Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Увійти
/
Реєстрація
Реєстрація дозволяє Вам користуватись додатковими послугами нашого магазину
Кошик
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Києву

БЕЗКОШТОВНО
при замовленні від 500 грн.

Конструктор LEGO City Океан: розвідувальний підводний човен (60264)

Купить "Конструктор LEGO City Океан: розвідувальний підводний човен (60264)"
Натисніть на зображення для розширеного перегляду
0.00
0 отзывов
Артикул:214528
Характеристики

Виробник:

Рік:

2020

Вага:

960 г

Серія

Артикул:

60264

Тип:

Пластиковий конструктор

Країна:

Чехія

Упаковка:

Коробка

Стать дитини:

Для дівчаток, Для хлопчиків

Тематика:

Літаки та кораблі

Рекомендований вік:

5-10 років

Матеріал:

Пластик

Кількість елементів:

286 штук

Кількість фігурок:

4 штук

Розміри:

розмір підводного човна - 90х140х110 мм

Розмір упаковки:

28,2x26,2x5,9 см

Комплектація:

286 елементів конструктора, 4 міні-фігурки, інструкція по збірці

Висота іграшки:

9 см

Розміри:

розмір підводного робота - 60х40 мм

Цільова аудиторія:

Дитяча

Вікові обмеження:

Не рекомендується дітям до 3-х років

Опис «Конструктор LEGO City Океан: розвідувальний підводний човен (60264)»

Набір LEGO City Океан: розвідувальний підводний човен 60264 запрошує вас в дивні пригоди в глибині моря. Діти знайдуть іграшковий підводний човен, підводний дрон і печерні пейзажі на дні моря. Включає 4 мініфігурки дослідників...
Опис «Конструктор LEGO City Океан: розвідувальний підводний човен (60264)»

Набір LEGO City Океан: розвідувальний підводний човен 60264 запрошує вас в дивні пригоди в глибині моря. Діти знайдуть іграшковий підводний човен, підводний дрон і печерні пейзажі на дні моря. Включає 4 мініфігурки дослідників, у тому числі Джесіку Шарп з популярного серіалу LEGO City Adventures. Крім того, сяючий морський чорт і заховані скарби чекають вас в коробці - вам потрібне щось ще для нескінченних веселощів?

Відмінний будівельний набір для дітей! Цей набір містить прості інструкції по зборці, а також дозволяє використовувати інструкції Instructions PLUS, які можна знайти в безкоштовному додатку LEGO Building Instructions для смартфонів і планшетів. Це інтерактивне керівництво з практичними інструментами для збільшення і повороту зображення моделі допоможе швидко перетворити маленьких будівельників LEGO на майстрів будівництва.

LEGO City з гордістю підтримує діяльність групи National Geographic Explorers. Наші набори на тему океану дозволяють дітям відправити дайвера в захоплюючий світ пригод і підводних досліджень. Малюки знайдуть реалістичні морські транспортні засоби і пейзажі, а також цікавих персонажів, які спонукають їх грати в реальні сценарії.

Ідеальна іграшка для дівчаток і хлопчиків, які люблять моря і океани і істот, що живуть в них.

Що в коробці?

  • Іграшковий підводний човен, підводний беспилотник, пейзажі морського дна з коралами і фігура морського чорта, що світиться, плюс чотири мініфігурки, включаючи Джесіку Шарп з телесеріалу LEGO® City і двох дайверів з класними аксесуарами.
  • Діти можуть комбінувати транспортні засоби і персонажів з цього набору з іншими оригінальними моделями LEGO®, щоб мати ще більше можливостей для творчих веселощів або створення прекрасних моделей для розміщення на полиці.
  • Набір підводних човнів LEGO® City Ocean ідеально підходить для святкування Нового року, дня народження або іншого випадку для дітей 5 років і старше. Модель вимагає тільки базових будівельних навичок.
  • Готовий підводний човен LEGO® має висоту близько 9 см, довжину 14 см і ширину 11 см, а підводний робот має довжину близько 6 см і ширину 4 см

 

Пориньте на саму глибину океану на цій дослідницької підводному човні з серії LEGO® City. Нею керує капітан і телезірка Джессіка Шарп. Вона спрямовує свій підводний човен до печери, покритої коралами. Візьміть зразки за допомогою спеціальних маніпуляторів підводного човна і досліджуйте морське дно за допомогою глибоководного дрона. Ух ти! Це ж світиться морський чорт! З цим дивним набором ви знайдете скарби океану і відкриєте багато морських секретів.

  • Цей набір стане прекрасним подарунком для хлопчиків і дівчаток, які люблять океан і його мешканців. Набір «Океан: дослідницька підводний човен» LEGO® City (60264) включає в себе все, що потрібно дітям для захоплюючих підводних пригод.
  • Що в коробці? Іграшкова підводний човен, глибоководний дрон, куточок дна океану зі зростаючими на ньому коралами, а також чотири мініфігурки, в тому числі фігурка Джесіки Шарп, зірки мультсеріалу «Лего Сіті: пригоди», і фігурки двох водіїв з крутими аксесуарами, а також світиться в темряві фігурка морського чорта.
  • Діти можуть об'єднати транспортні засоби та персонажів з цього набору з іншими оригінальними конструкторами LEGO®, щоб зробити ігри ще цікавіше або придумати унікальні моделі для прикраси їх кімнати.
  • Набір «Океан: дослідницька підводний човен» LEGO® City стане прекрасним подарунком на Новий рік, день народження або інше свято для дітей у віці від 5 років. Потрібні тільки базові навички конструювання.
  • Розміри зібраної моделі дослідницької підводного човна LEGO® - трохи більше 9 см у висоту, 14 см в довжину і 11 см в ширину, розміри глибоководного дрона - трохи більше 6 см в довжину і 4 см в ширину.
  • Батарейки не потрібні. Для досліджень дна океану необхідно тільки живе дитячу уяву!
  • Для цього набору передбачені як друковані інструкції, так і цифрові інструкції Instructions PLUS, що представляють собою інтерактивне керівництво для початківців будівельників LEGO. Вони доступні в безкоштовному додатку LEGO® Building Instructions для смарт-пристроїв.
  • Дизайнери LEGO® City пишаються тим, що розроблені ними конструктори підтримують передові ініціативи дослідників National Geographic, які допомагають створювати кращий світ для всіх нас. Набори серії «Океан» LEGO City знайомлять дітей з захоплюючим світом підводних досліджень.
  • Набори серії «Океан» LEGO® City відповідають найсуворішим галузевим стандартам і критеріям якості. Завдяки цьому вони абсолютно безпечні і сумісні один з одним, а все кубики і деталі LEGO легко з'єднуються і роз'єднуються.
  • Фахівці LEGO Group піддають кубики і деталі жорстким випробуванням, щоб переконатися у відповідності всіх наборів LEGO® City найсуворішим міжнародним стандартам безпеки і якості.

Відгуки про товар «Конструктор LEGO City Океан: розвідувальний підводний човен (60264)»

Тут можете залишити
свій відгук про товар

Відгук
Коментар
Осталось

Оцінка

Кому:
Тема:
Закрити коментар до відгуку
Вгору