Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Увійти
/
Реєстрація
Реєстрація дозволяє Вам користуватись додатковими послугами нашого магазину
Кошик
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Києву

БЕЗКОШТОВНО
при замовленні від 500 грн.

Конструктор LEGO Битва штурмовиків (71703)

Купить "Конструктор LEGO Битва штурмовиків (71703)"
Натисніть на зображення для розширеного перегляду
0.00
0 отзывов
Артикул:212218
Характеристики

Виробник:

Рік:

2020

Вага:

474 г

Серія

Артикул:

71703

Тип:

Пластиковий конструктор

Країна:

Угорщина

Упаковка:

Коробка

Стать дитини:

Для хлопчиків

Тематика:

Герої кіно і мультфільмів

Рекомендований вік:

4-8 років

Матеріал:

Пластик

Кількість елементів:

165 штук

Кількість фігурок:

3 штук

Розміри:

Розмір храму: 100х130х200 мм

Розмір упаковки:

35,4x19,1x7 см

Комплектація:

165 елементів конструктора, 3 міні-фігурки (Кай, Джей, Лаша), інструкція по збірці

Персонаж:

Кай, Джей, Лаша

Цільова аудиторія:

Дитяча

Вікові обмеження:

Не рекомендується дітям до 3-х років

Опис «Конструктор LEGO Битва штурмовиків (71703)»

Набори NINJAGO відчиняють перед дітьми двері у фантастичний світ конструкторів і захопливих творчих ігор, де вони зможуть разом із командою героїв ніндзь вдосконалювати майстерність Спінджитцу й битися із силами зла. Діти буду...
Опис «Конструктор LEGO Битва штурмовиків (71703)»

Набори NINJAGO відчиняють перед дітьми двері у фантастичний світ конструкторів і захопливих творчих ігор, де вони зможуть разом із командою героїв ніндзь вдосконалювати майстерність Спінджитцу й битися із силами зла. Діти будуть просто в захваті від цих іграшок у стилі ніндзя: автомобілів, драконів, збірних фігурок та інших моделей. Додатковий набір NINJAGO, що містить кумедний спінер Спінджитцу та фігурку Коула для відтворення захопливих битв майстрів Спінджитцу в НІНДЗЯГО. Ідеальний конструктор для дітей, покликаний надихнути на нові ігри палких прихильників ніндзь.

Вставай на сторону Кая і Джея в цій неймовірній битві проти злої Лаші, що вселяє страх, розвідниці зміїного племені Веномарі. Злітай в небеса на цьому супершвидкому реактивному літаку, щоб наздогнати Лашу, що їде внизу на своєму зміємобілі. Стережися його шутерів! Чи зможуть відважні ніндзі здобути перемогу в цьому захопливому бою й закликати жахливу Лашу до ладу? Подаруйте своїм маленьким ніндзям можливість розіграти класичні сцени битв між Каєм, Джеєм і злою Лашею із мультсеріалу «НІНДЗЯГО: майстри Спінджитцу».

Граючи з цим оновленим набором серії LEGO NINJAGO Legacy, діти зможуть відтворювати захопливі епізоди з перших сезонів мультсеріалу «НІНДЗЯГО: майстри Спінджитцу». У набір «Бій на штормовому винищувачі» (71703) входять три мініфігурки, іграшковий реактивний літак, іграшковий автомобіль і модель храму НІНДЗЯГО з тюремною камерою. Цей набір для битв ніндзь подарує дітям, що полюбляють фантазувати, години захопливих творчих ігор.

Конструктори LEGO NINJAGO 4+ вчать дошкільнят конструювати своїх улюблених персонажів, транспортні засоби та будівлі. Ці набори, які містять базовий модуль, що суттєво спрощує збирання, спеціально призначені для маленьких будівельників, які завдяки йому зможуть відчути гордість від складання моделей без допомоги дорослих.

Набір LEGO NINJAGO Legacy, що містить фігурки Кая і Джея з перших класичних сезонів мультсеріалу «НІНДЗЯГО: майстри Спінджитцу» для відтворення захопливих битв із Лашею. Цей набір NINJAGO ідеально підходить для розвитку в дошкільнят навичок конструювання.

Набір містить базовий модуль (літак ніндзь зі складаними закрилками й іграшковий автомобіль із шутером), завдяки якому ваші маленькі ніндзі навчаться конструювати власні пригоди в НІНДЗЯГО за допомогою мініфігурок Кая, Джея й Лаші, а також моделей автомобіля, реактивного літака та храму з тюремною камерою.

Цей конструктор NINJAGO, що містить 165 деталей і збірні фігурки персонажів, подарує дошкільнятам віком від 4 років дивовижні враження від збирання і стане бажаним подарунком на день народження або інше свято для відданих шанувальників ніндзь.

Батарейки не потрібні — досить просто зібрати цю модель, щоб почати грати, адже веселощі не мають закінчуватися!

Буклет зі зрозумілими інструкціями, що входить у набір, робить збирання легким і захопливим. Конструктори LEGO 4+ сприяють розвитку в дітей навичок конструювання і впевненості в собі.

Відгуки про товар «Конструктор LEGO Битва штурмовиків (71703)»

Тут можете залишити
свій відгук про товар

Відгук
Коментар
Осталось

Оцінка

Кому:
Тема:
Закрити коментар до відгуку
Вгору