Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Увійти
/
Реєстрація
Реєстрація дозволяє Вам користуватись додатковими послугами нашого магазину
Кошик
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Києву

БЕЗКОШТОВНО
при замовленні від 500 грн.

Водні розмальовки (самоскид)

Водні розмальовки (самоскид) - купити і читати книгу
Натисніть на зображення для розширеного перегляду
0.00
0 відгуків
Артикул:192669

Характеристики книги "Водні розмальовки (самоскид)"

Видавництво:

Рік видання: 2018

Кількість сторінок:

10

Мова:

Українська

ISBN:

978-966-947-131-4

Обкладинка:

3 - м'яка

Формат:

70×100/16 (170x240 мм)

Вага:

20 г

Опис книги «Водні розмальовки (самоскид)»

Розмальовки машинки — у чому їх особливість? Мабуть, лише в одному. Вони одразу привертають увагу дітей, причому як хлопчиків, так і дівчаток. Дітям чомусь особливо подобається розфарбовувати машини. Хоча пояснен...

Опис книги «Водні розмальовки (самоскид)»

Розмальовки машинки — у чому їх особливість? Мабуть, лише в одному. Вони одразу привертають увагу дітей, причому як хлопчиків, так і дівчаток. Дітям чомусь особливо подобається розфарбовувати машини.

Хоча пояснення цьому є. Автомобілі, а надто великі, такі, як лімузин, самоскид, автобус, і незвичайні, як-от гоночна машина, зачаровують уяву дитини своїми розмірами, формами, швидкістю руху, яскравим і різнобарвним світлом фар. 

Дітям аж кортить самим покерувати такими машинами. Чи принаймні погратися ними. Ось чому такі популярні іграшкові машини.

А найлегший і найдоступніший спосіб, до того ж і найдешевший, погратися в машинки — це розфарбовувати в різні кольори малюнки з їх зображенням. 

У пропонованих водних розмальовках великий, навантажений самоскид з добродушними очима-фарами навмисно запросив у гості дуже солідних за габаритами транспортні засоби, щоб малюк досхочу награвся ними. 

Чи — з ними. А може, в них? Усе залежить від того, які образи і сюжети намалює його уява, коли з-під змоченого тонкого, акуратного пензлика в його пальчиках з’являтимуться залиті різними кольорами кузови, кабіни, колеса, вікна й капоти цих великих, поважних машин.

Водні розмальовки машин мають ще одну важливу перевагу. Вони надзвичайно корисні для розвитку дрібної моторики, уважності, посидючості.

Відгуки про книгу «Водні розмальовки (самоскид)»

Тут можете залишити
свій відгук про товар

Відгук
Коментар
Осталось

Оцінка

Кому:
Тема:
Закрити коментар до відгуку
Вгору