Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Увійти
/
Реєстрація
Реєстрація дозволяє Вам користуватись додатковими послугами нашого магазину
Кошик
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Києву

БЕЗКОШТОВНО
при замовленні від 500 грн.

Конструктор LEGO Super Heroes Marvel Шолом Залізної Людини (76165)

Купить "Конструктор LEGO Super Heroes Marvel Шолом Залізної Людини (76165)"
Натисніть на зображення для розширеного перегляду
0.00
0 отзывов
Артикул:221500
Характеристики

Виробник:

Рік:

2020

Вага:

770 г

Артикул:

76165

Тип:

Пластиковий конструктор

Країна:

Данія

Упаковка:

Коробка

Стать дитини:

Для хлопчиків

Тематика:

Герої кіно і мультфільмів

Рекомендований вік:

18+

Матеріал:

Пластик

Кількість елементів:

480 штук

Розміри:

розмір шолома Залізної Людини - 190х100х120 мм

Розмір упаковки:

19,1x35,4x9,1 см

Комплектація:

480 елементів конструктора, інструкція по збірці

Висота іграшки:

19 см

Персонаж:

Залізна Людина

Цільова аудиторія:

Дитяча, Доросла

Вікові обмеження:

Не рекомендується дітям до 3-х років

Опис «Конструктор LEGO Super Heroes Marvel Шолом Залізної Людини (76165)»

Відтворіть унікальний вигляд летючого супергероя світу Marvel, Залізної Людини. Ця вражаюча колекційна модель LEGO® пропонує скласти легендарний повністю закритий шолом одного з найупізнаваніших кіногероїв – це ...
Опис «Конструктор LEGO Super Heroes Marvel Шолом Залізної Людини (76165)»

Відтворіть унікальний вигляд летючого супергероя світу Marvel, Залізної Людини. Ця вражаюча колекційна модель LEGO® пропонує скласти легендарний повністю закритий шолом одного з найупізнаваніших кіногероїв – це гарантоване справжнє задоволення від захопливого конструювання. У готовому вигляді ця модель на надійній підставці стане цікавим доповненням кожного інтер'єра.

 

  • Випробуйте свої творчі надздібності, зібравши шолом Залізної Людини LEGO® Marvel Avengers. Якщо ви дорослий шанувальник Marvel або просто любите конструювати, то ця колекційна модель - саме те, що вам потрібно!
  • Легендарний дизайн шолома Залізної Людини в деталях відтворено з кубиків LEGO® і наклейок, щоб пробудити спогади про події класичних фільмів про «Месників» Marvel. Цю збірну модель можна встановити на міцну демонстраційну підставку з табличкою.
  • Відтворіть з кубиків LEGO впізнавані обриси і вражаючі деталі шолома Залізної Людини зі спеціальними червоними і золотими елементами і блискучими наклейками, які зображують очі. Він стане чудовим експонатом вашої колекції моделей LEGO Marvel.
  • Якщо вам подобаються фільми Marvel, конструктори LEGO® або і те й інше, то цей набір з 480 кубиків і деталей подарує вам дивовижні враження від збірки і можливість відпочити від повсякденної суєти. Вона стане відмінним подарунком на день народження, Новий рік або інше свято.
  • Розміри шолома Залізної Людини - 19 см у висоту, 10 см в ширину і 12 см в довжину. Він не займе багато місця у вашій колекції, але завдяки вражаючим реалістичним деталям обов'язково приверне увагу всіх шанувальників Marvel.
  • Батарейки не потрібні. Колекційний набір «Шолом Залізної Людини» LEGO® Marvel Avengers дарує всім шанувальникам «Месників» чудові враження від розслаблюючій збірки, в процесі якої 480 кубиків LEGO будуть поступово перетворюватися на чудову колекційну модель.
  • У набір входить високоякісний буклет зі зрозумілими інструкціями, завдяки яким ви зможете зануритися в цей неймовірний проект відразу ж, як тільки дістанете конструктор з коробки.
  • Цей набір є частиною серії моделей LEGO® Marvel, які створені, щоб дарувати чудові враження від збірки і колекціонування, і сподобаються всім шанувальникам конструювання і коміксів.
  • Для того щоб з'єднати або роз'єднати кубики і деталі LEGO®, не потрібні надздібності. Вони відповідають найсуворішим галузевим стандартам з 1958 року, тому завжди легко з'єднуються і роз'єднуються.
  • Кубики і деталі LEGO® піддаються всіляким випробуванням, щоб забезпечити відповідність цієї приголомшливої ​​колекційної моделі найсуворішим стандартам безпеки на планеті Земля (і у всесвіті Marvel!).

Відгуки про товар «Конструктор LEGO Super Heroes Marvel Шолом Залізної Людини (76165)»

Тут можете залишити
свій відгук про товар

Відгук
Коментар
Осталось

Оцінка

Кому:
Тема:
Закрити коментар до відгуку
Вгору