Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Увійти
/
Реєстрація
Реєстрація дозволяє Вам користуватись додатковими послугами нашого магазину
Кошик
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Києву

БЕЗКОШТОВНО
при замовленні від 500 грн.

Конструктор LEGO Star Wars Винищувач генерала Грівуса (75286)

Купить "Конструктор LEGO Star Wars Винищувач генерала Грівуса (75286)"
Натисніть на зображення для розширеного перегляду
0.00
0 отзывов
Артикул:219323
Характеристики

Виробник:

Рік:

2020

Вага:

760 г

Серія

Артикул:

75286

Тип:

Пластиковий конструктор

Країна:

Китай

Упаковка:

Коробка

Стать дитини:

Для хлопчиків

Тематика:

Герої кіно і мультфільмів

Рекомендований вік:

9-14 років

Матеріал:

Пластик

Кількість елементів:

487 штук

Кількість фігурок:

3 штук

Розміри:

розмір моделі - 80х300х170 мм

Розмір упаковки:

38,2x26,2x7,05 см

Комплектація:

487 елементів конструктора, 3 міні-фігуркі (генерал Грівус, Обі-Ван Кенобі, клон-десантник), розділювач кубиків, інструкція по збірці

Висота іграшки:

8 см

Персонаж:

генерал Грівус, Обі-Ван Кенобі, клон-десантник

Цільова аудиторія:

Дитяча

Вікові обмеження:

Не рекомендується дітям до 3-х років

Опис «Конструктор LEGO Star Wars Винищувач генерала Грівуса (75286)»

Приготуйся до неймовірного бою між генералом Грівусом та Обі-Ван Кенобі! Могутній полководець Грівус мчить у бій на своєму вражаючому зорельоті. Остерігайся пружинних шутерів. А коли бій перенесеться на землю, дай генералові в...
Опис «Конструктор LEGO Star Wars Винищувач генерала Грівуса (75286)»

Приготуйся до неймовірного бою між генералом Грівусом та Обі-Ван Кенобі! Могутній полководець Грівус мчить у бій на своєму вражаючому зорельоті. Остерігайся пружинних шутерів. А коли бій перенесеться на землю, дай генералові відсіч, скориставшись світловим мечем Обі-Вана і бластером клону-десантника. Хто переможе в неймовірній битві «Зоряні війни. Помста ситхів»? Вирішувати тобі!

 

  • Граючи з набором «Винищувач генерала Грівуса» (75286), створеним за мотивами фільму «Зоряні війни. Епізод III: помста ситхів », діти зможуть відтворити легендарні битви між генералом Грівусом і Обі-Ваном Кенобі.
  • У цей приголомшливий набір входять три мініфігурки LEGO® Star Wars™: генерал Грівус, Обі-Ван Кенобі зі світловим мечем і клон-десантник з бластером для рольових ігор та відтворення захоплюючих пригод.
  • Зоряний винищувач генерала Грівуса оснащений кабіною для мініфігурок LEGO®, що відкривається, двома пружними шутерами і шасі, що висувається, які пробуджують уяву і надихають маленьких шанувальників «Зоряних воєн» на захоплюючі самостійні або спільні ігри.
  • Цей набір, що включає в себе 487 деталей, надає безліч можливостей для ігор і стане прекрасним подарунком на день народження або інше свято для хлопчиків і дівчаток у віці від 9 років, а також чудовим початком або доповненням їх колекції наборів LEGO® Star Wars™.
  • Розміри цієї моделі - трохи більше 8 см у висоту, 30 см в довжину і 17 см  в ширину. Шанувальники легендарної саги також зможуть управляти цим космічним кораблем в відеогрі LEGO ® Star Wars: The Skywalker Saga.
  • Батарейки не потрібні! Для того щоб завести двигуни цього популярного космічного корабля LEGO® Star Wars™, потрібна лише дитяча уява, тому діти будуть годинами грати з цим зоряним винищувачем і мініфігурками LEGO, відтворюючи захоплюючі пригоди в далекій-далекій галактиці.
  • Хочете придбати цей набір для шанувальника «Зоряних воєн», який тільки знайомиться з конструкторами LEGO®? Немає приводу для занепокоєння. У набір входить буклет з зрозумілими інструкціями, тому діти зможуть легко і просто зібрати цю модель без допомоги дорослих і відчути себе справжніми джедаями!
  • У широкому асортименті наборів серії LEGO® Star Wars™ кожен шанувальник «Зоряних воєн» знайде собі модель до душі, щоб відтворювати епізоди легендарної саги, придумувати нові пригоди або просто конструювати і показувати друзям чудові моделі.
  • Всі конструктори LEGO®, вироблені з 1958 року, відповідають найсуворішим галузевим стандартам, тому вони абсолютно безпечні, а все кубики і деталі легко з'єднуються і роз'єднуються - не потрібно використовувати Силу!
  • Фахівці LEGO Group піддають всі кубики і деталі LEGO® всіляким випробуванням, тому ви можете бути впевнені, що цей набір, створений за мотивами фільму «Зоряні війни. Епізод III: помста ситхів », відповідає найсуворішим стандартам безпеки планети Земля (і далеких-далеких галактик!).

Відгуки про товар «Конструктор LEGO Star Wars Винищувач генерала Грівуса (75286)»

Тут можете залишити
свій відгук про товар

Відгук
Коментар
Осталось

Оцінка

Кому:
Тема:
Закрити коментар до відгуку
Вгору