Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Увійти
/
Реєстрація
Реєстрація дозволяє Вам користуватись додатковими послугами нашого магазину
Кошик
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Києву

БЕЗКОШТОВНО
при замовленні від 500 грн.

Конструктор LEGO Турбо Спін-джитсу. Ллойд (70687)

Купить "Конструктор LEGO Турбо Спін-джитсу. Ллойд (70687)"
Натисніть на зображення для розширеного перегляду
0.00
0 отзывов
Артикул:212207
Характеристики

Виробник:

Рік:

2020

Вага:

93 г

Серія

Артикул:

70687

Тип:

Пластиковий конструктор

Країна:

Чехія

Упаковка:

Коробка

Стать дитини:

Для хлопчиків

Тематика:

Герої кіно і мультфільмів

Рекомендований вік:

7-12 років

Матеріал:

Пластик

Кількість елементів:

48 штук

Кількість фігурок:

1 штук

Розміри:

70х100х70 мм

Розмір упаковки:

15х8,4х8,4 см

Комплектація:

48 елементів конструктора, 1 міні-фігурка (Ллойд), інструкція апо збірці

Висота іграшки:

7 см

Цільова аудиторія:

Дитяча

Вікові обмеження:

Не рекомендується дітям до 3-х років

Опис «Конструктор LEGO Турбо Спін-джитсу. Ллойд (70687)»

Набори NINJAGO відчиняють перед дітьми двері у фантастичний світ конструкторів і захопливих творчих ігор, де вони зможуть разом із командою героїв ніндзь вдосконалювати майстерність Спінджитцу й битися із силами зла. Діти буду...
Опис «Конструктор LEGO Турбо Спін-джитсу. Ллойд (70687)»

Набори NINJAGO відчиняють перед дітьми двері у фантастичний світ конструкторів і захопливих творчих ігор, де вони зможуть разом із командою героїв ніндзь вдосконалювати майстерність Спінджитцу й битися із силами зла. Діти будуть просто в захваті від цих іграшок у стилі ніндзя: автомобілів, драконів, збірних фігурок та інших моделей.

Захопливі пригоди вже чекають на ваших маленьких ніндзь у цьому кумедному наборі NINJAGO. Вони зможуть посадити мініфігурку Ллойда всередину цього спінера, зібраного з клинків НІНДЗЯГО, і запустити його в повітря. Цей набір стане прекрасним подарунком для маленьких фантазерів, з яким вони чудово проведуть час!

Ця модель досить компактна для того, щоб грати з нею вдома або взяти її із собою в дорогу. Для цієї моделі NINJAGO не потрібні батарейки — досить просто зібрати її, щоб почати грати!

У набір входить буклет зі зрозумілими інструкціями, які допоможуть дітям зібрати цю модель самостійно. Граючи з наборами LEGO NINJAGO, діти зможуть відчути себе в ролі героїв ніндзь.

Конструктори LEGO, що випускаються LEGO Group від 1958 року, відомі своєю якістю. Фахівці LEGO Group піддають усі кубики та деталі ретельним випробуванням, щоб переконатися в їх відповідності до найсуворіших стандартів.

Допоможи Ллойду вдосконалювати свою майстерність Спінджитцу в цьому суперкрутому наборі NINJAGO. Посади Ллойда всередину спінера, оточеного клинками, що перетинаються, встанови спінер на майданчик запуску, натисни на кнопку та подивися, як він злітає в повітря і, розкручуючися, відкриває фігурку героя-ніндзі. Придумай свої тренування Спінджитцу, що захоплюють дух, та підготуй Ллойда до нових битв!

Чудовий додатковий набір «Шквал Спінджитцу — Ллойд» NINJAGO (70687) подарує дітям години захопливих творчих ігор, у яких вони стануть справжніми майстрами Спінджитцу. Граючи з цим конструктором LEGO NINJAGO, вони зможуть вигадувати захопливі пригоди майстрів Спінджитцу поодинці або разом із друзями.

Додатковий набір NINJAGO містить спінер Спінджитцу, пристрій запуску та мініфігурку ніндзі Ллойда LEGO. Граючи з цим колекційним набором LEGO, випущеним у червні 2020 року, діти зможуть посадити фігурку Ллойда всередину спінера Спінджитцу, щоб почати нескінченні запаморочливі ігри в НІНДЗЯГО.

Додатковий набір NINJAGO чудово підходить для ігор вдома, а також легко поміщається в сумку, тож ви зможете всюди носити його із собою. Розміри спінера Спінджитцу, зібраного з клинків НІНДЗЯГО, з пусковим пристроєм — трохи більш ніж 7 см заввишки, 10 см завдовжки й 7 см завширшки.

Для того, щоб запустити Шквал Спінджитцу, не потрібні батарейки. Спінер буде готовий до нових пригод у НІНДЗЯГО, щойно ваш маленький ніндзя збере його.

Ця проста в збиранні модель, що складається з 48 деталей, призначена для хлопчиків і дівчаток віком від 7 років і покликана надихати їх на захопливі ігри в ніндзь. Вона стане чудовим подарунком LEGO на день народження або інше свято.

Відгуки про товар «Конструктор LEGO Турбо Спін-джитсу. Ллойд (70687)»

Тут можете залишити
свій відгук про товар

Відгук
Коментар
Осталось

Оцінка

Кому:
Тема:
Закрити коментар до відгуку
Вгору