Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Увійти
/
Реєстрація
Реєстрація дозволяє Вам користуватись додатковими послугами нашого магазину
Кошик
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Києву

БЕЗКОШТОВНО
при замовленні від 500 грн.

Конструктор LEGO Art Бітлз (31198)

Купить "Конструктор LEGO Art Бітлз (31198)"
Натисніть на зображення для розширеного перегляду
0.00
0 отзывов
Артикул:218466
Характеристики

Виробник:

Рік:

2020

Вага:

1 660 г

Серія

Артикул:

31198

Тип:

Пластиковий конструктор

Країна:

Данія

Упаковка:

Коробка

Стать дитини:

Унісекс, Для дівчаток, Для хлопчиків

Тематика:

Геометричні фігури

Рекомендований вік:

18+

Матеріал:

Пластик

Кількість елементів:

2933 штук

Розміри:

розмір картини 4 в 1 - 400х400 мм

Розмір упаковки:

40,4x41,5x5,3 см

Комплектація:

2933 елемента конструктора, розділювач кубиків, інструкція по збірці

Персонаж:

The Beatles, Джон Ленон, Пол Маккартні, Джордж Харрісон, Рінго Старр, Енді Воргол

Цільова аудиторія:

Дитяча, Доросла

Вікові обмеження:

Не рекомендується дітям до 3-х років

Опис «Конструктор LEGO Art Бітлз (31198)»

Чи спадало вам колись на думку увіковічити легендарну групу у картині? Складіть 1 з 4 портретів учасників групи «Бітлз» із цим чудовим набором. Облаштуйте місце для творчості і зосередьтеся на конструюванні. Звуков...
Опис «Конструктор LEGO Art Бітлз (31198)»

Чи спадало вам колись на думку увіковічити легендарну групу у картині? Складіть 1 з 4 портретів учасників групи «Бітлз» із цим чудовим набором. Облаштуйте місце для творчості і зосередьтеся на конструюванні. Звукова доріжка, що входить до набору, доповнить враження і допоможе повністю зануритися в процес завдяки історіям і подробицям про групу, що супроводжуватимуть конструювання. Завершивши, додайте плитку з підписом «Бітлз» і поставте прояв своєї любові до групи на видному місці.

  •  Зберіть один з чотирьох портретів з цього приголомшливого конструктора «The Beatles» LEGO® Art (31198). Ви можете висловити свою любов до творчості групи «The Beatles», зібравши і повісивши на стіну або поставивши на полицю один з чотирьох портретів її учасників.
  •  Відмовтеся від повсякденної суєти, збираючи цей набір LEGO® для дорослих, що включає в себе 2933 деталі, 9 пластин для збірки, плитку з написом «The Beatles», зібрану з кубиків рамку LEGO, нове унікальне кріплення для підвішування і роздільник деталей.
  •  Цей набір пропонує вам зануритися в світ мистецтва і творчості і зібрати унікальну картину. Слухаючи в процесі складання аудіозапис, що входить в нього  ви з головою підете в цей проект і зможете дізнатися несподівані подробиці про цю групу.
  •  Висловіть свою любов до творчості групи «The Beatles», зібравши і показавши друзям цю унікальну модель. Вона стане прекрасним творчим подарунком на день народження для вас і ваших знайомих майстрів, яким подобаються творчі проекти.
  •  Розміри картини 4 в 1 - трохи більше 40 х 40 см. Вона буде мати гарний вигляд на стіні або полиці, а завдяки реалістичним деталям стане яскравим експонатом будь-якої колекції. З цього продуманого до найдрібніших деталей набору LEGO® ви зможете зібрати одну з чотирьох моделей.
  •  Батарейки не потрібні. Цей творчий набір для дорослих пропонує захоплюючий проект LEGO®, що дозволяє зняти напругу, а також включає в себе унікальний аудіозапис. Відмовтеся від повсякденної суєти і зберіть цю шикарну картину.
  •  Ілюстрований буклет з інструкціями допоможе вам виконати цей проект, а також зануритися в світ мистецтва і творчості, перш ніж ви почнете конструювати. У процесі конструювання ви зможете насолоджуватися унікальним аудіозаписом, спеціально створеного для цього набору.
  •  Моделі легендарних творів мистецтва і портрети музикантів, супергероїв і лордів ситхів LEGO® Art, які будуть чудово виглядати на стіні або на полиці, подарують вам чудові враження від збірки, а також можливість приділити час своєму захопленню мистецтвом і творчістю.

Відгуки про товар «Конструктор LEGO Art Бітлз (31198)»

Тут можете залишити
свій відгук про товар

Відгук
Коментар
Осталось

Оцінка

Кому:
Тема:
Закрити коментар до відгуку
Вгору