Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Увійти
/
Реєстрація
Реєстрація дозволяє Вам користуватись додатковими послугами нашого магазину
Кошик
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Києву

БЕЗКОШТОВНО
при замовленні від 500 грн.

Конструктор LEGO Super Heroes DC Comics Переслідування триколісного мотоцикла Джокера (76159)

Купить "Конструктор LEGO Super Heroes DC Comics Переслідування триколісного мотоцикла Джокера (76159)"
Натисніть на зображення для розширеного перегляду
0.00
0 отзывов
Артикул:216122
Характеристики

Виробник:

Рік:

2020

Вага:

700 г

Артикул:

76159

Тип:

Пластиковий конструктор

Країна:

Китай

Упаковка:

Коробка

Стать дитини:

Для хлопчиків

Тематика:

Герої кіно і мультфільмів

Рекомендований вік:

7-12 років

Матеріал:

Пластик

Кількість елементів:

440 штук

Кількість фігурок:

4 штук

Розміри:

розмір бетмобіля - 90х170х100 мм

Розмір упаковки:

38,2x26,2x7 см

Комплектація:

440 елементів конструктора, 4 міні-фігурки (Бетмен, Джокер, Робін, Харлі Квін), інструкція по збірці

Цільова аудиторія:

Дитяча

Висота іграшки:

11 см

Персонаж:

Бетмен, Джокер, Робін, Харлі Квін

Розміри:

розмір триколісного мотоцикла - 110х150х110 мм

Вікові обмеження:

Не рекомендується дітям до 3-х років

Опис «Конструктор LEGO Super Heroes DC Comics Переслідування триколісного мотоцикла Джокера (76159)»

Джокер мчить на своєму триколісному монстрі-мотоциклі по місту. Його трицикл з крутим зброєю і язиками полум'я, що вириваються з вихлопної труби, ніби сміється над Бетменом! Але незабаром чудовий Бетмобіль наганяє його. Ра...
Опис «Конструктор LEGO Super Heroes DC Comics Переслідування триколісного мотоцикла Джокера (76159)»

Джокер мчить на своєму триколісному монстрі-мотоциклі по місту. Його трицикл з крутим зброєю і язиками полум'я, що вириваються з вихлопної труби, ніби сміється над Бетменом! Але незабаром чудовий Бетмобіль наганяє його. Раптом приїжджає Харлі Квін з величезним молотом, і Робін кидається за нею на своєму мотоциклі. Дивись! Джокер краде двигун Бетмобіля і встановлює його на своєму трициклі! Чи зможе він втекти? Все залежить від тебе.

Набір «Втеча Джокера на трициклі» The LEGO® DC Batman ™ (76159) дарує дітям дивовижні можливості для розігрування запаморочливих погонь і битв Бетмена і Джокера і включає в себе легендарні автомобілі, приголомшливу зброю і фігурки улюблених персонажів з фільмів про Бетмена. Популярні іграшки в стилі Бетмена для класних хлопців! Подаруйте своєму маленькому супергероєві захоплюючі пригоди в стилі Бетмена в цьому крутому наборі для збірки суперкрутого бетмобіля і величезного триколісного мотоцикла Джокера з класною зброєю і язиками полум'я, що вириваються з вихлопної труби. Завдяки мініфігуркам Бетмена, Робіна, Джокера і Харлі Квін, що входять до набору  рольові ігри розпочнуться  як тільки ви дістанете конструктор з коробки. А завдяки крутим функціям, таким як рот триколісного мотоцикла Джокера, що відкривається і закривається, і турбодвигун бетмобіля, що знімається, який також можна встановити на трицикл, творчі ігри ніколи не закінчаться. Мініфігурки і збірні моделі для ігор в Бетмена Набори LEGO DC Batman переносять дітей в світ захоплюючих погонь і легендарних пригод з фільмів про Бетмена. Шанувальники супергероїв відмінно проведуть час, відтворюючи улюблені епізоди фільмів і придумуючи нові пригоди персонажів.

  • Чудовий набір «Втеча Джокера на трициклі» LEGO® DC Batman™ (76159) дарує маленьким шанувальникам Бетмена можливість насолодитися запаморочливими погонями і битвами Бетмена і Джокера, іграми з легендарними транспортними засобами і суперкрутими функціями.
  • У набір входять чотири мініфігурки і бетмобіль з кабіною, що відкривається, для мініфігурки Бетмена і знімним двигуном. На кермі трицикла Джокера зображений усміхнений рот, який відкривається і закривається, коли мотоцикл їде.
  • Граючи з тюнінгованними транспортними засобами, розігруючи битви за допомогою мініфігурок, крутої зброї та аксесуарів і переставляючи турбодвигун бетмобіля на трицикл Джокера, діти будуть розвивати найважливіші навички.
  • Шукаєте подарунок для дитини, люблячого автомобілі та іграшки, створені за мотивами фільмів про Бетмена? Цей набір із серії LEGO® Batman - саме те, що вам потрібно. Він викличе захват у всіх фанатів коміксів DC, гоночних автомобілів або бетмобіля в віці від 7 років.
  • Цей конструктор, що включає в себе бетмобіль LEGO® довжиною трохи більше 16 см, досить великий для відтворення легендарних пригод і досить маленький, щоб малюки могли зібрати його самостійно.

Відгуки про товар «Конструктор LEGO Super Heroes DC Comics Переслідування триколісного мотоцикла Джокера (76159)»

Тут можете залишити
свій відгук про товар

Відгук
Коментар
Осталось

Оцінка

Кому:
Тема:
Закрити коментар до відгуку
Вгору