Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Увійти
/
Реєстрація
Реєстрація дозволяє Вам користуватись додатковими послугами нашого магазину
Кошик
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Києву

БЕЗКОШТОВНО
при замовленні від 500 грн.

Конструктор LEGO Star Wars Винищувач Опору типу X (75297)

Купить "Конструктор LEGO Star Wars Винищувач Опору типу X (75297)"
Натисніть на зображення для розширеного перегляду
0.00
0 отзывов
Артикул:222765
Характеристики

Виробник:

Рік:

2021

Вага:

200 г

Серія

Артикул:

75297

Тип:

Пластиковий конструктор

Країна:

Чехія

Упаковка:

Коробка

Стать дитини:

Для хлопчиків

Тематика:

Герої кіно і мультфільмів

Рекомендований вік:

4-8 років

Матеріал:

Пластик

Кількість елементів:

60 штук

Кількість фігурок:

2 штук

Розміри:

розмір винищувача - 50х150х190 мм

Розмір упаковки:

26,2x14,1x4,8 см

Комплектація:

60 елементів конструктора, 2 міні-фігурки (По Дамерон, дроїд BB-8), інструкція по збірці

Висота іграшки:

5 см

Персонаж:

По Дамерон, дроїд BB-8

Цільова аудиторія:

Дитяча

Вікові обмеження:

Не рекомендується дітям до 3-х років

Опис «Конструктор LEGO Star Wars Винищувач Опору типу X (75297)»

Подаруйте малюкам можливість навчитися збирати моделі і придумувати ігрові сюжети з набором «Винищувач Опору типу Х» LEGO® Star Wars™ для дітей від 4 років. Проста в збірці версія винищувача з фільму &laq...
Опис «Конструктор LEGO Star Wars Винищувач Опору типу X (75297)»

Подаруйте малюкам можливість навчитися збирати моделі і придумувати ігрові сюжети з набором «Винищувач Опору типу Х» LEGO® Star Wars™ для дітей від 4 років. Проста в збірці версія винищувача з фільму «Зоряні війни: Пробудження сили» оснащена крилами, які змінюють положення для польоту і для посадки. У кабіну винищувача, що відкривається, поміщається міні-фігурка По Дамерона, озброєного бластером, а позаду є місце для фігурки дроїда BB-8 LEGO.

 

Instructions PLUS.

Скористайтеся інтерактивними Instructions PLUS, доступними в безкоштовному додатку «Інструкції по збірці» LEGO. Ці інструкції, що включають в себе інструменти масштабування і обертання тривимірних зображень, зроблять збірку винищувача ще цікавіше!

 

Вас вітають іграшки для дітей старше 4 років.

Ігрові набори для конструювання LEGO Star Wars 4+ призначені для дітей старше 4 років, та ідеально підходять для того, щоб познайомити малюків з принципами складання з елементів LEGO і подіями саги «Зоряні війни». Використовуючи базові елементи, діти зможуть самостійно або за допомогою дорослих будувати транспортні засоби, будівлі та багато іншого і відразу ж включатися в гру.

 

  • Подаруйте малюкам дивовижний досвід збірки з набором для конструювання «Винищувач Опору типу Х» LEGO® Star Wars™ (75297), в який входить просте стартове шасі, щоб швидко побудувати модель і тут же почати грати.
  • Збірний іграшковий винищувач доповнений міні-фігуркою LEGO® По Дамерона з бластерним пістолетом, а також фігуркою дроїда LEGO BB-8, щоб надихнути дітей на творчу гру.
  • У кабіну винищувача, що відкривається, з крилами, що складаються, поміщається міні-фігурка По Дамерона, озброєного бластером, а позаду є місце для BB - 8.
  • Набір легко збирати і заново перебудовувати після боїв. Ця міцна іграшка серії LEGO® Star Wars™ з 60 елементів стане найкращим подарунком на день народження і будь-яке інше свято для творчих дітей старше 4 років.
  • Цей приголомшливий збірний винищувач має висоту 5 см, довжину 15 см і завширшки 19 см. Таку невелику модель легко упакувати в рюкзак, щоб дитині не було нудно в поїздках.
  • Така модель ідеально підійде для юних конструкторів, які захочуть спробувати зібрати її самостійно або з невеликою допомогою дорослих.

Відгуки про товар «Конструктор LEGO Star Wars Винищувач Опору типу X (75297)»

Тут можете залишити
свій відгук про товар

Відгук
Коментар
Осталось

Оцінка

Кому:
Тема:
Закрити коментар до відгуку
Вгору