Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Увійти
/
Реєстрація
Реєстрація дозволяє Вам користуватись додатковими послугами нашого магазину
Кошик
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Києву

БЕЗКОШТОВНО
при замовленні від 500 грн.

Конструктор LEGO DOTS Настільный органайзер (41907)

Купить "Конструктор LEGO DOTS Настільный органайзер (41907)"
Натисніть на зображення для розширеного перегляду
0.00
0 отзывов
Артикул:212135
Характеристики

Виробник:

Рік:

2020

Вага:

386 г

Серія

Артикул:

41907

Тип:

Пластиковий конструктор

Країна:

Угорщина

Упаковка:

Контейнер

Стать дитини:

Для дівчаток

Рекомендований вік:

6-12 років

Матеріал:

Пластик

Кількість елементів:

405 штук

Розміри:

Розмір органайзера: 70х140х90 мм

Розмір упаковки:

27,3x22,3x5,2 см

Комплектація:

519 елементів конструктора, розділювач для конструктора, контейнер, інструкція по збірці

Висота іграшки:

7 см

Цільова аудиторія:

Дитяча

Вікові обмеження:

Не рекомендується дітям до 3-х років

Опис «Конструктор LEGO DOTS Настільный органайзер (41907)»

Подаруйте дітям можливість створити круті прикраси з наборами LEGO DOTs. Цей детально продуманий творчий набір надає дітям нескінченні можливості для пошуку нових ідей і створення нових дизайнів, допомагаючи розвинути творчі з...
Опис «Конструктор LEGO DOTS Настільный органайзер (41907)»

Подаруйте дітям можливість створити круті прикраси з наборами LEGO DOTs. Цей детально продуманий творчий набір надає дітям нескінченні можливості для пошуку нових ідей і створення нових дизайнів, допомагаючи розвинути творчі здібності та впевненість у собі.

Придумай дизайн настільного набору, що відповідає твоєму стилю! Збери органайзер і прикрашай його тайлами. Ти можеш використовувати його для зберігання канцелярського приладдя, а також для демонстрації улюблених світлин або важливих нотаток. А в спеціальній скриньці — зберігати свої скарби! Шукай натхнення в інструкціях зі збирання та на картці з ідеями або придумай власний дизайн.

Прикрашай органайзер так, як тобі подобається: це дуже просто та весело! Допоможіть маленьким майстрам надати ладу своєму робочому столу за допомогою цього кумедного набору, що містить органайзер із тримачем для фото, невеликий ящик для канцелярського приладдя та плитки для декорування. Цей класний настільний набір LEGO DOTs (41907) призначений для всіх шанувальників мистецтва та творчості! Проста в збиранні модель із серії «Зроби сам» дає дітям змогу зібрати та прикрасити власний настільний канцелярський набір із висувним ящиком, а потім придумувати для нього нові дизайни. Зберігати й сортувати канцелярське приладдя тепер стало набагато зручніше завдяки спеціальному лотку, що входить у набір.

Цей милий набір містить різнобарвний настільний органайзер із двома відділеннями для зберігання олівців, скріпок та іншого канцелярського приладдя, відкривною скринькою з білою ручкою для зберігання цінних предметів, тримач для фото, а також безліч різнобарвних деталей, що пробуджують дитячу уяву та допомагають їм проявити свої творчі здібності, створюючи власний унікальний дизайн.

Цей набір дає дітям змогу проявити свої творчі здібності та створити найнеймовірніший дизайн настільного канцелярського набору, що відповідає їхньому настрою або стилю кімнати, а потім продемонструвати його друзям. Він стане прекрасним подарунком на Новий рік, день народження або інше свято. Пробудіть уяву своєї дитини за допомогою цього кумедного настільного набору LEGO DOTs (41907), що містить різнобарвний органайзер із двома відділеннями, тримач для фото та висувну скриньку. Ігри розпочнуться, щойно ви дістанете конструктор із коробки!

Креативна та функційна модель! Прикрашаючи цей кумедний канцелярський набір, відтворюючи готові візерунки, зображені на коробці та в буклеті з інструкціями, або придумуючи власні нові дизайни та стилі, діти розвиватимуть свої творчі здібності.

Різнобарвні плитки чудово підходять для створення простих і яскравих дизайнів. Діти також можуть об'єднати цей набір із деталями з інших наборів LEGO DOTs, наприклад, набору «Додаткові елементи» LEGO DOTs (41916) серії 2 або інших творчих наборів, для створення прикрас для інтер'єру!

Цей чудовий набір сподобається всім шанувальникам творчості та дизайну. Цей функційний і кумедний канцелярський набір із різнобарвними декоративними плитками стане чудовим подарунком на Новий рік, день народження або інше свято для хлопчиків і дівчаток віком від 6 років.

Декоративний канцелярський набір. Цей простий конструктор для збирання та прикрашання настільного канцелярського набору розміром трохи більш ніж 7 см заввишки, 14 см завдовжки й 9 см завширшки стане прекрасним подарунком для маленьких дизайнерів, які з його допомогою зможуть вигадувати всілякі дизайни.

Нескінченні веселощі та творчість, для якої потрібна лише дитяча уява! Неелектричні іграшки сприяють розвитку в дітей навичок самостійної гри та виконання завдань, а також допомагають їм відчути радість від створення чогось нового своїми руками.

Відкрийте коробку, щоб почати збирати цей настільний канцелярський набір і придумувати нові дизайни. Прості інструкції зроблять збирання веселим і захопливим. Зберігати й сортувати канцелярське приладдя стало набагато простіше завдяки спеціальному лотку, що входить у набір.

Подаруйте дітям можливість створити круті вироби з наборами LEGO DOTs. Цей функційний набір надає дітям нескінченні можливості для пошуку нових ідей і створення нових дизайнів, допомагаючи розвивати творчі здібності та впевненість у собі.

Всі конструктори LEGO, вироблені від 1958 року, відповідають найсуворішим галузевим стандартам, тому вони абсолютно безпечні та сумісні один з одним, а всі кубики та деталі легко з'єднуються й роз'єднуються.

Фахівці LEGO Group випробовують усі кубики та деталі LEGO на удар, нагрівання, скручування, вигинання і розтягнення, щоб переконатися у відповідності кожного набору до найсуворіших міжнародних стандартів безпеки та якості. Надихніть дітей на творчість за допомогою цього настільного канцелярського набору з тримачем для фото та висувним ящиком.

Розвивайте дизайнерські здібності дітей за допомогою творчих ігор. Діти зможуть створити класні дизайни за допомогою деталей цього та інших наборів. Потіште шанувальників мистецтва і творчості цим кумедним набором, що надихає на пошук нових креативних ідей.

Невелика функційна модель, яка ідеально підходить для дитячої кімнати. Батарейки не потрібні — потрібна тільки уява. Нескінченні творчі ігри чекають на вас!

Захопливі ігри та безмежні веселощі розпочнуться, щойно ви з'єднаєте перші кілька кубиків і деталей. Різнобарвні плитки й зручний канцелярський набір пробуджують уяву та надихають на пошук нових творчих ідей.

Кубики та плитки LEGO відповідають усім стандартам якості, тому гратися з ними — саме задоволення. Кубики й плитки LEGOвідповідають найсуворішим стандартам безпеки та якості.

Набори LEGO DOTs — це чисте «полотно», на якому юні дизайнери можуть створювати витвори на будь-який смак і настрій. Діти можуть збирати й прикрашати власні настільні органайзери, а потім міняти їх дизайн на свій смак. У цьому наборі LEGO DOTs є все, що потрібно дітям для творчості. Безліч можливостей для дітей, які люблять творити. Дітям сподобається придумувати органайзери для канцелярії та фото. Діти зможуть використовувати готові дизайни або вигадувати свої. Безліч деталей і візерунків допоможуть дітям виразити себе. Просте сортування, зберігання і транспортування.

Відгуки про товар «Конструктор LEGO DOTS Настільный органайзер (41907)»

Тут можете залишити
свій відгук про товар

Відгук
Коментар
Осталось

Оцінка

Кому:
Тема:
Закрити коментар до відгуку
Вгору