Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Увійти
/
Реєстрація
Реєстрація дозволяє Вам користуватись додатковими послугами нашого магазину
Кошик
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Києву

БЕЗКОШТОВНО
при замовленні від 500 грн.

Конструктор LEGO Minecraft Торговий пост (21167)

Купить "Конструктор LEGO Minecraft Торговий пост (21167)"
Натисніть на зображення для розширеного перегляду
0.00
0 отзывов
Артикул:223466
Характеристики

Виробник:

Рік:

2020

Вага:

360 г

Серія

Артикул:

21167

Тип:

Пластиковий конструктор

Країна:

Чехія

Упаковка:

Коробка

Стать дитини:

Унісекс, Для дівчаток, Для хлопчиків

Тематика:

Герої комп'ютерних ігор

Рекомендований вік:

8-14 років

Матеріал:

Пластик

Кількість елементів:

201 штук

Кількість фігурок:

3 штук

Розміри:

розмір моделі - 140х140х90 мм

Розмір упаковки:

25,9x18,8x5,9 см

Комплектація:

201 елемент конструктора, 3 міні-фігуркі, інструкція по збірці

Висота іграшки:

14 см

Цільова аудиторія:

Дитяча

Вікові обмеження:

Не рекомендується дітям до 3-х років

Опис «Конструктор LEGO Minecraft Торговий пост (21167)»

Багатогранний набір з безліччю улюблених функцій Minecraft™. На шахті Minecraft™ кипить робота. Стів старанно видобуває цінні ресурси, щоб відправитися з ними до Торговому посту. Але все йде не за планом. Лами...
Опис «Конструктор LEGO Minecraft Торговий пост (21167)»

Багатогранний набір з безліччю улюблених функцій Minecraft™.

На шахті Minecraft™ кипить робота. Стів старанно видобуває цінні ресурси, щоб відправитися з ними до Торговому посту. Але все йде не за планом. Лами розгулюють на свободі, щось вибухнуло, поблизу з'явився ворожий скелет, з яким нашому герою належить битися, а у торговця, схоже, немає товарів! Або є? Поверни ручку, щоб дізнатися про це.

 

  • «Торговий пост» LEGO® Minecraft ™ (21167) - багатогранний набір, що включає в себе безліч функцій для захоплюючих класичних ігор Minecraft, в тому числі функції видобутку корисних копалин і вибухів, а також фігурки загадкового торговця, ворожого скелета і двох лам, що розгулюють на свободі.
  • У набір входять фігурки популярних персонажів і істот Minecraft™: Стіва, торговця, скелета і двох лам. Ця модель також включає в себе кумедні функції, такі як вибух шахти і торговий пост.
  • Діти будуть допомагати Стіву впоратися з самими звичайними неприємностями світу Minecraft™. У шахті щось вибухнуло, на вас нападає скелет, лами втекли, а у торговця немає товарів (поки ви не повернете спеціальну ручку, щоб відшукати їх).
  • Цей захоплюючий набір стане ідеальним подарунком на день народження або інше свято для дітей у віці від 8 років і старше, які хочуть перевести гри Minecraft™ на новий рівень.
  • Ця модель Minecraft™ розміром трохи більше 14 см у висоту, 14 см в довжину і 9 см в ширину створена, щоб надихати дітей на захоплюючі рольові ігри. А для того щоб зробити їх ще цікавіше, об'єднайте цей набір з іншими іграшками LEGO Minecraft.
  • Батарейки не потрібні! Необхідно лише живе дитячу уяву! Творчі ігри надають відмінну можливість для розвитку у дітей дрібної моторики, уяви і навичок вирішення завдань.
  • Зрозумілі інструкції, що входять в набір, допоможуть дітям швидко зібрати цю модель, щоб відразу ж почати досліджувати знайомі локації Minecraft™ і насолоджуватися іграми з кумедними функціями і крутими персонажами.
  • Конструктори LEGO® Minecraft™ переносять всі події і захоплюючі пригоди онлайн-ігри Minecraft в реальний світ. А високоякісні і реалістичні моделі, які можна зібрати з цих наборів, виводять гри на новий рівень.
  • Всі конструктори LEGO®, вироблені з 1958 року, відповідають найсуворішим галузевим стандартам, тому вони абсолютно безпечні і сумісні один з одним, а все кубики і деталі легко з'єднуються і роз'єднуються.
  • Фахівці LEGO Group відчувають все кубики і деталі LEGO® на удар, нагрів, скручування, вигин і розтягнення, щоб переконатися у відповідності кожного набору LEGO найсуворішим міжнародним стандартам безпеки і якості.

Відгуки про товар «Конструктор LEGO Minecraft Торговий пост (21167)»

Тут можете залишити
свій відгук про товар

Відгук
Коментар
Осталось

Оцінка

Кому:
Тема:
Закрити коментар до відгуку

Розділи, в яких можна купити "Конструктор LEGO Minecraft Торговий пост (21167)"

Згорнути Розгорнути
Вгору