Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Увійти
/
Реєстрація
Реєстрація дозволяє Вам користуватись додатковими послугами нашого магазину
Кошик
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Києву

БЕЗКОШТОВНО
при замовленні від 500 грн.

Конструктор LEGO Friends Рятувальна база в джунглях (41424)

Купить "Конструктор LEGO Friends Рятувальна база в джунглях (41424)"
Натисніть на зображення для розширеного перегляду
0.00
0 отзывов
Артикул:215680
Характеристики

Виробник:

Рік:

2020

Вага:

1 225 г

Серія

Артикул:

41424

Тип:

Пластиковий конструктор

Країна:

Китай

Упаковка:

Коробка

Стать дитини:

Для дівчаток

Тематика:

Герої кіно і мультфільмів

Рекомендований вік:

8-14 років

Матеріал:

Пластик

Кількість елементів:

648 штук

Кількість фігурок:

8 штук

Розміри:

розмір штаба рятувальників - 380х290х180 мм

Розмір упаковки:

48x37,8x7 см

Комплектація:

648 елементів конструктора, 8 міні-фігурок (Андреа, Мія, Олівія, 2 лінивця, 2 слона, черепашка), розділювач кубиків, інструкція по збірці

Висота іграшки:

29 см

Персонаж:

Андреа, Мія, Олівія

Розміри:

розмір квадроцикла - 70х50х40 мм

Цільова аудиторія:

Дитяча

Вікові обмеження:

Не рекомендується дітям до 3-х років

Опис «Конструктор LEGO Friends Рятувальна база в джунглях (41424)»

У штабі рятувальників в джунглях завжди кипить життя. Дівчата перевіряють, чи немає в лісі тварин, які потрапили в біду. Разом з ними вирушайте рятувати застряглого лінивця. А може бути, покликати на допомогу слонів? Привезіть...
Опис «Конструктор LEGO Friends Рятувальна база в джунглях (41424)»

У штабі рятувальників в джунглях завжди кипить життя. Дівчата перевіряють, чи немає в лісі тварин, які потрапили в біду. Разом з ними вирушайте рятувати застряглого лінивця. А може бути, покликати на допомогу слонів? Привезіть лінивця в клініку на своєму квадроциклі і дбайте про малюка, поки він не видужає. А в кінці дня повечеряйте і розслабтеся разом з іншими подружками з серії LEGO® Friends в затишній хатинці в джунглях. Конструктор Штаб рятувальників (41424) - це захоплюючі пригоди на дикій природі.

Ви можете досліджувати ліс за допомогою безпілотного літального апарату, врятувати знаходяться під загрозою зникнення тварин, попрацювати в клініці - можливостей багато, тому вам точно не буде нудно.

LEGO® Friends пишається тим, що підтримує діяльність групи National Geographic Explorers, члени якої використовують свою творчість, цікавість і пристрасть, щоб захистити зникаючі види джунглів і змінити світ на краще.

Цей набір сподобається багатьом дітям. Любителям емоцій і творчого веселощів сподобається історія порятунку тварин, в якій Андреа, Мія і Олівія з LEGO Friends за допомогою слона намагаються врятувати лінивця. Діти, які люблять піклуватися про інших, можуть грати в супровід поранених тварин в заповідник. Маленьким вченим сподобаються технічні пристрої сторожової вежі, яка допомагають підтримувати безпеку джунглів.

Діти познайомляться з серією креативних наборів, які розповідають про місії з порятунку джунглів і змушують їх відчувати себе членами команди. Завантажте їнструкції LEGO® Building Instructions, які дозволяють відображати отриману модель на екрані!

Ваша дитина без розуму від тварин? Подаруйте їй рятувальний базовий набір (41424), щоб вона змогла відправитися в подорож в світ друзів LEGO®, врятувати лінивця і відвезти його в будиночок на дереві в заповіднику.

  • У комплект входять три збірні міні-ляльки, а також дві фігурки слонів і дві фігурки лінивців.
  • Прикольні аксесуари, такі як рації, набір рятувального обладнання і автоматичний безпілотник, подарують дітям безліч ідей для розваги.
  • До складу рятувальної станції входить клініка, оглядова вишка і мотузяний міст, що сполучає їх. Друзі можуть проїхати на квадроциклах, щоб врятувати лінивця, а потім відпочити в хатині.
  • Набір також стане ідеальним подарунком для дітей, які люблять доглядати за тваринами і грати з ними.
  • Будинок на дереві заввишки 28 см і шириною 31 см - він стане справжньою прикрасою Вашої колекції. Всі іграшки LEGO® сумісні, тому діти можуть розширити цей набір за допомогою додаткових блоків.

 

Відгуки про товар «Конструктор LEGO Friends Рятувальна база в джунглях (41424)»

Тут можете залишити
свій відгук про товар

Відгук
Коментар
Осталось

Оцінка

Кому:
Тема:
Закрити коментар до відгуку
Вгору