Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Увійти
/
Реєстрація
Реєстрація дозволяє Вам користуватись додатковими послугами нашого магазину
Кошик
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Києву

БЕЗКОШТОВНО
при замовленні від 500 грн.

Конструктор LEGO Friends Ігровий куб: літо з Олівією (41412)

Купить "Конструктор LEGO Friends Ігровий куб: літо з Олівією (41412)"
Натисніть на зображення для розширеного перегляду
0.00
0 отзывов
Артикул:221290
Характеристики

Виробник:

Рік:

2020

Вага:

100 г

Серія

Артикул:

41412

Тип:

Пластиковий конструктор

Країна:

Чехія

Упаковка:

Коробка

Стать дитини:

Для дівчаток

Тематика:

Герої кіно і мультфільмів

Рекомендований вік:

6-12 років

Матеріал:

Пластик

Кількість елементів:

48 штук

Кількість фігурок:

1 штук

Розміри:

розмір скриньки - 80х60 мм

Розмір упаковки:

5,2x20,5x15,3 см

Комплектація:

48 елементів конструктора, 1 міні-фігурка (Олівія), інструкція по збірці

Висота іграшки:

6 см

Персонаж:

Олівія

Цільова аудиторія:

Дитяча

Вікові обмеження:

Не рекомендується дітям до 3-х років

Опис «Конструктор LEGO Friends Ігровий куб: літо з Олівією (41412)»

Не дайте дітям занудьгувати в довгій дорозі за допомогою літньої ігрової скриньки Олівії LEGO® Friends (41412). Всередині діти знайдуть колекційну міні-лялечку, докладну інформацію для створення пейзажу на березі моря, і б...
Опис «Конструктор LEGO Friends Ігровий куб: літо з Олівією (41412)»

Не дайте дітям занудьгувати в довгій дорозі за допомогою літньої ігрової скриньки Олівії LEGO® Friends (41412). Всередині діти знайдуть колекційну міні-лялечку, докладну інформацію для створення пейзажу на березі моря, і безліч крутих аксесуарів, надихаючих на творчі ігри. Крім того, в скриньці ховається загадковий звір. Подивіться, як діти зрадіють, коли знайдуть його!

 

Безліч можливостей для веселощів

Всі елементи цього набору LEGO Friends можна дістати зі скриньки і грати з ними окремо. Їх також можна прикріпити до основи шкатулки, щоб взяти веселощі з собою в дорогу. Всі деталі і аксесуари можна зберігати, помістивши їх в красивий прозорий футляр блакитного кольору.

 

Зовсім не звичайні

Ця колекційна шкатулка знайомить дітей зі світом LEGO Friends. Для того щоб зробити ігри ще цікавіше, зберіть всі п'ять тематичних шкатулок з міні-лялечками, які можна з'єднати в забавні конструкції. Познайомте дітей з містом Хартлейк Сіті, де вони дізнаються, що життя прекрасне, особливо якщо поруч хороші друзі.

 

  • Нехай діти насолоджуються іграми з літньою скринькою Олівії і не нудьгують в дорозі. Вони зможуть трохи відпочити на пляжі або поплавати в морі разом із загадковим звіром. Всі елементи легко поміщаються в скриньці, тому їх можна взяти з собою в дорогу!
  • Безмежне веселощі, заховане в маленькій скриньці LEGO®. Всередині діти знайдуть одну міні-лялечку, забавного морського звіра і безліч крутих аксесуарів, а також лист з наклейками для прикраси шкатулки.
  • Діти зможуть дістати іграшки з цієї літньої шкатулки або помістити їх усередину, щоб взяти з собою в дорогу. Вони також зможуть об'єднати її з іншими літніми ігровими скриньками, щоб створити один великий морський пейзаж!
  • Ви знайомі з дитиною, яка заслуговує на маленького сюрпризу? Цей набір, що включає в себе 48 деталей, стане прекрасним подарунком для дітей у віці від 6 років. Проста в збірці модель познайомить дітей з миром конструкторів LEGO®.
  • Кожна скринька LEGO® Friends розміром трохи більше 8 см в ширину і 6 см у висоту ідеально підходить для того, щоб взяти її з собою в гості або в подорож. Покладіть ці яскраві іграшки в сумку, щоб розвеселити дитину, якщо він раптом занудьгує в дорозі.
  • Для шкатулки Олівії LEGO® Friends не потрібні батарейки, а це значить, що ігри розпочнуться, як тільки ви дістанете конструктор з коробки. Він включає в себе безліч аксесуарів для літнього веселощів.
  • У цей набір, що включає в себе 48 деталей, входять прості і зрозумілі покрокові інструкції, тому, навіть якщо ваша дитина тільки вчиться конструювати з кубиків LEGO®, захоплюючі літній веселощі почнеться відразу, як тільки ви дістанете конструктор з коробки!
  • Познайомте своїх маленьких будівельників LEGO зі світом LEGO® Friends за допомогою цієї портативної шкатулки. Їх уже з нетерпінням чекають у місті Хартлейк Сіті, де вони можуть зануритися в світ своїх захоплень і творчих ігор.
  • Кубики і забавні іграшки LEGO® відповідають найсуворішим галузевим стандартам, а також власним суворим стандартам якості LEGO Group. Кубики цього портативного набору LEGO надійно з'єднуються і легко роз'єднуються.
  • Фахівці LEGO Group піддають все кубики і деталі всіляким випробуванням, щоб переконатися у відповідності кожного набору LEGO® Friends найсуворішим міжнародним стандартам безпеки і якості.

Відгуки про товар «Конструктор LEGO Friends Ігровий куб: літо з Олівією (41412)»

Тут можете залишити
свій відгук про товар

Відгук
Коментар
Осталось

Оцінка

Кому:
Тема:
Закрити коментар до відгуку
Вгору