Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Увійти
/
Реєстрація
Реєстрація дозволяє Вам користуватись додатковими послугами нашого магазину
Кошик
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Києву

БЕЗКОШТОВНО
при замовленні від 500 грн.

Конструктор LEGO Хатина в глушині (31098)

Купить "Конструктор LEGO Хатина в глушині (31098)"
Натисніть на зображення для розширеного перегляду
0.00
0 отзывов
Артикул:211159
Характеристики

Виробник:

Рік:

2019

Вага:

500 г

Серія

Артикул:

31098

Тип:

Пластиковий конструктор

Країна:

Чехія

Упаковка:

Коробка

Стать дитини:

Для хлопчиків

Тематика:

Архітектура, Природа

Рекомендований вік:

7-14 років

Матеріал:

Пластик

Кількість елементів:

305 штук

Кількість фігурок:

2 штук

Розміри:

Розміри Хатини: 110х140х80. Розміри Пункту спостереження за птахами: 130х90х80. Розміри Плавного будинку: 90х180х80. мм

Розмір упаковки:

35,4х19,1х5,9 см

Комплектація:

305 елементів конструктора, 2 міні-фігурки, інструкція по збірці

Цільова аудиторія:

Дитяча

Вікові обмеження:

Не рекомендується дітям до 3-х років

Опис «Конструктор LEGO Хатина в глушині (31098)»

Серія LEGO Creator дає дітям змогу експериментувати у світі, в якому вони живуть. Ця серія, яка містить будинки, машини, літаки та тварин, є прекрасним стимулом для дитячої уяви. У наборах застосовується принцип конструювання ...
Опис «Конструктор LEGO Хатина в глушині (31098)»

Серія LEGO Creator дає дітям змогу експериментувати у світі, в якому вони живуть. Ця серія, яка містить будинки, машини, літаки та тварин, є прекрасним стимулом для дитячої уяви. У наборах застосовується принцип конструювання 3 в 1 — це означає, що кожен набір можна скласти трьома способами, що робить його ще більш цікавим.

Зупинися у Хатині в глушині та насолоджуйся відпочинком на свіжому повітрі. Спробуй порибалити на причалі або покатайся на крутому каяку, але бережися диких звірів: поблизу розгулюють зібрані з кубиків вовк і орел! Коли настане вечір, ти можеш відпочити біля багаття, а потім піти спати в затишну кімнату під самим дахом.

Коли ти будеш готовий до нових дивовижних пригод на природі, ти можеш зібрати з цього конструктора 3 в 1 Пост спостереження за птахами із секретним сховищем або Прогулянковий човен із чудово обладнаним камбузом!

Насолоджуйтесь збиранням трьох різних моделей із цього набору LEGO Creator 3 в 1. Побудуйте Хатину в глушині, а потім переробіть її в Пункт спостереження за птахами із секретним укриттям або Плавний будинок із добре обладнаним камбузом. Хатина в глушині містить іграшковий будиночок із терасою на березі, каяк і багаття. Внутрішнє оздоблення хатини містить настінний годинник, радіо та затишну спальню на горищі.

Містить 2 мініфігурки, готові до пригод у глушині, а також збірні фігурки орла та вовка з кубиків. Спробуйте порибалити з тераси хатини, прокатайтесь на каяку та посмажте курку на багатті, але остерігайтеся голодних місцевих мешканців — вовка й орла! Продовжуйте пригоди на відкритому повітрі з цим набором 3 в 1. Переробіть Хатину в глушині в Пункт спостереження за птахами або Плавний будинок.

Діти можуть зібрати хатину в глушині, а потім перебудувати її в пункт спостереження за птахами або прогулянковий човен. Хатина в глушині з безліччю цікавих функцій і деталей стане чудовим місцем для нових ігор і пригод. Діти можуть покататися на каяку або порибалити, сидячи на терасі. До набору входить бінокль і сховище. Невеликий човен з усім потрібним готовий до відплиття. Цей набір 3 в 1 надає дітям нескінченні можливості для конструювання та ігор.

Відгуки про товар «Конструктор LEGO Хатина в глушині (31098)»

Тут можете залишити
свій відгук про товар

Відгук
Коментар
Осталось

Оцінка

Кому:
Тема:
Закрити коментар до відгуку
Вгору