Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Увійти
/
Реєстрація
Реєстрація дозволяє Вам користуватись додатковими послугами нашого магазину
Кошик
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Києву

БЕЗКОШТОВНО
при замовленні від 500 грн.

Конструктор LEGO Friends Ігровий куб: літо з Мією (41413)

Купить "Конструктор LEGO Friends Ігровий куб: літо з Мією (41413)"
Натисніть на зображення для розширеного перегляду
0.00
0 отзывов
Артикул:221386
Характеристики

Виробник:

Рік:

2020

Вага:

100 г

Серія

Артикул:

41413

Тип:

Пластиковий конструктор

Країна:

Чехія

Упаковка:

Коробка

Стать дитини:

Для дівчаток

Тематика:

Герої кіно і мультфільмів

Рекомендований вік:

6-12 років

Матеріал:

Пластик

Кількість елементів:

50 штук

Кількість фігурок:

1 штук

Розміри:

розмір скриньки - 80х60 мм

Розмір упаковки:

5,2x20,5x15,3 см

Комплектація:

50 елементів конструктора, 1 міні-фігурка (Мія), інструкція по збірці

Висота іграшки:

6 см

Персонаж:

Мія

Цільова аудиторія:

Дитяча

Вікові обмеження:

Не рекомендується дітям до 3-х років

Опис «Конструктор LEGO Friends Ігровий куб: літо з Мією (41413)»

Не дайте дітям занудьгувати в дорозі або на відпочинку за допомогою набору «Літня ігрова скринька Мії» LEGO® Friends (41413). Всередині цієї прозорої скриньки захований маленький куточок пляжу з кіоском з прода...
Опис «Конструктор LEGO Friends Ігровий куб: літо з Мією (41413)»

Не дайте дітям занудьгувати в дорозі або на відпочинку за допомогою набору «Літня ігрова скринька Мії» LEGO® Friends (41413). Всередині цієї прозорої скриньки захований маленький куточок пляжу з кіоском з продажу хот-догів. Вона стане прекрасним подарунком для дітей, які люблять мініатюрні іграшки та ігри в кафе.

 

Дивовижна скринька

Всі елементи, що входять в цей літній набір, можна дістати зі скриньки, щоб насолоджуватися захоплюючими творчими іграми. Їх також можна прикріпити до основи шкатулки, щоб грати в шляху. Деталі більше не загубляться! Скриньку можна розділити на дві частини, щоб поділитися радістю з подружкою.

 

Смак чогось більшого

Якщо дітям сподобається ця скринька, ви можете подарувати їм інші шкатулки LEGO Friends з цієї колекції. У кожній з них ховається один з різнокольорових загадкових звірків. Подивіться, як діти зрадіють, коли знайдуть їх! Цю шкатулку з міні-лялечкою можна об'єднати з іншими колекційними скриньками, щоб зібрати з них найнеймовірніші конструкції. Познайомте дітей з містом Хартлейк Сіті, де їх чекає теплий прийом і подружки LEGO® Friends, які так схожі на них самих.

 

  • Шукаєте класну іграшку для літнього відпочинку? Запропонуйте дітям допомогти Міє готувати хот-доги в кіоску на пляжі в наборі «Літня ігрова шкатулка Мії» (41413). Вони відмінно проведуть час на відпочинок, готуючи частування для відвідувачів і граючи з кумедним морським звіром, якого вони виявлять в скриньці.
  • Всередині цієї скриньки перебуває загадковий звір, а також кубики, необхідні для збірки маленького кумедного кіоску з продажу хот-догів. У набір також входить лист з наклейками, за допомогою яких творчі діти зможуть прикрасити шкатулку на свій смак.
  • Діти зможуть дістати іграшки з шкатулки або помістити їх усередину, щоб взяти з собою в дорогу. Скриньку можна розділити на дві частини, щоб поділитися радістю з подружкою, а також об'єднати її з іншими скриньками, щоб зібрати з них забавні конструкції.
  • Цей набір стане надихаючим сюрпризом або подарунком на день народження або інше свято для дітей у віці від 6 років. Колекційна мініатюрна шкатулка, що включає в себя50 деталей, ідеально підходить для того, щоб взяти її в дорогу. Вона також буде цікава малюкам, які тільки знайомляться з конструкторами LEGO®.
  • Ця скринька розміром трохи більше 8 см в довжину і 6 см в ширину легко поміщається в рюкзак або сумочку, так що ви зможете взяти її з собою в дорогу. Її також можна об'єднати з чотирма іншими літніми ігровими скриньками, щоб зібрати найнеймовірніші конструкції для безмежних ігр відпочинку!
  • Для захоплюючих ігор з цієї компактної скринькою не потрібні батарейки. Хіба комусь захочеться шукати ще й їх, збираючись в дорогу?
  • У цей набір, як і в набори для складання інших шкатулок LEGO® Friends, входить буклет з зрозумілими інструкціями. Вони спеціально розроблені для дітей у віці від 6 років, щоб допомогти їм зібрати цю модель без допомоги дорослих.
  • Познайомте дітей з подружками з Хартлейк Сіті. У цьому місті їх чекає безліч захоплюючих ігор і чудові друзі, з якими вони зможуть розділити свої захоплення і виконати будь-які мрії, якщо будуть слідувати покликом свого серця.
  • Набори LEGO® Friends відповідають найсуворішим галузевим стандартам, а також власним стандартам якості LEGO Group. Завдяки цьому, збираючи цю кишенькову шкатулку LEGO, діти виявлять, що кубики надійно з'єднуються і легко роз'єднуються.
  • Фахівці LEGO® Group піддають все кубики і деталі всіляким випробуванням, щоб переконатися у відповідності кожного набору LEGO найсуворішим міжнародним стандартам безпеки і якості.

Відгуки про товар «Конструктор LEGO Friends Ігровий куб: літо з Мією (41413)»

Тут можете залишити
свій відгук про товар

Відгук
Коментар
Осталось

Оцінка

Кому:
Тема:
Закрити коментар до відгуку
Вгору