Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Увійти
/
Реєстрація
Реєстрація дозволяє Вам користуватись додатковими послугами нашого магазину
Кошик
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Києву

БЕЗКОШТОВНО
при замовленні від 500 грн.

Конструктор LEGO Винищувач Кая (71704)

Купить "Конструктор LEGO Винищувач Кая (71704)"
Натисніть на зображення для розширеного перегляду
0.00
0 отзывов
Артикул:212219
Характеристики

Виробник:

Рік:

2020

Вага:

679 г

Серія

Артикул:

71704

Тип:

Пластиковий конструктор

Країна:

Чехія

Упаковка:

Коробка

Стать дитини:

Для хлопчиків

Тематика:

Герої кіно і мультфільмів

Рекомендований вік:

8-14 років

Матеріал:

Пластик

Кількість елементів:

513 штук

Кількість фігурок:

4 штук

Розміри:

Розмір моделі: 130х340х430 мм

Розмір упаковки:

38,2x26,2x7 см

Комплектація:

513 елементів конструктора, 4 міні-фігурки (Кай, Ллойд, 2 воїна-ніндроіда), інструкція по збірці

Висота іграшки:

13 см

Персонаж:

Кай, Ллойд, 2 воїна-ніндроіда

Цільова аудиторія:

Дитяча

Вікові обмеження:

Не рекомендується дітям до 3-х років

Опис «Конструктор LEGO Винищувач Кая (71704)»

Набори NINJAGO відчиняють перед дітьми двері у фантастичний світ конструкторів і захопливих творчих ігор, де вони зможуть разом із командою героїв ніндзь вдосконалювати майстерність Спінджитцу й битися із силами зла. Діти буду...
Опис «Конструктор LEGO Винищувач Кая (71704)»

Набори NINJAGO відчиняють перед дітьми двері у фантастичний світ конструкторів і захопливих творчих ігор, де вони зможуть разом із командою героїв ніндзь вдосконалювати майстерність Спінджитцу й битися із силами зла. Діти будуть просто в захваті від цих іграшок у стилі ніндзя: автомобілів, драконів, збірних фігурок та інших моделей. Додатковий набір NINJAGO, що містить кумедний спінер Спінджитцу та фігурку Коула для відтворення захопливих битв майстрів Спінджитцу в НІНДЗЯГО. Ідеальний конструктор для дітей, покликаний надихнути на нові ігри палких прихильників ніндзь.

Злітай в небеса на цьому чудовому винищувачі ніндзя разом із Каєм і Ллойдом! Відтвори епізоди з третього сезону популярного телесеріалу «НІНДЗЯГО: Майстри Спінджитцу», у яких твої улюблені герої ніндзі борються з воїнами-ніндроїдами. Ширяй над містом Нью НІНДЗЯГО Сіті, стріляй із підпружинених шутерів у ніндроїдів і ухиляйся від зустрічних пострілів! Застрибуй у кабіну винищувача та приготуйся виграти цей бій!

Діти зможуть прикрасити цим карколомним винищувачем Кая NINJAGO Legacy свою кімнату або розігрувати з його допомогою захопливі епізоди боїв Ллойда й Кая за Нью-НІНДЗЯГО-Сіті. «Винищувач Кая» (71704) викличе захват у всіх шанувальників ніндзь, що полюбляють класичні набори LEGO NINJAGO Legacy та ігри з кумедними іграшками й збірними моделями.

Цей чудовий конструктор для дітей містить іграшковий реактивний літак, дві фігурки ніндзі й дві фігурки ніндроїдів-воїнів.

Відтворіть історію НІНДЗЯГО за допомогою цього крутого набору LEGO NINJAGO Legacy, що є сучасною, оновленою версією конструктора, створеного за мотивами третього сезону мультсеріалу «НІНДЗЯГО: майстри Спінджитцу». Діти будуть із задоволенням збирати цю модель із кубиків і розігрувати легендарні сцени битв між Каєм і Ллойдом і ніндроїдами-воїнами Оверлорда.

Конструктори LEGO NINJAGO відкривають для малюків фантастичний світ, у якому вони зможуть зануритися в захопливі творчі ігри й розігрувати різні сюжети з допомогою фігурок персонажів мультсеріалу «НІНДЗЯГО: майстри Спінджитцу». Ваші маленькі ніндзі будуть захоплено грати з різними іграшками в стилі ніндзя: реактивними літаками, роботами, транспортними засобами та драконами.

Набір LEGO NINJAGO Legacy, що містить винищувач Кая, дві фігурки ніндзі й дві фігурки ніндроїдів-воїнів із третього сезону мультсеріалу «НІНДЗЯГО: майстри Спінджитцу». Діти, які люблять іграшки в стилі ніндзя, будуть годинами захоплено грати одні або разом із друзями.

Крутий набір, що містить реактивний літак ніндзь, дві фігурки ніндзь і дві фігурки ніндроїдів-воїнів і шутер ніндроїдів. Тут є все, що потрібно дітям для відтворення пригод персонажів мультсеріалу «НІНДЗЯГО: майстри Спінджитцу».

Сучасний, оновлений винищувач Кая з мультсеріалу «НІНДЗЯГО: майстри Спінджитцу» зі складаними крилами, регульованою кабіною і двома підпружиненими шутерами. Діти зможуть розігрувати легендарні битви чи зробити цю модель окрасою своєї кімнати.

Цей набір NINJAGO Legacy, що містить 513 деталей, ставить перед хлопчиками та дівчатками віком від 8 років захопливе завдання зі складання і стане для них чудовим подарунком на день народження або інше свято. Цей набір воїна-ніндзі подарує всім шанувальникам НІНДЗЯГО години захопливих творчих ігор.

Для ігор із цим чудовим набором не потрібні батарейки — маленьким ніндзям потрібно лише почати фантазувати, щоб вирушити назустріч новим пригодам у НІНДЗЯГО.

Дітям не доведеться довго роздумувати над тим, як з'єднати 513 деталей: в цей набір воїна-ніндзі входить буклет зі зрозумілими інструкціями, які допоможуть їм зібрати цю модель.

Колекційні набори LEGO NINJAGO і збірні фігурки відкривають для дітей дивовижний світ фантастичних пригод, у якому вони зможуть придумати нові історії про своїх улюблених персонажів.

Всі конструктори LEGO, що випускаються упродовж понад 60 років, відповідають найсуворішим галузевим стандартам, тому вони абсолютно безпечні, сумісні один з одним, а всі кубики й деталі легко з'єднуються й роз'єднуються і на Землі, і в НІНДЗЯГО Сіті!

Кубики та деталі LEGO піддаються всіляким випробуванням і відповідають найсуворішим міжнародним стандартам безпеки та якості. З конструкторами LEGO ви можете бути впевнені в безпеці своїх дітей. Чудовий набір Legacy, що містить винищувач Кая для захопливих рольових ігор.

Буклет зі зрозумілими інструкціями, що входить у набір, робить збирання легким і захопливим. Граючи з конструкторами LEGO NINJAGO, маленькі шанувальники ніндзь зможуть зануритися у світ нескінченних пригод.

Цей набір LEGO NINJAGO Legacy досить компактний та ідеально підходить для ігор вдома або в дорозі. Розміри зібраної моделі — трохи більш ніж 13 см заввишки, 34 см завширшки й 43 см завдовжки.

Відгуки про товар «Конструктор LEGO Винищувач Кая (71704)»

Тут можете залишити
свій відгук про товар

Відгук
Коментар
Осталось

Оцінка

Кому:
Тема:
Закрити коментар до відгуку
Вгору