Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Увійти
/
Реєстрація
Реєстрація дозволяє Вам користуватись додатковими послугами нашого магазину
Кошик
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Києву

БЕЗКОШТОВНО
при замовленні від 500 грн.

Конструктор LEGO Technic Ducati Panigale V4 R (42107)

Купить "Конструктор LEGO Technic Ducati Panigale V4 R (42107)"
Натисніть на зображення для розширеного перегляду
0.00
0 отзывов
Артикул:216269
Характеристики

Виробник:

Рік:

2020

Вага:

890 г

Серія

Артикул:

42107

Тип:

Пластиковий конструктор

Країна:

Угорщина

Упаковка:

Коробка

Стать дитини:

Для хлопчиків

Тематика:

Автомобілі та мотоцикли

Рекомендований вік:

від 10 років

Матеріал:

Пластик

Кількість елементів:

646 штук

Розміри:

розмір мотоцикла - 320х160х80 мм

Розмір упаковки:

38,2x26,2x7 см

Комплектація:

646 елементів конструктора, інструкція по збірці

Висота іграшки:

16 см

Цільова аудиторія:

Дитяча, Доросла

Вікові обмеження:

Не рекомендується дітям до 3-х років

Опис «Конструктор LEGO Technic Ducati Panigale V4 R (42107)»

Чуєте рев потужного двигуна? Відчуваєте азарт? І як плавно прекрасна машина входить в поворот? Якщо Ви коли-небудь мріяли виявитися за кермом власного Ducati, то Вам сподобається збирати модель мотоцикла Ducati Panigale V4 R L...
Опис «Конструктор LEGO Technic Ducati Panigale V4 R (42107)»

Чуєте рев потужного двигуна? Відчуваєте азарт? І як плавно прекрасна машина входить в поворот? Якщо Ви коли-небудь мріяли виявитися за кермом власного Ducati, то Вам сподобається збирати модель мотоцикла Ducati Panigale V4 R LEGO® Technic. Дізнайтеся, як коробка передач приводить в рух четырехциллиндровый двигун V4. Подивіться, як досягається плавність ходу Ducati за допомогою передньої і задньої підвіски. Вивчите різні стилі водіння з цією двошвидкісною функціональною моделлю. Стиль, вишуканість, потужність. Ця фантастична модель мотоцикла Ducati Panigale V4 R LEGO® Technic (42107) точно передає дизайн і дух знаменитого оригіналу.

Це перша в історії лінійки LEGO Technic модель мотоцикла, оснащена працюючою коробкою передач, що дозволяє детальніше дізнатися про перемикання швидкостей і вивчити різну техніку зборки. Вона оснащена і іншими приголомшливими функціями, у тому числі функціональним кермом, передньою і задньою підвіскою, що дозволяють реалістично передавати рухи, а також передніми і задніми дисковими гальмами. Неймовірні деталі точно передають дух мотоциклів Ducati Усі прихильники Ducati належним чином оцінять цю копію легендарного мотоцикла, що детально пропрацювала. Такі деталі, як підніжка, вихлопна труба, вітрове скло і приладова панель, роблять цей іграшковий мотоцикл неймовірно схожим на оригінал. А класична червона колірна гамма змусить серце будь-якого прихильника мотоциклів Ducati битися частіше.

Моделі LEGO Technic для конструювання і досліджень Ця модель мотоцикла, що є частиною всесвіту LEGO Technic, подарує усім прихильникам LEGO неймовірні враження від зборки. Реалістичні функції дозволяють юним конструкторам заглянути у світ інженерного мистецтва і дізнатися, як працюють зубчасті механізми.

  • Копія легендарного мотоцикла Ducati Panigale V4 R для конструювання, досліджень і колекціонування. Усі фанати LEGO® Technic і любителі мотоциклів отримають неймовірні враження від зборки.
  • Зберіть власний Ducati Panigale V4 R і скористайтеся унікальною можливістю детальніше дізнатися про різні функції і можливості цього легендарного мотоцикла. Цей мотоцикл став першою моделлю лінійки LEGO® Technic, оснащеною 2-ступінчастою коробкою передач.
  • Відчуйте себе власником справжнього мотоцикла Ducati Panigale V4 R з передньою і задньою підвіскою, що дозволяють реалістично передавати рухи. Класична червона колірна гамма робить цей мотоцикл ще більш схожим на оригінал і надає йому справжний італійський стиль.
  • Шукаєте самий кращий подарунок для любителя мотоциклів? Ця модель - саме те, що вам потрібне. Цей конструктор - неймовірно захоплююча іграшка для усіх фанатів LEGO® Technic у віці від 10 років, що дозволяє вивчити, як працює мотоцикл.
  • Ця вражаюча модель (42107) стане прекрасною прикрасою будинку або офісу. Розміри моделі були вибрані так, щоб створити максимально точну копію оригінального мотоцикла. Розміри: більше 32 см (12 ") в довжину, 16 см (6") у висоту і 8 см (3 ") завширшки.
  • Для іграшкового мотоцикла Ducati не потрібні батареї. Усе, що вам потрібне, - захоплення, уява і бажання відкривати для себе щось нове.
  • Зібрати цю приголомшливу модель LEGO® дуже легко. Просто відкрийте коробку і дотримуйтесь зрозумілих інструкцій, щоб відразу ж почати збирати іграшковий мотоцикл Ducati.
  • Інженерні іграшки LEGO® Technic, оснащені різними механізмами і рухами, що реалістично передаються , розроблені спеціально, щоб діти і дорослі могли випробувати неймовірні враження від зборки, занурившись у світ інженерного проектування.

Відгуки про товар «Конструктор LEGO Technic Ducati Panigale V4 R (42107)»

Тут можете залишити
свій відгук про товар

Відгук
Коментар
Осталось

Оцінка

Кому:
Тема:
Закрити коментар до відгуку
Вгору