Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Увійти
/
Реєстрація
Реєстрація дозволяє Вам користуватись додатковими послугами нашого магазину
Кошик
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Києву

БЕЗКОШТОВНО
при замовленні від 500 грн.

Конструктор LEGO Friends Ігровий куб: літо з Еммою (41414)

Купить "Конструктор LEGO Friends Ігровий куб: літо з Еммою (41414)"
Натисніть на зображення для розширеного перегляду
0.00
0 отзывов
Артикул:221398
Характеристики

Виробник:

Рік:

2020

Вага:

100 г

Серія

Артикул:

41414

Тип:

Пластиковий конструктор

Країна:

Чехія

Упаковка:

Коробка

Стать дитини:

Для дівчаток

Тематика:

Герої кіно і мультфільмів

Рекомендований вік:

6-12 років

Матеріал:

Пластик

Кількість елементів:

51 штук

Кількість фігурок:

1 штук

Розміри:

розмір скриньки - 80х60 мм

Розмір упаковки:

15,3x20,5x5,2 см

Комплектація:

51 елемент конструктора, 1 міні-фігурка (Емма), інструкція по збірці

Висота іграшки:

6 см

Персонаж:

Емма

Цільова аудиторія:

Дитяча

Вікові обмеження:

Не рекомендується дітям до 3-х років

Опис «Конструктор LEGO Friends Ігровий куб: літо з Еммою (41414)»

Невеликий набір LEGO® для грандіозних веселощів на пляжі!   Приєднуйтесь до Емми на пляжі Хартлейк Сіті. У Емми справжній талант до творчості - тільки подивіться на замок з піску, який вона зводить! Допоможі...
Опис «Конструктор LEGO Friends Ігровий куб: літо з Еммою (41414)»

Невеликий набір LEGO® для грандіозних веселощів на пляжі!

 

Приєднуйтесь до Емми на пляжі Хартлейк Сіті. У Емми справжній талант до творчості - тільки подивіться на замок з піску, який вона зводить! Допоможіть Еммі знайти прапор і додати останній штрих до її шедевру. Це прекрасний сонячний день, ви славно потрудилися і, звичайно, заслуговуєте морозива. Допоможіть Еммі вибрати смак. Здається, ваш піщаний замок по-справжньому вдався, адже таємничу тварину вже вирішило там оселитися!

 

  • Надихнете дітей на творчі ігри з набором «Літня ігрова шкатулка Емми» LEGO® Friends (41414). Усередині цієї симпатичної шкатулки захований мініатюрний світ веселощів на пляжі. Подивіться, як діти зрадіють, коли відкриють її і знайдуть сховався всередині звірка.
  • У цій компактній скриньці заховано безліч цікавих іграшок, які не дадуть дітям нудьгувати в довгій дорозі. У набір входить міні-лялечка Емми LEGO® Friends, фігурка загадкового морського звіра і кубики для конструювання. У коробці діти також знайдуть лист з наклейками, за допомогою яких вони зможуть прикрасити шкатулку на свій смак.
  • Діти, які люблять творчість, зможуть об'єднати кілька шкатулок і зібрати з них найрізноманітніші конструкції, а також розділити кожну скриньку на дві частини, щоб поділитися радістю з подружкою. Вони зможуть дістати іграшки з шкатулки або помістити їх усередину. Ця мініатюрна шкатулка подарує їм море веселощів!
  • Ця мініатюрна шкатулка, що включає в себе 51 деталь, стане прекрасною іграшкою для творчих дітей, яку можна взяти з собою в дорогу. Проста в збірці модель сподобається малюкам, які тільки знайомляться з конструкторами LEGO®. Вона також стане прекрасним подарунком на день народження для дітей у віці від 6 років.
  • Ця скринька розміром трохи більше 8 см в довжину і 6 см в ширину легко поміщається в рюкзак або сумочку, тому її можна взяти з собою, щоб не дати дітям занудьгувати в дорозі. Завдяки невеликому розміру з нею також зручно грати за столом.
  • На щастя, для захоплюючих ігор з цієї скринькою не потрібні батарейки, тому діти зможуть грати з нею де завгодно: в машині, в літаку або на шкільному подвір'ї.
  • Цей літній набір, як і всі інші набори LEGO®, включає в себе буклет з зрозумілими інструкціями по збірці. Вони спеціально розроблені для дітей у віці від 6 років, щоб допомогти їм зібрати цю модель без допомоги дорослих.
  • Познайомте дітей зі світом конструкторів LEGO® Friends, де вони зможуть здійснити будь-які мрії, якщо будуть слідувати покликом свого серця. Тут їх чекає теплий прийом, тому що в цьому світі завжди раді друзям.
  • Набори LEGO® відповідають найсуворішим галузевим стандартам, а також власним стандартам якості LEGO Group. Граючи з цієї скринькою Емми LEGO Friends, діти виявлять, що кубики завжди легко з'єднуються і роз'єднуються.
  • Фахівці LEGO® Group піддають все кубики і деталі всіляким випробуванням, щоб переконатися у відповідності кожного набору найсуворішим міжнародним стандартам безпеки і якості.

Відгуки про товар «Конструктор LEGO Friends Ігровий куб: літо з Еммою (41414)»

Тут можете залишити
свій відгук про товар

Відгук
Коментар
Осталось

Оцінка

Кому:
Тема:
Закрити коментар до відгуку
Вгору