Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Увійти
/
Реєстрація
Реєстрація дозволяє Вам користуватись додатковими послугами нашого магазину
Кошик
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Києву

БЕЗКОШТОВНО
при замовленні від 500 грн.

Конструктор LEGO Super Heroes Marvel Засідка на веномозавра (76151)

Купить "Конструктор LEGO Super Heroes Marvel Засідка на веномозавра (76151)"
Натисніть на зображення для розширеного перегляду
0.00
0 отзывов
Артикул:216089
Характеристики

Виробник:

Рік:

2020

Вага:

840 г

Артикул:

76151

Тип:

Пластиковий конструктор

Країна:

Угорщина

Упаковка:

Коробка

Стать дитини:

Для хлопчиків

Тематика:

Герої кіно і мультфільмів

Рекомендований вік:

8-14 років

Матеріал:

Пластик

Кількість елементів:

640 штук

Кількість фігурок:

5 штук

Розміри:

розмір веномозавра - 160х390х130 мм

Розмір упаковки:

48x28,2x6,1 см

Комплектація:

640 елементів конструктора, 5 міні-фігурок (Людина-павук, Веном, Залізний Павук, Свин-павук, скелет-носій Венома), розділювач кубиків, інструкція по збірці

Висота іграшки:

16 см

Персонаж:

Людина-павук, Веном, Залізний Павук, Свин-павук, скелет-носій Венома

Розміри:

розмір мегабаггі - 130х130х110 мм

Цільова аудиторія:

Дитяча

Вікові обмеження:

Не рекомендується дітям до 3-х років

Опис «Конструктор LEGO Super Heroes Marvel Засідка на веномозавра (76151)»

Чи зможеш ти допомогти Людині-павуку, Залізному павуку і Свін-Павуку перемогти Венома і захопити яйце Венома? Веном управляє своїм могутнім Веномозавром. Один рух його потужних щелеп, і супергерої перетворяться в скелетів...
Опис «Конструктор LEGO Super Heroes Marvel Засідка на веномозавра (76151)»

Чи зможеш ти допомогти Людині-павуку, Залізному павуку і Свін-Павуку перемогти Венома і захопити яйце Венома? Веном управляє своїм могутнім Веномозавром. Один рух його потужних щелеп, і супергерої перетворяться в скелетів! Людина-Павук застрибує в кабіну свого мега-баггі з приголомшливою зброєю і суперміцною підвіскою. Веном атакує товстою чорною павутиною. Чи вдасться нашому Павучку захопити яйце, або він все таки попадеться в павутину Венома?

Граючи з набором «Людина-павук: засідка для веномозавра» LEGO® Marvel (76151), діти зможуть придумати нові пригоди в світі фільмів Marvel. Цей багатофункціональний набір надихає маленьких супергероїв на нескінченні рольові ігри та розігрування боїв між Людиною-павуком і Веномом. Шанувальники Marvel зможуть відтворити епізоди улюблених фільмів і придумати власні дивовижні пригоди Людини-павука, Залізного Павука, Свін-павука і Венома, які борються за яйце Венома.

Творчі ігри стануть ще цікавіше, коли діти помістять мініфігурки Венома всередину могутнього веномозавра з жахливими щелепами і шутерами, що стріляють чорною павутиною, а мініфігурки Людини-павука - всередину його мегабаггі з приголомшливою зброєю і суперподвеской.

Популярні конструктори для любителів супергероїв Набори серії LEGO Marvel Spider-Man включають в себе безліч колекційних транспортних засобів, роботів, будівль, мініфігурок, зброї і гаджетів. 

Вони переносять дітей у всесвіт супергероїв, де вони зможуть розвивати ключові навички в процесі досліджень і захоплюючих ігор.

  • Подаруйте маленьким шанувальникам фільмів Marvel дивовижні пригоди про супергероїв, колекційні мініфігурки, збірні моделі і нескінченні творчі ігри в наборі «Людина-павук: засідка для веномозавра» LEGO® Marvel (76151).
  • Діти зможуть відтворити свої улюблені епізоди фільмів Marvel і придумати власні пригоди з мініфігурками Людини-павука, Залізного Павука, Свін-павука і Венома, що б'ються за яйце Венома, всередині якого знаходиться скелет-носій Венома.
  • Творчі ігри стануть ще цікавіше, коли діти помістять мініфігурки Венома всередину могутнього веномозавра з жахливими щелепами і шутерами, що стріляють чорною павутиною, а мініфігурки Людини-павука - всередину його баггі з приголомшливою зброєю і суперподвеской.
  • Цей набір із серії Spider-Man захочуть отримати в подарунок на день народження не тільки шанувальники фільмів Marvel. Він викличе захват у будь-якої дитини у віці від 8 років, люблячого грати з цікавими конструкторами, присвяченими популярним героям.
  • Цей популярний набір, що включає в себе збірну фігурку веномозавра, заввишки трохи більше 18 см, надихне дітей на відтворення легендарних пригод супергероїв і стане чудовою прикрасою будь-якої дитячої кімнати.

Відгуки про товар «Конструктор LEGO Super Heroes Marvel Засідка на веномозавра (76151)»

Тут можете залишити
свій відгук про товар

Відгук
Коментар
Осталось

Оцінка

Кому:
Тема:
Закрити коментар до відгуку
Вгору