Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Увійти
/
Реєстрація
Реєстрація дозволяє Вам користуватись додатковими послугами нашого магазину
Кошик
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Києву

БЕЗКОШТОВНО
при замовленні від 500 грн.

Конструктор LEGO City Головний аеропорт (60261)

Купить "Конструктор LEGO City Головний аеропорт (60261)"
Натисніть на зображення для розширеного перегляду
0.00
0 отзывов
Артикул:214371
Характеристики

Виробник:

Рік:

2020

Вага:

810 г

Серія

Артикул:

60261

Тип:

Пластиковий конструктор

Країна:

Чехія

Упаковка:

Коробка

Стать дитини:

Для хлопчиків

Тематика:

Літаки та кораблі

Рекомендований вік:

4-8 років

Матеріал:

Пластик

Кількість елементів:

286 штук

Кількість фігурок:

6 штук

Розміри:

розмір літака - 100х210х200 мм

Розмір упаковки:

48x28,2x6,1 см

Комплектація:

286 елементів конструктора, 6 міні-фігурок, інструкція по збірці

Висота іграшки:

16 см

Розміри:

розмір терміналу аеропорту - 160х240х90 мм

Цільова аудиторія:

Дитяча

Вікові обмеження:

Не рекомендується дітям до 3-х років

Опис «Конструктор LEGO City Головний аеропорт (60261)»

Діти не можуть встояти перед атмосферою повітряних подорожей з цим надихаючим набором центрального аеропорту міста з серії LEGO City (60261). Він не лише містить деталізовану будівлю терміналу, але також включає заправник і ба...
Опис «Конструктор LEGO City Головний аеропорт (60261)»

Діти не можуть встояти перед атмосферою повітряних подорожей з цим надихаючим набором центрального аеропорту міста з серії LEGO City (60261). Він не лише містить деталізовану будівлю терміналу, але також включає заправник і багажний візок. У наборі діти також виявлять дивний транспортний літак, в якому зможуть розміститися мініфігурки пілота і пасажирів! А оскільки наземні працівники забезпечують безперебійну роботу аеропорту, діти можуть насолоджуватися пригодами у польоті щодня!

Цей набір 4+ включає спеціальну стартову підставку і брошуру з простими інструкціями по зборці, які дозволять дітям відчути гордість за зборку власних моделей LEGO. У свою чергу, в безкоштовному додатку LEGO Building Instructions для смартфонів і планшетів ви можете знайти інструкції Instructions PLUS - інтерактивне керівництво по зборці з цікавою можливістю масштабування і повороту моделі, завдяки чому зборка з блоків LEGO стає легкою і захоплюючою.

Набор повний реалістичних транспортних засобів, детальних аксесуарів і незвичайних персонажів, які спонукають дітей придумувати свої власні історії і брати на себе ролі, - створювати і грати з ними дуже весело.

Що в коробці?

  • Є чартерний літак, термінал аеропорту з багатьма деталями, автоцистерна і багажний візок, а також мініфігурки : пілот, два члени наземної команди і три пасажири. Просто додайте трохи уяви і аеропорт оживе!
  • Набор LEGO® City Central Airport (60261) стане відмінним подарунком на Новий рік або день народження для хлопчиків і дівчаток, яким 4 роки і які люблять іграшкові літаки. Навіть новачки можуть впоратися з комбінацією блоків.
  • Готова будівля терміналу аеропорту LEGO® City має висоту близько 16 см, ширину 24 см і глибину 9 см, а літак має висоту близько 10 см, довжину 21 см і ширину 20 см

 

Відчуйте атмосферу відпустки і подорожей з цим набором «Міський аеропорт LEGO® City»! Куди б ви не відправлялися, не забудьте свій авіаквиток! На випадок, якщо ви зголодніли, в аеропорту є кафе з закусками і напоями. Перекусіть, а потім зареєструйте багаж і вирушайте до виходу на посадку. Перед посадкою поспостерігайте, як співробітники аеропорту завантажують багаж в літак. Нарешті, зручно відкиньтеся в кріслі в салоні, розслабтеся і приготуйтеся до зльоту.

  • Цей іграшковий аеропорт ідеально підходить для того, щоб познайомити дітей з дивовижним світом конструкторів LEGO® City. Він покликаний надихати дітей у віці від 4 років на самостійні творчі ігри, які відтворюють сценарії з реального життя.
  • Що в коробці? У набір входить іграшковий чартерний літак, детально пророблений термінал аеропорту, бензовоз і тягач для перевезення багажу, а також мініфігурки пілота, двох співробітників наземної команди і трьох пасажирів. Просто додайте трішки уяви, щоб почати захоплюючу гру!
  • У цьому аеропорту є будівля терміналу зі стійкою реєстрації на рейс, чартерний літак, в якому досить місця для мініфігурок пілота і трьох пасажирів, бензовоз і тягач для перевезення багажу. Він стане прекрасним подарунком для дітей, які люблять творчі ігри.
  • Набір «Міський аеропорт» LEGO® City (60261) стане прекрасним подарунком на Новий рік, день народження або інше свято для дітей у віці від 4 років, а також для хлопчиків і дівчаток, які люблять іграшкові літаки. Потрібні тільки базові навички конструювання.
  • Розміри зібраного будівлі міського аеропорту LEGO® City - трохи більше 16 см у висоту, 24 см в довжину і 9 см в ширину, а розміри іграшкового чартерного літака - трохи більше 10 см у висоту, 21 см в довжину і 20 см в ширину.
  • Для цього набору потрібні батарейки? Ні, для того щоб завести двигун літака, потрібно тільки дитячу уяву. Просто відкрийте упаковки з кубиками - і вперед!
  • У коробці з цим набором, призначеним для дітей у віці від 4 років, ви також знайдете буклет з інструкціями по збірці. Крім того, в безкоштовному додатку LEGO® Building Instructions ви можете завантажити цифрові інструкції Instructions PLUS з інструментами масштабування і обертання моделей, за допомогою яких діти стануть справжніми майстрами конструювання.
  • Відкрийте для себе веселощі і дивовижні пригоди в наборах серії «Аеропорт» LEGO® City, що включають в себе повні всіляких функцій і аксесуарів будівлі, круті транспортні засоби та персонажів, надихаючих на творчі ігри та сприяють розвитку у дітей необхідних навичок і впевненості в собі.
  • Всі конструктори серії «Аеропорт» LEGO® City відповідають найсуворішим галузевим стандартам і критеріям якості, тому вони абсолютно безпечні і сумісні один з одним, а все кубики і деталі LEGO легко з'єднуються і роз'єднуються.
  • Фахівці LEGO Group відчувають все кубики і деталі LEGO® на удар, нагрів, скручування, вигин і розтягнення, щоб переконатися у відповідності кожного набору найсуворішим міжнародним стандартам безпеки і якості.

Відгуки про товар «Конструктор LEGO City Головний аеропорт (60261)»

Тут можете залишити
свій відгук про товар

Відгук
Коментар
Осталось

Оцінка

Кому:
Тема:
Закрити коментар до відгуку
Вгору