Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Увійти
/
Реєстрація
Реєстрація дозволяє Вам користуватись додатковими послугами нашого магазину
Кошик
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Києву

БЕЗКОШТОВНО
при замовленні від 500 грн.

Конструктор LEGO Ninjago Турнір стихій (71735)

Купить "Конструктор LEGO Ninjago Турнір стихій (71735)"
Натисніть на зображення для розширеного перегляду
0.00
0 отзывов
Артикул:218651
Характеристики

Виробник:

Рік:

2021

Вага:

480 г

Серія

Артикул:

71735

Тип:

Пластиковий конструктор

Країна:

Чехія

Упаковка:

Коробка

Стать дитини:

Для хлопчиків

Тематика:

Герої кіно і мультфільмів

Рекомендований вік:

6-12 років

Матеріал:

Пластик

Кількість елементів:

283 штук

Кількість фігурок:

7 штук

Розміри:

розмір храму ніндзя - 170х160х240 мм

Розмір упаковки:

35,4x19,1x7 см

Комплектація:

283 елемента конструктора, 7 міні-фігурок (Кай, Джей, Ллойд, Болобо, Джейкоб, Гравис, Айзор), інструкція по збірці

Висота іграшки:

17 см

Персонаж:

Кай, Джей, Ллойд, Болобо, Джейкоб, Гравис, Айзор

Цільова аудиторія:

Дитяча

Вікові обмеження:

Не рекомендується дітям до 3-х років

Опис «Конструктор LEGO Ninjago Турнір стихій (71735)»

Об’єднуйся з ніндзя та повелителями стихій для участі в захопливому турнірі умінь ніндзя! Влаштовуй показові дуелі між Джеєм і Джейкобом або Болобо та Гравісом на храмовій бойові платформі. Хочеш стати ніндзя? Застрибуй ...
Опис «Конструктор LEGO Ninjago Турнір стихій (71735)»

Об’єднуйся з ніндзя та повелителями стихій для участі в захопливому турнірі умінь ніндзя! Влаштовуй показові дуелі між Джеєм і Джейкобом або Болобо та Гравісом на храмовій бойові платформі. Хочеш стати ніндзя? Застрибуй на обертальну зброю, пристебни ролики або позмагайся з обертовим противником. Хто ж отримає призовий нефритовий меч і виграє турнір стихій?

Ідеальний набір для гри в ніндзя.
У наборі є 7 мініфігурок: вже відомі вам ніндзя Кай, Джей і Ллойд, майстер стихій Болобо, Джейкоб і Гравис, а також лиходій Айзор. Набор дає дітям можливість влаштовувати нескінченні битви і тренування бійців. Новинка січня 2021 - "Спадщина Ллойда" : особлива колекційна золота фігурка з підставкою на честь десятирічного ювілею наборів для зборки NINJAGO.

Кращі креативні ідеї для подарунків дітям!
Набори LEGO NINJAGO допомагають дітям розкривати світ фантазії, з яким вони можуть освоювати важливі життєві навички і об'єднатися c героями, щоб битися з силами зла. Вони зможуть грати з чудовою колекцією іграшок ніндзя, серед яких є навіть дракони, роботи і храми.

  • Набор "Турнір стихій" LEGO® NINJAGO® (71735) містить деталізований храм, де діти зможуть відточувати свої навички ніндзя і розігрувати приголомшливі битви.
  • У ігровому наборі є 7 мініфігурок: вже відомі вам ніндзя Джей, Кай і ллойд, майстер стихій Болобо, Гравис і Джейкоб, а також лиходій Айзор з четвертого сезону мультсеріалу.
  • У храмі ніндзя є бойова платформа для захоплюючих дуелей, платформа із зброєю, зброя для тренування навичок, що крутиться, і збори нефритових клинків в нагороду переможцям, що обертаються.
  • Включає колекційну золоту мініфігурку "Спадщина Ллойда" на невеликій підставці на честь десятирічного ювілею іграшок NINJAGO®.
  • Шукайте інші особливі колекційні золоті мініфігурки в інших наборах NINJAGO®: "Скорострільний винищувач" (71736), "Ніндзя-перехоплювач Х-1" (71737) і "Битва з титаном Зейна" (71738).
  • Цей ігровий набір з 283 елементів з колекційними фігурками стане захоплюючим завданням по зборці для дітей від 6 років, і це ідеальний подарунок для хлопчика або дівчинки з пристрастю до NINJAGO®.
  • Розміри храму ніндзя: більше 17 см у висоту, 16 см завширшки і 24 см в глибину - переносний набір, щоб грати де завгодно, в дорозі і удома.

Відгуки про товар «Конструктор LEGO Ninjago Турнір стихій (71735)»

Тут можете залишити
свій відгук про товар

Відгук
Коментар
Осталось

Оцінка

Кому:
Тема:
Закрити коментар до відгуку
Вгору