Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Увійти
/
Реєстрація
Реєстрація дозволяє Вам користуватись додатковими послугами нашого магазину
Кошик
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Києву

БЕЗКОШТОВНО
при замовленні від 500 грн.

Рецензия на книгу Життя без обмежень

18.02.2020 12:27
Книга в даному огляді:

Життя без обмежень

Автор: Ник Вуйчич

Переводчик: Олег Добряков

Издательство: Видавництво Форс

Серия: True Story

ISBN 978-617-7347-00-1

Книжка «Життя без обмежень» написана автором, зовнішність якого дуже суперечить нашим уявленням про свободу і безстрашність. Нік Вуйчич – простий австралійський хлопець родом із Сербії, що народився без кінцівок. Для більшості людина з такими фізичними вадами приречена на вічні страждання та муки. Однак біографія і життєвий шлях Ніка доводять зворотнє.

Якщо ви думаєте, що ця книжка про людей з інвалідністю і тільки, то це далеко не так. Чи кожен з нас може з впевненістю сказати, що він приймає себе таким яким він народився? Хтось далеко не в захваті від форми свого носу, хтось, взагалі, вдається до хірургічних втручань, а інші просто соромляться своєї сутності, ховаючись за удаваними масками престижу та достатку.

Нік пише, як полюбити себе недосконалого і прийняти себе таким яким тебе створив Господь. Він закликає зосереджуватися на своїх гарних і сильних сторонах і повністю ігнорувати слабкі. Тільки так за плечима можуть вирости крила і з’явиться віра в себе та свою унікальність.

Для кого стане цікавою історія Ніка: вона стане сильним трампліном для тих, хто вагається зробити рішучий крок в бік суттєвих перемін; для тих, хто зневірився і втратив життєві орієнтири. Особливо корисною вона буде для молоді, життя яких переповнене емоціями і пошуку свого місця під сонцем. Загалом, її можна рекомендувати широкому колу читачів. Крім того, приклад Ніка Вуйчича можна наводити і школярам, для формування почуття прийняття людей з інклюзивністю.

Разделы в которых можно найти данную рецензию:

Відгуки

0

надихаюча книга

Ответить
0

дійсно дуже мотивує, подобається також його книга любовь без границ

Ответить
Відгук
Коментар
Осталось

Оцінка

Кому:
Тема:
Закрити коментар до відгуку
Вгору