Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Увійти
/
Реєстрація
Реєстрація дозволяє Вам користуватись додатковими послугами нашого магазину
Кошик
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Києву

БЕЗКОШТОВНО
при замовленні від 500 грн.

Я завжди писатиму у відповідь

Я завжди писатиму у відповідь - купити і читати книгу
Натисніть на зображення для розширеного перегляду
0.00
0 відгуків
Артикул:174153

Характеристики книги "Я завжди писатиму у відповідь"

Видавництво:

Рік видання: 2018

Кількість сторінок:

368

Мова:

Українська

ISBN:

978-617-7563-35-7

Обкладинка:

Тверда

Формат:

60×90/16 (145x215 мм)

Вага:

415 г

Опис книги «Я завжди писатиму у відповідь»

Роман засновано на реальних подіях, зокрема, на історії дружби американської дівчинки та африканського хлопчика. Їх познайомить випадок, що змінить долі підлітків. Книжка стала бестселером The New York Times та Amazon.com. ...

Опис книги «Я завжди писатиму у відповідь»

Роман засновано на реальних подіях, зокрема, на історії дружби американської дівчинки та африканського хлопчика. Їх познайомить випадок, що змінить долі підлітків. Книжка стала бестселером The New York Times та Amazon.com.

Усе почалося з домашнього завдання. Вчителька попросила Кейтлін та її однокласникам знайти друзів за листуванням з інших країн. Більшість обрали Європу, а Кейтлін написала до екзотичної африканської країні, про яку дівчина геть нічого не знала. Її лист одержав Мартін із Зімбабве.

Підлітки шість років листувалися через океан. Підтримуючи одне одного в біді та в радості, вони стали найкращими друзями. У книжці Кейтлін і Мартін діляться спогадами про спільне дорослішання й про те, як цей досвід змінив їхні життя. «Я завжди писатиму у відповідь» надихає шанувати розмаїття та творити добро. Це історія про великий світ і несподівано справжні стосунки.

Відгуки про книгу «Я завжди писатиму у відповідь»

Тут можете залишити
свій відгук про товар

Відгук
Коментар
Осталось

Оцінка

Кому:
Тема:
Закрити коментар до відгуку
Рецензії

Рецензия на книгу Я завжди писатиму у відповідь
2020-02-18 12:27:57

Я шукала легку і просту за змістом книгу, яку можна прочитати і просто ні про що не думати потім. З назви книги та її оформлення я очікувала, що це звичайна переписка між хлопцем і дівчиною, яка закінчиться як більшість голлівудських фільмів. Однак назва книги – це лише вершина айсбергу. Одкровення, відкрите в переписці двох особисто не знайомих людей, захопило лещатами мою увагу і не відпускало аж до самої останньої сторінки книги.

«Я завжди писатиму у відповідь» – книга про переписку незнайомих людей, що живуть на різних континентах. Вона є реальною історією двох невигаданих головних героїв – Мартіна із бідної Зімбабве та Кейтлін із ситої Америки. Лист за листом і життя двох молодих людей трансформує не тільки їх самих, а й життя їхніх родин.

Кому може бути цікавою ця книга: для тих, хто з ностальгією згадує своє шкільне життя та реальну переписку справжніми паперовими листами. Вона для батьків, що прагнуть краще розуміти своїх дітей і хочуть підтримувати їх у важливих ситуаціях. Але потужним трампліном до змін, вона послугує для підлітків, що тільки починають свій шлях у доросле життя.

Ця книга здатна пробудити багато доброго та щирого, що є в людині. Вона про надзвичайну мотивацію та силу волі. Її зміст, наскрізь просочений оптимізмом та вчить завжди вірити в краще і ніколи не опускати руки перед труднощами, якими вони не були.


Кого ти кохаєш

Дженнифер Вайнер

190 
Купити
Велика глушина

Кристин Генна

468 
Купити
One Summer

Дэвид Балдаччи

221 
Купити
Sex and the City

Кэндес Бушнелл

573 
Купити
Провина зірок

Джон Грин

344 
Купити
Вгору