Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Увійти
/
Реєстрація
Реєстрація дозволяє Вам користуватись додатковими послугами нашого магазину
Кошик
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Києву

БЕЗКОШТОВНО
при замовленні від 500 грн.

Рецензия на книгу Моє дивовижне тіло

18.02.2020 12:27
Книга в даному огляді:

Моє дивовижне тіло

Автор: Рут Мартін

Переводчик: Лесь Белей

Иллюстратор: Аллан Сандерс

Издательство: #книголав

Серия: Маленькі дослідники

ISBN 978-966-97610-5-7

«Моє дивовижне тіло» - це книжка-енциклопедія, присвячена нашому організму та процесам, які в ньому виникають. Це одночасно і книжка-відкривашка, на кожній сторінці якої (окрім першої та останньої) є ілюстрації з рухомими віконцями.

Відгортаєте її - а всередині нова цікава картинка з поясненням. Осі ви, наприклад, знаєте скільки волосин щодня випадає у людини? Відкриваєте віконце з кумедною дівчинкою і дізнаєтеся.

Кожна сторінка присвячена якійсь одній темі і дає відповідь на питання: "Як працює моє тіло?", "Куди зникає їжа?", "Що робить мій мозок?", "Як я бачу і чую?", "Чому мені зле?". Текст супроводжується порадами, цікавою інформацією і, звичайно, кумедними картинками.

Підкупляє те, що текст у книзі написаний зрозумілою дитячою мовою. Автори пишуть так, ніби звертаються безпосередньо до дитини. Батьки можуть не перейматися тим, що потрібно буде щоразу перефразовувати та доносити до малюка інформацію так, щоб він зрозумів. Все розписано просто, а ще і проілюстровано.

До того ж деякі процеси в нашому тілі зображені у формі гри. Так, вторгнення мікробів і вірусів у наш організм оформлено у вигляді фортеці, яку намагаються атакувати загарбники. Кумедно, інформативно і зрозуміло!

Сторінки виконані з якісного картону. Книга «Моє дивовижне тіло» переживе жбурляння об стіну, якщо таке станеться. А от паперові віконця такого натиску не витримають. Тому рекомендується обережно відгортати та намагатися не відірвати.

Більше всього сподобалася остання сторінка про те, як доглядати за своїм тілом. Поради усесвітньо відомі (потрібно добре висипатися, уважно переходити дорогу, мити руки, гратися на вулиці, пити багато води), але дійсно важливі і потребують нагадування.

Книга «Моє дивовижне тіло» не тільки наочно показує, які процесі діють у нашому організмі, але і вчить дітей розуміти цінність нашого тіла, дбати про нього, адже воно у нас одне на ціле життя.

Відгуки

0

находка для родителя

Ответить
Відгук
Коментар
Осталось

Оцінка

Кому:
Тема:
Закрити коментар до відгуку
Вгору