Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Увійти
/
Реєстрація
Реєстрація дозволяє Вам користуватись додатковими послугами нашого магазину
Кошик
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Києву

БЕЗКОШТОВНО
при замовленні від 500 грн.

Конструктор LEGO Minifigures DC Super Heroes Series (71026)

Купить "Конструктор LEGO Minifigures DC Super Heroes Series (71026)"
Натисніть на зображення для розширеного перегляду
0.00
0 отзывов
Артикул:214269
Характеристики

Виробник:

Рік:

2020

Вага:

160 г

Серія

Артикул:

71026

Тип:

Пластиковий конструктор

Країна:

Китай

Упаковка:

Пакет

Стать дитини:

Для дівчаток, Для хлопчиків

Тематика:

Герої кіно і мультфільмів

Рекомендований вік:

5-10 років

Матеріал:

Пластик

Кількість елементів:

9 штук

Кількість фігурок:

1 штук

Розмір упаковки:

9,3 x 14,5 x 1,6 см

Комплектація:

9 елементів конструктора, 1 міні-фігурка, інструкція по збірці

Персонаж:

Бетмен, Чудо-жінка, Супермен, Джокер, Мисливиця, Чіта, Аквамен, Бет-Майт, Бамблбі, Кіборг, Флеш, Зелений ліхтар, Метаморф, Містер Диво, Сінестро, Старгерл

Цільова аудиторія:

Дитяча

Вікові обмеження:

Не рекомендується дітям до 3-х років

Опис «Конструктор LEGO Minifigures DC Super Heroes Series (71026)»

Бум! Бух! Зустрічай персонажів всесвіту DC в новій серії LEGO® Minifigures! Познайомся з Бетменом, Чудо-жінкою, Суперменом, Джокером, Мисливицею, Чітою, Акваменом, Бет-Майтом, Бамблбі, Кіборгом, Флешем, Зеленим ліхтарем, М...
Опис «Конструктор LEGO Minifigures DC Super Heroes Series (71026)»

Бум! Бух! Зустрічай персонажів всесвіту DC в новій серії LEGO® Minifigures! Познайомся з Бетменом, Чудо-жінкою, Суперменом, Джокером, Мисливицею, Чітою, Акваменом, Бет-Майтом, Бамблбі, Кіборгом, Флешем, Зеленим ліхтарем, Метаморфом, Містером Диво, Сінестро і Старгерл! У кожній упаковці ти знайдеш мініфігурку, а також один або декілька аксесуарів для ігор і колекціонування. Цікаво, хто опиниться в упаковці наступного разу?

Ціна вказана за одну мініфігурку!

 

Дітям і шанувальникам супергероїв обов'язково сподобаються ці чудові колекційні мініфігурки LEGO® Minifigures DC Super Heroes Series (71026). У кожній упаковці захована одна з 16 мініфігурок супергероїв або суперзлодеев всесвіту DC. Неймовірна добірка персонажів Діти і дорослі шанувальники зможуть зібрати цілу колекцію мініфігурок старих і сучасних персонажів з всесвіту DC: Аквамена, Бетмена, Бет-Майте, Бамблбі, Кіборга, Флеша, Зеленого ліхтаря, метаморфних, Містера Чудо, Синестро, Чудо-жінки, Супермена, Джокера, Мисливиці, Чити і Старгёрл. Дивовижні аксесуари і демонстраційна підставкою.

  • Кожна з цих майстерно створених і детально опрацьованих мініфігурок продається в закритій упаковці з одним або декількома аксесуарами, брошурою колекціонера, що містить інформацію про персонажа, і демонстраційної підставкою, на якій фігурку можна встановити в різних позах.
  • Надихнете дітей на захоплюючі ігри в супергероїв цими крутими мініфігурки. Прекрасний подарунок для дітей і шанувальників всесвіту DC. Ігри розпочнуться, як тільки ви дістанете мініфігурки з упаковки! Ці мініфігурки також стануть прекрасними експонатами колекції для шанувальників різного віку.
  • Що в упаковці? Діти зможуть познайомитися з різними супергероями або суперлиходіями з всесвіту DC, про які вони раніше не чули, і додати їх у свою колекцію LEGO® Minifigures.
  • Ці дивовижні мініфігурки чудово підходять для самостійних ігор, в процесі яких діти будуть допомагати своїм улюбленим супергероїв боротися проти суперзлодеев і рятувати світ. Вони також зможуть об'єднати фігурки з іншими розділами, щоб придумати нові пригоди, або додати їх в свою колекцію і показати друзям.
  • Ці унікальні колекційні супергерої сподобаються всім шанувальникам всесвіту DC. Детально опрацьовані мініфігурки LEGO® (71026) та їх аксесуари викличуть захоплення у будь-якої дитини і стануть прекрасним подарунком для хлопчиків і дівчаток у віці від 5 років.
  • Маленькі, але сильні. У кожній упаковці ви знайдете одну з 16 мініфігурок супергероїв всесвіту DC з одним або декількома аксесуарами і демонстраційної підставкою. Компактні і готові стати частиною ігор або вашої колекції.
  • Нескінченне веселощі, для якого потрібно лише дитячу уяву! Неелектричні іграшки сприяють розвитку у дітей навичок самостійної гри і вирішення завдань, а також допомагають імпочувствовать радість від створення нових моделей своїми руками.
  • Під час використання упаковку, щоб зібрати мініфігурки і почати грати. Прості і зрозумілі інструкції зроблять збірку веселою і захоплюючою і допоможуть дітям відмінно провести час і відчути радість від збірки власної фігурки супергероя і захоплюючих творчих ігор.
  • Подаруйте малюкам мініфігурки LEGO® Minifigures і познайомте їх з легендарними персонажами, яких вони зможуть показати друзям або зробити учасниками своїх ігор. Ці забавні мініфігурки надають можливості для захоплюючих ігор і сприяють розвитку у дітей уяви і творчих здібностей.
  • Всі конструктори LEGO®, вироблені з 1958 року, відповідають найсуворішим галузевим стандартам і критеріям якості, тому вони абсолютно безпечні і сумісні один з одним, а все кубики і деталі легко з'єднуються і роз'єднуються.
  • Фахівці LEGO Group відчувають все кубики і деталі на удар, нагрів, скручування, вигин і розтягнення, щоб переконатися у відповідності всіх наборів LEGO® найсуворішим міжнародним стандартам безпеки і якості.

Відгуки про товар «Конструктор LEGO Minifigures DC Super Heroes Series (71026)»

Тут можете залишити
свій відгук про товар

Відгук
Коментар
Осталось

Оцінка

Кому:
Тема:
Закрити коментар до відгуку
Вгору