Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Увійти
/
Реєстрація
Реєстрація дозволяє Вам користуватись додатковими послугами нашого магазину
Кошик
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Києву

БЕЗКОШТОВНО
при замовленні від 500 грн.

Конструктор LEGO Art Мерилін Монро Енді Воргола (31197)

Купить "Конструктор LEGO Art Мерилін Монро Енді Воргола (31197)"
Натисніть на зображення для розширеного перегляду
0.00
0 отзывов
Артикул:218223
Характеристики

Виробник:

Рік:

2020

Вага:

1 710 г

Серія

Артикул:

31197

Тип:

Пластиковий конструктор

Країна:

Данія

Упаковка:

Коробка

Стать дитини:

Унісекс, Для дівчаток, Для хлопчиків

Тематика:

Геометричні фігури

Рекомендований вік:

18+

Матеріал:

Пластик

Кількість елементів:

3341 штук

Розміри:

розмір картини 4 в 1 - 400х400 мм

Розмір упаковки:

40,4x41,5x5,3 см

Комплектація:

3341 елемент конструктора, розділювач кубиків, інструкція по збірці

Персонаж:

Мерилін Монро, Енді Воргол

Цільова аудиторія:

Дитяча, Доросла

Вікові обмеження:

Не рекомендується дітям до 3-х років

Опис «Конструктор LEGO Art Мерилін Монро Енді Воргола (31197)»

Чи уявляли ви колись, як це – скласти власну картину Енді Воргола? Тепер ви можете створити репліку легендарного портрету Мерилін Монро яскраво-рожевого кольору або ж виконати портрет в абсолютно інших кольорах. Під час ...
Опис «Конструктор LEGO Art Мерилін Монро Енді Воргола (31197)»

Чи уявляли ви колись, як це – скласти власну картину Енді Воргола? Тепер ви можете створити репліку легендарного портрету Мерилін Монро яскраво-рожевого кольору або ж виконати портрет в абсолютно інших кольорах. Під час складання звукова доріжка з цього набору допоможе дізнатися дещо нове про Енді Воргола та Мерилін Монро. Завершивши портрет, доповніть його ексклюзивною табличкою з підписом і повісьте свій шедевр на стіні чи поставте на полицю.

  • Ви зможете зібрати цей набір «Мерилін Монро Енді Воргола» LEGO® Art (31197), що включає в себе деталі для зборки чотирьох різних варіантів цієї легендарної картини. Ви відмінно проведете час, конструюючи модель, і потім зможете повісити готову роботу на стіну.
  • Пориньте в творчий процес, збираючи цей набір LEGO®, що включає в себе 3332 деталі, 9 пластин для збірки, ексклюзивну плитку з підписом, зібрану з кубиків рамку LEGO, нове унікальне кріплення для підвішування і роздільник деталей, що спрощує конструювання.
  • Цей набір надає вам можливість поринути в творчість, збираючи унікальний витвір мистецтва. Слухаючи аудіозапис, що входить в набір , ви зможете ще глибше зануритися в цей творчий проект і дізнатися цікаві подробиці про нього.
  • Висловіть свою любов до Енді Воргола і Мерилін Монро, збираючи і демонструючи цю прекрасну модель. Вона також стане бажаним подарунком для вас і ваших знайомих фанатів LEGO, яким подобаються захоплюючі творчі проекти.
  • Розміри картини 4 в 1 - трохи більше 40 х 40 см. Вона буде мати гарний вигляд на стіні або полиці, а завдяки реалістичним деталям стане яскравим експонатом будь-якої колекції. Цей набір LEGO® передбачає чотири різні варіанти збірки.
  • Батарейки не потрібні. Цей творчий набір для дорослих пропонує захоплюючий проект LEGO®, що дозволяє зняти напругу, а також включає в себе унікальний аудіозапис. Відмовтеся від повсякденної суєти і зберіть цю шикарну картину.
  • Ілюстрований буклет з інструкціями допоможе вам виконати цей проект, а також зануритися в світ мистецтва і творчості, перш ніж ви почнете конструювати. У процесі конструювання ви зможете насолоджуватися унікальним аудіозаписом.
  • Моделі легендарних творів мистецтва і портрети музикантів, супергероїв і лордів ситхів LEGO® Art, які стануть ідеальним прикрасою вашого будинку або офісу, подарують вам чудові враження від збірки, а також можливість відпочити і приділити час своєму захопленню мистецтвом і творчістю.
  • Всі конструктори LEGO®, вироблені з 1958 року, відповідають найсуворішим галузевим стандартам, тому вони абсолютно безпечні і сумісні один з одним, а все кубики і деталі легко з'єднуються і роз'єднуються.
  • Деталі LEGO® проходять всілякі випробування, що забезпечують відповідність кожного набору LEGO Art суворим стандартам безпеки, тому модель «Мерилін Монро Енді Воргола» настільки ж надійна, наскільки красива.

 

Відгуки про товар «Конструктор LEGO Art Мерилін Монро Енді Воргола (31197)»

Тут можете залишити
свій відгук про товар

Відгук
Коментар
Осталось

Оцінка

Кому:
Тема:
Закрити коментар до відгуку
Вгору