Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Увійти
/
Реєстрація
Реєстрація дозволяє Вам користуватись додатковими послугами нашого магазину
Кошик
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Києву

БЕЗКОШТОВНО
при замовленні від 500 грн.

Рецензія на книгу Загадка механічного горобця

22.02.2020 14:57
Книга в даному огляді:

Загадка механічного горобця. Книга 1

Автор: Кэтрин Вудфайн

Переводчик: Ярослава Ивченко

Издательство: Урбіно

Серия: Таємниці універмагу "Сінклер"

ISBN 978-966-2647-64-8

Останнім часом я не надто часто читаю підліткову літературу (як це було раніше), бо вже трохи втомилася від усіх цих проблем із батьками, школою та в стосунках. Тому свіжим ковтком і навіть відкриттям став для мене оцей роман.

Так, від підлітковий, чи радше молодіжний. І це ретро-детектив. Тому підлітковий він лише в силу віку головних героїв.

Тут дуже цікавий сюжет і атмосфера, в якій відбуваються події. Отже, Лондон початку ХХ століття, відкривається найбільший універмаг – «Сінклер». І ще до відкриття він уже стає найочікуванішою й найбільшою подією тогочасної Англії. Але напередодні відкриття стається форс-мажор – точніше, крадіжка. Викрадають механічного горобця, найдорожчий із експонатів виставки, яку власне й мали представити на відкритті «Сінклера».

За збігом обставин, незадовго до крадіжки у Виставковий зал заходила головна героїня, Софі Тейлор, просто щоб помилуватися тим горобцем. Ну, і звісно, всі підозри падають на неї.

І як вона викарабкається із цього незручного становища, чи не втратить щойно здобуде місце роботи у відділі капелюшків, яке фактично було її мрією…

Отже, тут є й детективна лінія, а є й стосунки поміж героями, інтриги та багато гарних описів: одягу, інтер’єрів тощо.

Роман "Загадка механічного горобця" – перший у серії.

Разделы в которых можно найти данную рецензию:

Відгуки

0
Загадка механічного горобця

Софи мечтает работать в "Синклере", который вскоре станет крупнейшим и наимоднейшим универмагом Лондона. Там она подружится с Билли, младшим посыльным, и прекрасной Лил, которая днем ​​является одной из «манекенщиц» универмага, а по вечерам - будущей актрисой. Накануне официального открытия универмага происходит дерзкое ограбление, в том числе кража бесценного Механического Воробья. Когда Софи становится подозреваемой в этой краже, единственное решение - разгадать тайну механического воробья. Ее друзья Лил и Билли помогут раскрыть это преступление.

Ответить
Відгук
Коментар
Осталось

Оцінка

Кому:
Тема:
Закрити коментар до відгуку
Вгору