Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Увійти
/
Реєстрація
Реєстрація дозволяє Вам користуватись додатковими послугами нашого магазину
Кошик
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Києву

БЕЗКОШТОВНО
при замовленні від 500 грн.

Як обрати професію майбутнього

Як обрати професію майбутнього - купити і читати книгу
Натисніть на зображення для розширеного перегляду
0.00
0 відгуків
Артикул:128937

Характеристики книги "Як обрати професію майбутнього"

Видавництво:

Рік видання: 2016

Кількість сторінок:

80

Мова:

Українська

Перекладач:

ISBN:

978-966-03-7523-9

Обкладинка:

3 - м'яка

Формат:

60×90/8 (220x290 мм)

Вага:

285 г

Опис книги «Як обрати професію майбутнього»

Тамара Сухенко народилася в 1971 році в м Звенигородці Черкаської області. З відзнакою закінчила Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, отримала дві освіти - історичне і психологічне, кандидат історичних наук....

Опис книги «Як обрати професію майбутнього»

Тамара Сухенко народилася в 1971 році в м Звенигородці Черкаської області. З відзнакою закінчила Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, отримала дві освіти - історичне і психологічне, кандидат історичних наук. Більше 10 років працювала в сфері комунікацій - PR- директором в міжнародному рекламному агентстві, а потім в проектах IFC (World Bank Group). З 2010 року практикує як психолог, коуч, фасилітатор. Створила авторські тренінги з тайм-менеджменту і вибору професії. Консультує клієнтів з питань кар'єри, розвитку компетенцій, коучингових підходів в управлінні. Допомагає впроваджувати зміни в організаціях, проводить стратегічні сесії для компаній, громадських організацій і населених пунктів. Цивільний активіст, один із драйверів арт-села Бобриця. Підтримує сільські бібліотеки. Мама дорослих синів - 18 і 23 років. У вільний час доглядає за садом і подорожує - відвідала більше 40 країн.

Цей методичний посібник став результатом п'ятирічного досвіду тренінгів щодо вибору професії. У ньому пропонується покроковий алгоритм, що пояснює, як розширити знання людини про себе і про світ професій для того, щоб зробити усвідомлений професійний вибір. Численні коучингові питання в виданні дозволяють читачеві крок за кроком шукати відповіді і всередині себе, і зовні.

У нашому динамічному світі термін життя професій скорочується, з'являються нові професії та спеціальності. Автор пропонує формули утворення професій, запрошуючи читача не тільки поспостерігати за процесом, а й стати його учасником. Книга буде цікава підліткам, студентам, психологам, тренерам, вчителям, батькам, а також усім тим, для кого є актуальним питання зміни професії або напряму діяльності. Видання може використовуватися і як посібник для самостійної роботи, і як методичний матеріал до тренінгу.

Відгуки про книгу «Як обрати професію майбутнього»

Тут можете залишити
свій відгук про товар

Відгук
Коментар
Осталось

Оцінка

Кому:
Тема:
Закрити коментар до відгуку
Как составить резюме для чайников
Как составить резюме для чайников

Джойс Лейн Кеннеди

280 
Купити
Interview Secrets

Heather Salter

273 
Купити
Антирабство. Найди свое призвание

Алёна Владимирская

322 
Купити
Обложка книги Джойс Лейн Кеннеди
Как составить резюме для "чайников"

Джойс Лейн Кеннеди

50 
Купити
Вгору