Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Увійти
/
Реєстрація
Реєстрація дозволяє Вам користуватись додатковими послугами нашого магазину
Кошик
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Києву

БЕЗКОШТОВНО
при замовленні від 500 грн.

Конструктор LEGO City Перевізник гоночного катера (60254)

Купить "Конструктор LEGO City Перевізник гоночного катера (60254)"
Натисніть на зображення для розширеного перегляду
0.00
0 отзывов
Артикул:214358
Характеристики

Виробник:

Рік:

2020

Вага:

570 г

Серія

Артикул:

60254

Тип:

Пластиковий конструктор

Країна:

Чехія

Упаковка:

Коробка

Стать дитини:

Для хлопчиків

Тематика:

Автомобілі та мотоцикли

Рекомендований вік:

5-10 років

Матеріал:

Пластик

Кількість елементів:

238 штук

Кількість фігурок:

2 штук

Розміри:

розмір катера - 60х240х60 мм

Розмір упаковки:

35,4x19,1x9,1 см

Комплектація:

238 елементів конструктора, 2 міні-фігурки, інструкція по збірці

Висота іграшки:

9 см

Цільова аудиторія:

Дитяча

Вікові обмеження:

Не рекомендується дітям до 3-х років

Опис «Конструктор LEGO City Перевізник гоночного катера (60254)»

Сідай за кермо потужного тягача і вирушай в гавань LEGO® City. Під'їхавши до краю берега, спускай на воду швидкохідний реактивний катер. Тепер в дорогу! Разом з гонщиком команди Xtreme підкорюй хвилі і встановлюй нові ...
Опис «Конструктор LEGO City Перевізник гоночного катера (60254)»

Сідай за кермо потужного тягача і вирушай в гавань LEGO® City. Під'їхавши до краю берега, спускай на воду швидкохідний реактивний катер. Тепер в дорогу! Разом з гонщиком команди Xtreme підкорюй хвилі і встановлюй нові рекорди. Як здорово! Коли гонка завершиться, відвези чемпіонський катер назад на базу. Ще один день в житті LEGO City промайнув на запаморочливій швидкості!

  • Ідеальний набір для дітей, які люблять іграшки зі всілякими функціями. У набір «Транспортировщик швидкісних катерів» LEGO® City входять круті вантажівки і катер, який дійсно тримається на воді. Веселощі почнеться, як тільки діти відкриють коробку.
  • У набір входить іграшковий вантажівка з причепом, гоночний катер, який дійсно тримається на воді, і а також мініфігурки водіїв вантажівки та катери. У цьому наборі дійсно є все, що потрібно дітям для самостійних творчих ігор.
  • Дітям сподобається грати з цим крутим вантажівкою з кабіною, відкриваються дверима, знімається дахом і наполегливими скобами. Цей спортивний гоночний катер з кабіною, що відкривається, в якій досить місця для мініфігурки гонщика Xtreme, дійсно тримається на воді!
  • Набір «Транспортировщик швидкісних катерів» LEGO® City (60254) стане прекрасним подарунком на Новий рік, день народження або інше свято для дітей у віці від 5 років, які люблять динамічні іграшки та моделі транспортних засобів.
  • Розміри зібраного транспортувальника з зануреним на нього швидкісним катером - трохи більше 9 см (3 ") у висоту, 36 см (14") в довжину і 6 см (2 ") в ширину, а розміри швидкісного катера - трохи більше 6 см ( 2 ") у висоту, 24 см (9") в довжину і 6 см (2 ") в ширину.
  • Батарейки не потрібні. Для ігор з цим катером, який дійсно тримається на воді, потрібно тільки живе дитячу уяву!
  • У набір входить буклет з зрозумілими інструкціями по збірці. Крім того, в безкоштовному додатку LEGO® Life ви також можете завантажити цифрові інструкції Instructions PLUS. Завдяки інструментам масштабування і обертання тривимірних моделей, передбаченим в цих інтерактивних інструкціях, збірка стає по-справжньому легкою і захоплюючою.
  • Набори LEGO® City Great Vehicles сприяють розвитку у дітей необхідних навичок і впевненості в собі в процесі ігор з наповненими усілякими функціями наземними, повітряними і водними транспортними засобами і кумедними персонажами, пробуджують уяву.
  • Всі конструктори LEGO® відповідають найсуворішим галузевим стандартам, а також найсуворішим стандартам якості LEGO Group, тому вони абсолютно безпечні і сумісні один з одним, а кубики і деталі легко з'єднуються і роз'єднуються.
  • Фахівці LEGO Group відчувають все кубики і деталі LEGO® на удар, нагрів, скручування, вигин і розтягнення, щоб переконатися у відповідності кожного набору найсуворішим міжнародним стандартам безпеки і якості.

Відгуки про товар «Конструктор LEGO City Перевізник гоночного катера (60254)»

Тут можете залишити
свій відгук про товар

Відгук
Коментар
Осталось

Оцінка

Кому:
Тема:
Закрити коментар до відгуку
Вгору