Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Увійти
/
Реєстрація
Реєстрація дозволяє Вам користуватись додатковими послугами нашого магазину
Кошик
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Києву

БЕЗКОШТОВНО
при замовленні від 500 грн.

Конструктор LEGO VIDIYO Бендмейти (Товариші по групі) (43101)

Купить "Конструктор LEGO VIDIYO Бендмейти (Товариші по групі) (43101)"
Натисніть на зображення для розширеного перегляду
0.00
0 отзывов
Артикул:222049
Характеристики

Виробник:

Рік:

2021

Вага:

30 г

Серія

Артикул:

43101

Тип:

Пластиковий конструктор

Країна:

Китай

Упаковка:

Коробка

Стать дитини:

Унісекс, Для дівчаток, Для хлопчиків

Рекомендований вік:

7-14 років

Матеріал:

Пластик

Кількість елементів:

11 штук

Кількість фігурок:

1 штук

Розмір упаковки:

11,5x9,2x2 см

Комплектація:

11 елементів конструктора, 1 міні-фігурка, інструкція по збірці

Цільова аудиторія:

Дитяча

Вікові обмеження:

Не рекомендується дітям до 3-х років

Опис «Конструктор LEGO VIDIYO Бендмейти (Товариші по групі) (43101)»

Надихайте дітей придумувати, режисерувати і виконувати головні ролі в захоплюючих музичних кліпах з набором LEGO® VIDIYO™ Bandmates (Бендмейти) (43101) та відповідним додатком. Повна нерозпечатана упаковка LEGO ...
Опис «Конструктор LEGO VIDIYO Бендмейти (Товариші по групі) (43101)»

Надихайте дітей придумувати, режисерувати і виконувати головні ролі в захоплюючих музичних кліпах з набором LEGO® VIDIYO™ Bandmates (Бендмейти) (43101) та відповідним додатком.

Повна нерозпечатана упаковка LEGO Vidiyo Bandmates містить 24 коробки з одним персонажем-сюрпризом всередині! Ціна вказана за одну міні-фігурку!

У цій групі з 12 міні-фігурок зібралися персонажі, натхненні різними музичними жанрами: тут є танцюристи, репери, гітаристи, ударники, співаки і багато інших. Гра починається відразу ж, як тільки дитина за допомогою додатка пожвавить свого персонажа в кліпі.

 

Відкрийте класні ефекти з BeatBits.

У кожного персонажа Bandmates є свій індивідуальний образ, а також 3 елементи BeatBits. Скануйте BeatBits в додатку, щоб розблокувати вибухові ефекти, звуки та багато іншого для використання в своїх музичних кліпах. Список треків регулярно оновлюється, тому діти можуть кожен раз слухати нову пісню.

 

Безпечна публікація кліпів в мережі.

У додатку LEGO VIDIYO є цілий ряд функцій для забезпечення безпеки дітей в мережі. Аватари і створені додатком імена зберігають анонімність користувачів. Всі відеоролики і коментарі модеруються, а батьківська панель управління дозволяє дорослим контролювати те, чим їх дитина може ділитися і до чого може отримати доступ.

 

  • Познайомте дітей з музичною грою, в якій вони придумують, режисирують і виконують головні ролі в своїх музичних кліпах за допомогою іграшок LEGO® VIDIYO ™ Bandmates (Бендмейти) (43101) та додатка VIDIYO.
  • Завантажте безкоштовний додаток LEGO® VIDIYO™, щоб відсканувати мініфігурки і BeatBits зі спецефектами. Діти будуть в захваті від того, як їх персонаж оживає в музичному кліпі, який вони самі придумують, режисирують, і знімаються в головній ролі.
  • З кожним персонажем Bandmate йдуть 3 BeatBits, які можна відсканувати в додатку. З їх допомогою можна відкрити спеціальні ефекти для роликів, наприклад, звуки і нові костюми. Дітям сподобається збирати повну колекцію з 92 тайлів BeatBits!
  • Мініфігурки LEGO VIDIYO™ Bandmates відкривають можливості для персоналізації і творчої гри в додатку, так що це ідеальний подарунок на свята для хлопчиків і дівчаток у віці від 7 років, яким подобається музика та виступи.
  • Додаток LEGO® VIDIYO™ оснащено цілим рядом функцій для безпеки в інтернеті, включаючи батьківську панель управління, анонімні імена користувачів і модерацію коментарів.
  • У кожен набір входить одна міні-фігурка Bandmate, два випадково обраних BeatBits, один спеціальний BeatBit, один аксесуар, збірна сцена з місцем для трьох BeatBits, інструкції та колекційна картка.
  • Додаток LEGO® VIDIYO™ є сумісним з деякими пристроями на базі iOS і Android. Будь ласка, перевірте сумісність на сайті www.LEGO.com/devicecheck. Перш ніж виходити в інтернет, дітям необхідно отримати дозвіл батьків.
  • Набори LEGO® VIDIYO™ - це нова соціальна гра, яка дозволяє хлопчикам і дівчаткам стати режисерами, продюсерами та зірками музики, знімаючи і публікуючи свої власні кліпи.
  • Повна нерозпечатаним упаковка LEGO Vidiyo Bandmates містить 24 коробки з одним персонажем-сюрпризом всередині! Ціна вказана за одну міні-фігурку!

Відгуки про товар «Конструктор LEGO VIDIYO Бендмейти (Товариші по групі) (43101)»

Тут можете залишити
свій відгук про товар

Відгук
Коментар
Осталось

Оцінка

Кому:
Тема:
Закрити коментар до відгуку

Розділи, в яких можна купити "Конструктор LEGO VIDIYO Бендмейти (Товариші по групі) (43101)"

Згорнути Розгорнути
Вгору