Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Увійти
/
Реєстрація
Реєстрація дозволяє Вам користуватись додатковими послугами нашого магазину
Кошик
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Києву

БЕЗКОШТОВНО
при замовленні від 500 грн.

Конструктор LEGO Дроiд D-O (75278)

Купить "Конструктор LEGO Дроiд D-O (75278)"
Натисніть на зображення для розширеного перегляду
0.00
0 отзывов
Артикул:211176
Характеристики

Виробник:

Рік:

2020

Вага:

702 г

Серія

Артикул:

75278

Тип:

Пластиковий конструктор

Країна:

Данія

Упаковка:

Коробка

Стать дитини:

Для хлопчиків

Тематика:

Герої кіно і мультфільмів

Рекомендований вік:

від 10 років

Матеріал:

Пластик

Кількість елементів:

519 штук

Розмір упаковки:

26х38х7 см

Комплектація:

519 елементів конструктора, інструкція по збірці

Цільова аудиторія:

Дитяча, Доросла

Вікові обмеження:

Не рекомендується дітям до 3-х років

Опис «Конструктор LEGO Дроiд D-O (75278)»

Зберіть точну копію робота D-O Спеціально для фанатів Зоряних Війн компанія ЛЕГО випустила унікальний конструктор - LEGO Star Wars 75278 D-O. Це точна копія легендарного робота D-O, без якого перемога повстанців була б пр...
Опис «Конструктор LEGO Дроiд D-O (75278)»

Зберіть точну копію робота D-O

Спеціально для фанатів Зоряних Війн компанія ЛЕГО випустила унікальний конструктор - LEGO Star Wars 75278 D-O. Це точна копія легендарного робота D-O, без якого перемога повстанців була б просто неможливою. Згадайте всі найзахоплюючі сцени з улюбленого фільму, і насолоджуйтеся приємним зовнішнім виглядом робота при кожному погляді. Він ідеально підходить в якості подарунка на будь-яке свято фанатам космічної всесвіту Star Wars, адже саме цей малюк зіграв важливу роль і наблизив перемогу. Голова робота обертається на 360 градусів і нахиляється в ту чи іншу сторону, прямо як у справжнього персонажа з фільму.

 

Особливості набору

Конструктор ЛЕГО Зоряні Війни 75278 D-O здатний порадувати не тільки фанатів фантастичного фільму, а й тих, хто, жодного разу його не дивився. Справа в привабливому дизайні робота. Ідеальні форми, якісне забарвлення, бездоганні лінії притягують увагу кожного, особливо тих, хто не знайомий із всесвітом Star Wars. Встановивши фігурку у себе вдома або в офісі, ви гарантовано отримаєте безліч захоплених поглядів і покажете всім хто тут справжній фанат Зоряних Війн. Конструктор складається з 519 деталей, які легко складаються і розкладаються. Всі деталі досить міцні, тому їх не так легко зламати або навіть пошкодити. У комплекті ви також можете виявити демонстраційну підставку і маленьку фігурку робота. Насолоджуйтесь грою разом з ЛЕГО.

 

Унікальна серія

Всі конструктори серії LEGO Star Wars покликані перенести фантастичну всесвіт в реальність і нагадати фанатам про таких героїв, як Люк Скайуокер, Хан Соло, Чубака, принцеса Лея та ін. Вам надається унікальна можливість власними руками зібрати легендарного героя, корабель чи інших персонажів з фільму. До того ж, конструктор підходить практично для будь-якого віку, будь ви дитина чи вже дорослий. Можете не сумніватися, яскраві емоції під час гри вам забезпечені.

 

Відгуки про товар «Конструктор LEGO Дроiд D-O (75278)»

Тут можете залишити
свій відгук про товар

Відгук
Коментар
Осталось

Оцінка

Кому:
Тема:
Закрити коментар до відгуку
Вгору