Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Увійти
/
Реєстрація
Реєстрація дозволяє Вам користуватись додатковими послугами нашого магазину
Кошик
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Києву

БЕЗКОШТОВНО
при замовленні від 500 грн.

Рецензия на книгу Ніколи не їжте наодинці та інші секрети успіху завдяки широкому колу знайомств

18.02.2020 12:27
Книга в даному огляді:

Ніколи не їжте наодинці та інші секрети успіху завдяки широкому колу знайомств

Автор: Кейт Феррацці, Тал Раз

Переводчик: Ірина Грип

Издательство: Клуб сімейного дозвілля / Клуб семейного досуга

ISBN 978-617-12-1522-1, 978-617-12-9500-1

«Ніколи не їжте на одинці» – це практичний курс, який допомагає визначити мету та досягти її через побудову мережі кола друзів і знайомих, для максимально швидкого і ефективного вирішення будь-яких життєвих завдань.

Кейт Феррацці ділиться своїми методами заводити корисні знайомства та витискати з них найбільшу користь для усіх учасників. Книжка «Ніколи не їжте на одинці» дає неймовірно потужний поштовх для прагнення до успіху та дає практичні інструменти як його досягнути.

Хоч розвиток новітніх технологій пішов уперед, фундаментальні принципи побудови стосунків не змінилися. Як познайомитися, про що говорити і як звичайне знайомство перевернути на справжню дружбу – все це можна прочитати тут.

Також в книзі автор пропонує свою власну рейтингову систему контактів, які допомагають спілкуватися з друзями, знайомими та колегами без будь-яких проблем. Ви дізнаєтеся як розпалити інтерес незнайомої людини до себе та зав’язати міцні товариські стосунки. Ви по-новому подивитеся на можливості, що пропонують соціальні мережі, такі як Twitter Facebook Instagram, LinkedIn та багато іншого.

Книга адресована широкому колу читачів, оскільки вчить як спілкуватися з людьми не залежно від вашого соціального статусу та матеріального достатку. Тому не має значення чи ви успішний бізнесмен, чи домогосподарка, чи студент, ця книжка безсумнівний mast have вашої книжкової полиці.

Разделы в которых можно найти данную рецензию:

Відгуки

Тут можете залишити
свій відгук про товар

Відгук
Коментар
Осталось

Оцінка

Кому:
Тема:
Закрити коментар до відгуку
Вгору