Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Увійти
/
Реєстрація
Реєстрація дозволяє Вам користуватись додатковими послугами нашого магазину
Кошик
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Києву

БЕЗКОШТОВНО
при замовленні від 500 грн.

Конструктор LEGO Super Heroes DC Comics Мобільна Бет-база (76160)

Купить "Конструктор LEGO Super Heroes DC Comics Мобільна Бет-база (76160)"
Натисніть на зображення для розширеного перегляду
0.00
0 отзывов
Артикул:216139
Характеристики

Виробник:

Рік:

2020

Вага:

1 270 г

Артикул:

76160

Тип:

Пластиковий конструктор

Країна:

Угорщина

Упаковка:

Коробка

Стать дитини:

Для хлопчиків

Тематика:

Герої кіно і мультфільмів

Рекомендований вік:

8-14 років

Матеріал:

Пластик

Кількість елементів:

743 штук

Кількість фігурок:

6 штук

Розміри:

розмір мобільної бази - 140х390х100 мм

Розмір упаковки:

54x28,2x7,8 см

Комплектація:

743 елемента конструктора, 6 міні-фігурок (Бетмен, Бетгьорл, Найтвінг, Містер Фріз, Мен-бет, Бронзовий Тигр), розділювач кубиків, інструкція по збірці

Висота іграшки:

14 см

Персонаж:

Бетмен, Бетгьорл, Найтвінг, Містер Фріз, Мен-бет, Бронзовий Тигр

Цільова аудиторія:

Дитяча

Вікові обмеження:

Не рекомендується дітям до 3-х років

Опис «Конструктор LEGO Super Heroes DC Comics Мобільна Бет-база (76160)»

Містер Фріз, Мен-бет і Бронзовий Тигр вирвалися на свободу! А це означає, що прийшов час забрати приголомшливу техніку, транспортні засоби та зброю з Мобільної бази Бетмена! Ганяй на мотоциклі по місту, а на водному скутері - ...
Опис «Конструктор LEGO Super Heroes DC Comics Мобільна Бет-база (76160)»

Містер Фріз, Мен-бет і Бронзовий Тигр вирвалися на свободу! А це означає, що прийшов час забрати приголомшливу техніку, транспортні засоби та зброю з Мобільної бази Бетмена! Ганяй на мотоциклі по місту, а на водному скутері - по воді. Злітай в повітря на реактивному літаку Бетмена. Всередині для тебе вже приготований квадроцикл, на якому ти зможеш поїхати, коли приземлишся. Допоможи Найтвінгу посадити цих поганих хлопців назад за грати. Тільки бережися: вони добре озброєні!

Набір «Мобільна база Бетмена» LEGO® DC (76160) включає в себе п'ять легендарних транспортних засобів, безліч приголомшливої зброї і різні круті гаджети. Крім шести мініфігурок LEGO DC популярних персонажів фільмів, тут є все необхідне, щоб досліджувати дивовижний світ пригод Бетмена!

Печера Бетмена LEGO на колесах! Разом з Бетменом, Бетгьорл і Найтвінгом діти будуть ганятися за сумно відомими суперлиходіями, Містером Фрізом, Мен-бетом і Бронзовим Тигром. Високотехнологічна мобільна база Бетмена оснащена безліччю прихованих функцій. Відкріпите реактивний літак від причепа і розкладіть його крила, а коли він приземлиться, викотите з нього квадроцикл; відкріпите мотоцикл від задньої частини вантажівки і водний скутер від передньої частини вантажівки, натиснувши на спеціальний перемикач. У вантажівці є навіть камера для поганих хлопців з функцією вибуху для втечі. Конструктори і мініфігурки для ігор в Бетмена Набори LEGO DC Batman переносять дітей в світ захоплюючих погонь і легендарних пригод з фільмів про Бетмена.

  • Набір «Мобільна база Бетмена» LEGO® DC (76160) включає в себе безліч легендарних транспортних засобів, приголомшливих гаджетів і крутого зброї, за допомогою яких маленькі супергерої можуть ловити чотирьох суперзлодіїв разом з Бетменом і Бетгьорл.
  • У цій бетпещере на колесах ви знайдете моделі реактивного літака, квадроцикла, мотоцикла, водного скутера і іграшкової вантажівки, а також шість мініфігурок з фільмів про Бетмена: Бетмена, Бетгьорл, Найтвінга, Містера Фріза, Мен-бета і Бронзового Тигра.
  • Дах і бічні панелі вантажівки, що відкриваються, спрощують доступ до безлічі аксесуарів, що зберігаються в цій мобільній базі Бетмена. У цій моделі дітей чекає безліч дивовижних відкриттів і шість мініфігурок з фільмів про Бетмена, що надають безмежні можливості для самостійних творчих ігор.
  • Цю мобільну базу захочуть отримати в подарунок на день народження не тільки шанувальники фільмів про Бетмена. Цей прекрасний набір для зборки вантажівки стане прекрасним подарунком для дітей у віці від 6 років, які люблять творчі ігри.
  • Мобільна база Бетмена довжиною трохи більше 38 см досить маленька, щоб діти змогли зібрати її самостійно, і досить велика, щоб зберігати в ній все необхідне для відтворення легендарних пригод супергероїв.

Відгуки про товар «Конструктор LEGO Super Heroes DC Comics Мобільна Бет-база (76160)»

Тут можете залишити
свій відгук про товар

Відгук
Коментар
Осталось

Оцінка

Кому:
Тема:
Закрити коментар до відгуку
Вгору