Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Увійти
/
Реєстрація
Реєстрація дозволяє Вам користуватись додатковими послугами нашого магазину
Кошик
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Києву

БЕЗКОШТОВНО
при замовленні від 500 грн.

Конструктор LEGO Minecraft Покинута шахта (21166)

Купить "Конструктор LEGO Minecraft Покинута шахта (21166)"
Натисніть на зображення для розширеного перегляду
0.00
0 отзывов
Артикул:223393
Характеристики

Виробник:

Рік:

2020

Вага:

430 г

Серія

Артикул:

21166

Тип:

Пластиковий конструктор

Країна:

Чехія

Упаковка:

Коробка

Стать дитини:

Унісекс, Для дівчаток, Для хлопчиків

Тематика:

Герої комп'ютерних ігор

Рекомендований вік:

7-14 років

Матеріал:

Пластик

Кількість елементів:

248 штук

Кількість фігурок:

2 штук

Розміри:

розмір моделі - 140х190х120 мм

Розмір упаковки:

20x26x6 см

Комплектація:

248 елементів конструктора, 2 міні-фігуркі, інструкція по збірці

Висота іграшки:

14 см

Цільова аудиторія:

Дитяча

Вікові обмеження:

Не рекомендується дітям до 3-х років

Опис «Конструктор LEGO Minecraft Покинута шахта (21166)»

Всім знайомі пригоди Minecraft™ з улюбленими персонажами. Допоможи Стіву добувати корисні копалини, будувати і досліджувати навколишній світ і при цьому відображати постійні напади! У печері ти знайдеш вугілля, залі...
Опис «Конструктор LEGO Minecraft Покинута шахта (21166)»

Всім знайомі пригоди Minecraft™ з улюбленими персонажами.

Допоможи Стіву добувати корисні копалини, будувати і досліджувати навколишній світ і при цьому відображати постійні напади! У печері ти знайдеш вугілля, залізо і алмази. Тільки будь готовий до зустрічі з жахливим зомбі, моторошним павуком і слимаки. Коли ці ворожі моби з'являться, спробуй заманити їх до входу в печеру, а потім упала на них добрячу порцію гравію. Бум!

 

  • Набір «Покинута шахта» LEGO® Minecraft™ (21166) переносить в реальність класичні пригоди Minecraft, в яких діти будуть допомагати головному герою добувати корисні копалини, будувати будівлі і досліджувати навколишній світ і одночасно відбиватися від постійних атак самих різних ворожих істот.
  • У набір входять фігурки всім знайомих персонажів і істот Minecraft ™: Стіва, зомбі, павука і слимака. У нього також входять елементи вугілля, заліза і діамантів; крім того, передбачена функція скидання гравію.
  • Гравці повинні будуть допомагати Стіву добувати цінні ресурси і заманювати зомбі, павуків і слимаків до входу в печеру, де за допомогою спеціального ручного інструменту зможуть обрушити на них величезна кількість каменів.
  • Цей набір стане ідеальним подарунком на день народження або інше свято для дітей у віці від 7 років і старше, які хочуть відкрити новий вимір ігор Minecraft ™.
  • Цей багатогранний набір LEGO® Minecraft ™ розміром трохи більше 14 см у висоту, 19 см в довжину і 12 см в ширину спеціально створений для нескінченних творчих ігор. Його можна об'єднати з іншими наборами LEGO Minecraft.
  • Батарейки не потрібні. Для ігор з цим набором LEGO® Minecraft ™ потрібно лише дитячу уяву, тому веселощі ніколи не закінчиться. Творчі ігри сприяють розвитку дрібної моторики, уяви і навичок вирішення завдань.
  • Прості і зрозумілі інструкції допоможуть дітям швидко зібрати цю модель і отримати максимум задоволення від ігор з крутими персонажами, кумедними функціями і знайомими локаціями Minecraft ™.
  • Конструктори LEGO® Minecraft ™ переносять всі події і захоплюючі пригоди онлайн-ігри Minecraft в реальний світ. А високоякісні і реалістичні моделі, які можна зібрати з цих наборів, виводять гри на новий рівень.
  • Всі конструктори LEGO®, вироблені з 1958 року, відповідають найсуворішим галузевим стандартам, тому вони абсолютно безпечні і сумісні один з одним, а все кубики і деталі легко з'єднуються і роз'єднуються.
  • Фахівці LEGO Group відчувають все кубики і деталі LEGO® на удар, нагрів, скручування, вигин і розтягнення, щоб переконатися у відповідності кожного набору LEGO найсуворішим міжнародним стандартам безпеки і якості.

Відгуки про товар «Конструктор LEGO Minecraft Покинута шахта (21166)»

Тут можете залишити
свій відгук про товар

Відгук
Коментар
Осталось

Оцінка

Кому:
Тема:
Закрити коментар до відгуку

Розділи, в яких можна купити "Конструктор LEGO Minecraft Покинута шахта (21166)"

Згорнути Розгорнути
Вгору