Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Увійти
/
Реєстрація
Реєстрація дозволяє Вам користуватись додатковими послугами нашого магазину
Кошик
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Києву

БЕЗКОШТОВНО
при замовленні від 500 грн.

Конструктор LEGO MINDSTORMS Робот-винахідник (51515)

Купить "Конструктор LEGO MINDSTORMS Робот-винахідник (51515)"
Натисніть на зображення для розширеного перегляду
0.00
0 отзывов
Артикул:220585
Характеристики

Виробник:

Рік:

2020

Вага:

2 100 г

Серія

Артикул:

51515

Тип:

Пластиковий конструктор

Країна:

Індонезія

Упаковка:

Коробка

Стать дитини:

Унісекс, Для дівчаток, Для хлопчиків

Тематика:

Електроніка

Рекомендований вік:

10+

Матеріал:

Пластик

Кількість елементів:

949 штук

Розмір упаковки:

48x38x7 см

Комплектація:

949 елементів конструктора, акумулятор, інструкція по збірці

Висота іграшки:

36 см

Цільова аудиторія:

Дитяча, Доросла

Вікові обмеження:

Не рекомендується дітям до 3-х років

Опис «Конструктор LEGO MINDSTORMS Робот-винахідник (51515)»

Відкрийте для себе дивовижний реальний і цифровий світ програмованих роботів з дистанційним управлінням і інтелектуальних іграшок. З набору «Робот-винахідник» LEGO® MINDSTORMS® (51515) маленькі любителі ...
Опис «Конструктор LEGO MINDSTORMS Робот-винахідник (51515)»

Відкрийте для себе дивовижний реальний і цифровий світ програмованих роботів з дистанційним управлінням і інтелектуальних іграшок. З набору «Робот-винахідник» LEGO® MINDSTORMS® (51515) маленькі любителі роботів зможуть зібрати п'ять унікальних моторизованих роботів і транспортних засобів за допомогою інструкцій в безкоштовному додатку LEGO MINDSTORMS Robot Inventor. Потім вони по черзі пожвавлять їх за допомогою простого середовища програмування, заснованого на мові Scratch, і будуть виконувати захоплюючі завдання і захоплюючі місії (див. Список сумісних пристроїв на сторінці LEGO.com/devicecheck). Дітям сподобається конструювати власні технологічні моделі майже з 1000 кубиків і деталей цього набору і демонструвати їх іншим любителям роботів в додатку LEGO Life.

 

Новий рівень ігор

Програмовані роботи LEGO MINDSTORMS останнього покоління, оснащені інтелектуальним хабами з ЖК-екраном 5 х 5, шестіосевим гіроскопом, динаміками, потужними моторами і точними датчиками, ідеально підходять для того, щоб допомогти дітям проявити і розвинути свої творчі здібності, а також придбати найважливіші навички XXI століття в галузі природничих і точних наук.

 

  • Завдяки набору «Робот-винахідник» LEGO® MINDSTORMS® (51515) діти придбають найважливіші навички з предметів природничо-наукового і технічного циклу (STEM), конструюючи і програмуючи роботів з дистанційним управлінням і інтелектуальні моделі, які можуть стріляти ракетами, грати кулькою, переміщатися по кімнаті і виконувати інші цікаві завдання.
  • Діти зберуть Чарлі, Тріки, Бласта, М. В. П. і Гіло і будуть виконувати завдання і місії в додатку LEGO® MINDSTORMS® Robot Inventor, що надає середовище програмування, засноване на мові Scratch (див. Список сумісних пристроїв на сторінці LEGO.com / devicecheck).
  • Використовуючи майже 1000 деталей цього набору, в тому числі інтелектуальний хаб, чотири середні мотора, датчики кольору і відстані з унікальним інтерфейсом, діти зможуть сконструювати власних забавних роботів і продемонструвати їх в додатку LEGO Life.
  • Набір «Робот-винахідник» стане чудовим новим проектом для всіх шанувальників LEGO® BOOST та інших конструкторів LEGO і любителів роботів. Він стане класним подарунком на день народження, Новий рік або інше свято для дітей у віці від 10 років.
  • Висота робота Бласта - 36 см, а довжина робота Гіло - 24 см. Компоненти Powered Up, що входять в цей набір, також сумісні з набором для конструювання і програмування LEGO® BOOST (17101), набором «Командир дроїдів» (75253) та іншими конструкторами.
  • В цей крутий набір також входить простий в установці акумулятор, тому вам не доведеться шукати батарейки, щоб почати веселі ігри.
  • Безкоштовний додаток для дітей LEGO® MINDSTORMS® Robot Inventor включає в себе середовище програмування, засноване на мові Scratch, цифрові інструкції по збірці, більше 50 завдань, а також передбачає підтримку мови Python для просунутих користувачів.
  • Конструктори серії LEGO® MINDSTORMS® надихають винахідників LEGO різного віку на конструювання інтерактивних роботів і інших моделей з кубиків, моторів, датчиків та інтелектуальних хабів, яких вони зможуть запрограмувати і продемонструвати в співтоваристві MINDSTORMS.

 

Відгуки про товар «Конструктор LEGO MINDSTORMS Робот-винахідник (51515)»

Тут можете залишити
свій відгук про товар

Відгук
Коментар
Осталось

Оцінка

Кому:
Тема:
Закрити коментар до відгуку

Розділи, в яких можна купити "Конструктор LEGO MINDSTORMS Робот-винахідник (51515)"

Згорнути Розгорнути
Вгору