Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Увійти
/
Реєстрація
Реєстрація дозволяє Вам користуватись додатковими послугами нашого магазину
Кошик
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Києву

БЕЗКОШТОВНО
при замовленні від 500 грн.

Рецензия на книгу Секрет

18.02.2020 12:27
Книга в даному огляді:

Секрет

Автор: Ронда Берн

Переводчик: Виктор Морозов

Издательство: Terra Incognita

ISBN 978-966-97596-0-3

Успішна австралійка Ронда Берн відома широкому загалу як продюсер і автор сценаріїв до відомих телешоу. Але справжнього апогею слави Ронді вдалося досягти після виходу на екрани псевдонаукового фільму «Секрет». Вже потім була аудіо версія і книга.

Задум написати мотивуючу книгу для широкого кола читачів виник цілком закономірно, адже, досягнувши успіху на телеекрані та здобувши чимало нагород та визнань («Сто найвпливовіших людей планета за версією «Таймс», «Рейтинг Forbes» та ін.), Ронда Берн дійшла висновку, що їй є чим поділитися, є що розказати, бо має певен секрет успіху.

Цим секретом володіє чимало бізнесменів та впливових людей, але хибно вважати його якимсь універсальним для всіх і кожного. Це секрет закодовано у кожному з нас, варто лише підібрати до нього ключ, бути готовим осягнути таємницю всесвіту та правильно її використати.

Отже, книга «Секрет» Ронди Берн жанрово балансує між езотеричним ученням, бізнес літературою, псевдонаукою й популярною психологією для невибагливого читача. Це своєрідне зібрання інтерв’ю відомих успішних людей, інтерв’юером котрих виступила авторка. Серед них політики, науковці, гуру, письменники, бізнесмени, філософи, психологи. І всі вони намагаються розкрити свій секрет про досить банальні, і в той же час складні речі: щастя, успіх, сила і слабкість грошей, здоров’я, стосунки і т.д.

То що ж таке Секрет? Секрет – це закон притягання, бо подібне притягує подібне. Треба мислити позитивно, візуалізувати свої мрії і тоді вони втіляться в життя. Наші теперішні думки творять наше майбутнє життя. Те, про що найбільше думаєте або на чому зосереджуєте увагу, проявиться і стане вашим життям. Але непотрібно пасивно очікувати творчих звершень, потрібно діяти.

Творчий процес допомагає створити все, чого прагне душа, у три прості кроки: попросіть, повірте і прийміть. Попросити Всесвіт про бажане – це наша нагода чітко зрозуміти, чого саме бажаєте. Вірити – означає діяти, говорити і думати так, ніби ми вже отримали те, про що просили. Прийняти – означає відчути те, що відчуватимете, коли ваше бажання здійсниться. Добрі почуття налаштовують нас на частоту бажаного.

Ронда Берн у своїй книзі «Секрет» сповідує певну релігію позитивного мислення, сили притягання, філософію життєвої сили й креативної візуалізації. У працях древніх мудреців, філософів і мислителів вона шукала і знаходила підтвердження своїх ідей про знання і дана книга своєрідне узагальнення й опрацювання цих знань.

А ще «Секрет» - це надзвичайно приємне видання в естетичному плані: якісна поліграфія, кольорові сторінки, товстий глянцевий папір, суперобкладинка. Воно може стати чудовим подарунком, бо хто ж відмовиться від володіння «Секретом»?

Разделы в которых можно найти данную рецензию:

Відгуки

Тут можете залишити
свій відгук про товар

Відгук
Коментар
Осталось

Оцінка

Кому:
Тема:
Закрити коментар до відгуку
Вгору